DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Optima és Niro - A Kia legújabb modelljei már itthon is

A napokban kerülnek a magyarországi kereskedésekbe a Kia legújabb modelljei. A hazai érdeklődők így hamarosan megtekinthetik a Niro és az Optima család legfrissebb példányait.

Az Optima Plug-in Hybrid a Kia zöldautó-forradalmának következő szintje

kia-optima-plug in-hybrid-2016-hun-1



A vadonatúj Optima Plug-in Hybrid, a Kia legelső hálózatról tölthető (plug-in) hibrid modellje 2016 negyedik negyedévétől vásárolható meg Európában. Az innovatív plug-in hibrid hajtáslánc kulcsfontosságú újdonság a középkategóriás Kia Optima kínálatában éppúgy, mint a márka folyamatosan bővülő ökoautó-portfoliójában.

kia-niro-2016-hun-1

Az új Kia Niro hibrid crossover európai premierje

A vadonatúj Kia Niro a 2016-os Genfi Autószalonon (Salon International de l’Automobile), március elsején mutatkozik be az európai publikum előtt. A Niro vadonatúj, csekély károsanyag-kibocsátású crossover modellként a Kia legelső, kifejezetten öko-autóknak szánt padlólemezére épül.

kia-optima-sportwagon-2016-hun-1

Divatos és tágas: a vadonatúj Kia Optima Sportswagon

A vadonatúj Kia Optima Sportswagon, a Kia első középkategóriás kombija 2016 negyedik negyedévében érkezik meg az európai piacra. A 2015-ös Genfi Autószalonon leleplezett SPORTSPACE tanulmányautó által ihletett Optima Sportswagon a 2016-os Optima szedán formavilágát és kiváló minőségű belső kialakítását a kombi karosszériastílus praktikumával társítja.

kia-optima-gt-2016-hun-1

Európának tervezték: az új Kia Optima GT

A vadonatúj Kia Optima GT, a valaha volt legerősebb, kifejezetten Európának szánt Kia megérkezett, az értékesítés 2016 negyedik negyedévében kezdődik és a négyajtós limuzin mellett elérhető lesz a szintén újdonságnak számító Sportswagon kombi karosszériával is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: