DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Miss Tuning és nyereménykabrió az AMTS-en

Március utolsó hétvégéjén már 12. alkalommal rendezik meg az Automobil és Tuning Show-t, ahol többek közt az autóépítés élő legendája, John D’Agostino és az idei Miss Tuning is ott lesz – ráadásul egy kabriót nyerhetsz!

Közeleg Magyarország legnagyobb autós eseménye, az Automobil és Tuning Show tizenkettedik kiadása, mely annak ellenére, hogy számos rendezvény összefogásából született, a megszokott módon egyetlen, kedvező árú belépőjeggyel látogatható. A március 24. és 26. között a Hungexpo területén közel 100 ezer négyzetméter kiállítási területen megrendezett show-ra, ahol az Autósport és Formula Magazin is képviselteti magát, a belépőjegy február végéig kedvezményes áron vásárolható meg, erről bővebb információ ide kattintva található.

A program fénypontjai között szerepel a nemzetközileg is elismert Carstying.hu Tuning Show, melynek egyik sztárvendége az idei Miss Tuning, Julia Oemler lesz. A tuningautók mellett gyári modellek és koncepciók is szerepet kapnak az AMTS-en, köztük több olyan, melyeket itthon eddig még nem láthattunk. De lesz Gymkhana-bajnokság, Hot Rod Show, elektromos autókból, SUV-kből és kabriókból külön kiállításokat rendeznek, s felidézik a magyar szakembereknek a járműipar fejlődésében betöltött szerepét.

miss-tuning-2017-3

Julia Oemler, azaz Miss Tuning 2017


A rendezvény látogatói ráadásul egy különleges nyereményért is versenybe szállnak, hiszen mindenki, aki teljesárú vagy családi belépőt vásárol a rendezvényre, részt vesz a sorsoláson, melynek fődíja az AMTS tuninggarázsából érkező átépített Audi TT Roadster kabrió.

amts-nyeremeny-audi-tt

Találkozzunk márciusban a 12. AMTS-en!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: