DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Fényes újdonságok az AMTS-en

Idén március 24-26. között kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása, az Automobil & Tuning Show (AMTS). A világ piacvezető autólámpa gyártója, az OSRAM a budapesti eseményen mutatja be legújabb fejlesztéseit, többek között a Volkswagen Golf VI. típushoz tervezett xenon/LED-es fényszóró lámpatestjét.

Az autók és a tuning világa iránt érdeklődők számára igazi élményt tartogat a március 24-26-i hétvégén Budapesten, a HUNGEXPO területén megrendezésre kerülő AMTS. Közép-Kelet-Európa legnagyobb élményközpontú autókiállításán olyan szakmai szereplőkkel is találkozhatunk, mint a világ vezető autólámpa gyártója, az OSRAM.

LEDriving XENARC GOLF VI._1



A társaság új kiállítási koncepciójával a HUNGEXPO „A” pavilonjának 43-as standján várja a látogatókat. A standon modern médiaeszközök – interaktív tábla és Virtual Reality videó – segítségével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a legújabb OSRAM termékekkel. Az ismert világítástechnikai cég itt mutatja be többek között a Volkswagen Golf VI. típushoz tervezett xenon/LED-es fényszóró lámpatestjét.

Az idei rendezvény épített tuning autója egy OSRAM izzókkal (nappali menetfény:  7556CW; ködlámpa: 66220CW H11; hátsó index: 9213CW; tolató lámpa: 9213CW; rendszám: 6498CW) felszerelt AUDI TT Roadster, amely a kiállítás végén kisorsolásra is kerül a látogatók között.

LEDriving XENARC GOLF VI._2

Ráncfelvarrás a VI. Golf-nak

A LEDriving Xenarc Golf VI. fényszórók a tavalyi Automechanikán debütáltak Frankfurtban, Magyarországon pedig most ismerkedhetnek meg vele az érdeklődők. Az új retrofit fényszóró szett ráncfelvarrást kölcsönöz egy VI-os Golfnak, hiszen az autó gyári halogen világítása cserélhető könnyen, komolyabb autószerelői beavatkozás nélkül, egy elegánsabb és meghatározóbb megjelenést eredményező xenon-LED technológiára.

A tuningőrülteknek további jó hír, hogy a Golf tulajdonosok három változatból - GTI, fekete és króm – is választhatnak, javíthatva ezzel autójuk dinamikus kinézetén. Az optikai tényezőkön túlmenően az autó világításának hatékonysága is nő a teljes felújítással, hiszen az új fényszórók fénykibocsátása lényegesen magasabb a korábbi gyári megoldáshoz képest. Emellett a hagyományos halogén fényszóróknál akár 110 százalékkal nagyobb lehet a fényhasznosítás, ami azt jelenti, hogy sokkal több fény jut az úton lévő veszélyes zónákba és akadályokra. A LEDriving Xenarc Golf VI Edition a legkorszerűbb OEM minőségben készült, a fényszórói megfelelnek az ECE (Economic Commission for Europe, az ENSZ Európai Gazdasági Bizottsága) előírásainak, így jóváhagyott a közúti használatuk, automatikus fényszóró-beállító vagy fényszórómosó rendszerre nincs szükség.

A termék az AMTS-en történő bemutatkozását követően májusban kerül forgalomba.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: