DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Ha személyre szabnád a szenvedélyed…

A mostantól elérhető Juke Dynamic Edition kétféle – érzéki vörös és gránit fekete – külső fényezéssel, valamint az alapfelszereltséghez tartozó, teljes körű piros személyre szabási csomaggal kapható.



NissanJukeDynamicEdition3
A csomagba tartoznak a színben illeszkedő első és hátsó lökhárító díszlécek, az egyedi fényszórógyűrűk, a külső visszapillantó tükrök burkolata, a tetőspoiler, az ajtóküszöb csíkok és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák betétei. A megújulás az utastérben is folytatódik, ahol két új elem is a Juke modellben debütál. A belső tér kényelmét a vezető és az utas oldalán is piros szegéllyel ellátott prémium sportülések emelik még magasabb szintre. A visszapillantó tükrök új piros burkolata az autó jellegzetes megjelenését és könnyedségét erősíti, a szintén élénkpiros színben kialakított középkonzollal, szellőzőnyílásokkal és ajtókárpittal összhangban.
NissanJukeDynamicEdition4
A stílus és minőség tökéletes összhangját a piros, hímzett Juke márkajelzéssel díszített fekete padlószőnyegek adják meg. A Juke Dynamic Edition a modell két legkeresettebb motorjával, az 1,2 literes DIG-T 115 benzines (5,8 l/100 és 130 g/km) és az 1,5 literes dCi 110 dízelmotorral (4,1 l/100 és 107 g/km) kapható. A Dynamic Edition alapját a magas szintű alapfelszereltséget jelentő, népszerű N-Connecta felszereltségi szint adja. A listán megtalálható a NissanConnect 5,8 hüvelykes érintőképernyős navigációs és szórakoztatórendszer, a DAB digitális rádió és a tolatókamera.
NissanJukeDynamicEdition1
A felszereltség részét képezik az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök és a Start/Stop gombbal kiegészített intelligens kulcs is. A választható extrák közé tartoznak a Nissan innovatív Aktív Biztonsági Pajzs csomag elemei, például a 360 fokos parkoló kamera, a sávelhagyás-jelzés, a holttér figyelés és a mozgó tárgyakat észlelő funkció. A Nissan Juke Dynamic Edition kedvezményes indulóára 5 219 000 Ft.
NissanJukeDynamicEdition2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: