DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Az igazi szurkolóknak - Indul a labdarúgó Európa-bajnokság

A Hyundai Motor feltett szándéka, hogy a ’Mindenekelőtt az igazi szurkolók’ kampányon keresztül több ezer európai szurkoló számára tegye még emlékezetesebbé a mérkőzések élményét. Szerte Európában a nagyvárosokban a márka elvitte a közvetítéseket azon tömegeknek, akik nem jutottak el a stadionokba. A Hyundai Fan Parkok színes tömege együtt lélegzik, még ha más-más csapatoknak is szurkolnak a nézők. A 2012-es Európa-bajnokság során több mint 4 millió látogatót mozgatott meg ily módon.

„Az UEFA Labdarúgó Európa bajnokság 2016™ hivatalos támogatójaként a Hyundai Motor büszkén vállal kulcsszerepet abban, hogy az európai focirajongók a lehető legteljesebb mértékben kiélvezzék a nyári bajnokságot. Feltett szándékunk, hogy a valódi szurkolókat helyezzük az előtérbe, és arra törekszünk, hogy az Európa-szerte felállított Szurkolói Parkokon keresztül megismertessük ügyfeleinkkel, mit is jelent az, hogy a Hyundai Motor életük minden pillanatában gondoskodó partnerük kíván lenni.” – mondta Scott Noh, a nemzetközi marketing csoport igazgatója.

MOM Sport Hyundai Fan Park



Magyarországon Budapest egyik legnépszerűbb sportos találkozóhelyén épült ki a Hyundai Fan Park. Immár másodszor ad otthont a MOM Sport a szurkolói parknak. A helyszín könnyen elérhető és tágas és kiemelkedő szolgáltatásokkal csábítja azokat a vendégeket, akik szívesen szurkolnak nyáron a szabadban.

Összesen 428 darab Hyundai Motor gépkocsival támogatjuk az Európa-bajnokságot, a világ második legnépszerűbb labdarúgó tornáját. A nemzeti válogatottak buszait jól láthatóan díszíti a Hyundai Motor logója, valamint a csapat szlogenje, amit a ‘A Hyundai elvisz az EB-re’ kampány keretében (https://www.uefa.com/uefaeuro/be-there-with-hyundai/index.html) a bajnokság felvezetéseként szavaztak meg.

A „Mindenekelőtt az igazi szurkolók” szlogennel fejezi ki a Hyundai Motor az EB iránti elkötelezettségét és azon szándékát, hogy a kezdőrúgást megelőzően szervezett programok segítségével még tartalmasabbá tegye az az élményt. Az izgalmasnak ígérkező, innovatív Digitális Drukkerpark 2016 áprilisában nyitotta meg virtuális kapuit a https://euro2016.hyundai.com. címen. Június 10-én kezdetét veszi az UEFA EURO 2016 Hyundai Tippjátéka; a szurkolók a https://europredictor.uefa.com/ címen adhatják le a bajnokság eredményeire vonatkozó tippjeik, és díjakat nyerhetnek.

A bajnokságot megelőző időszakban a Hyundai Motor kedvcsináló videókat tett közzé az interneten. A hangulatos „Jön a Foci EB 2016” című, legelső film több mint 34 millió megtekintéssel büszkélkedhet a YouTube-on (https://youtube/bJ0yLPMpeFU). A második videó, „A Várakozás” június elsején debütált a YouTube-on (https://youtube/GBuPeSTfBp), ezt a televízióban is láthatják majd a csoportmérkőzéseket követő nézők.

Tucson in UEFA EURO 2016 _1

A Hyundai Motor Company emellett külön televíziós reklámkampányt futtat az Európa-bajnokság időszakában. A trófea beutazta Franciaországot: április 1. és június 9. között tizenkét várost keresett fel a kupa. A bajnokság során több szervező stadionban is megtekinthetők lesznek a Hyundai Motor Company modelljei. Az UEFA hivatalos támogatói UEFA Szurkoló Parkokat hoznak létre Párizsban, Lyonban, Marseille-ben, Lens-ben és Toulouse-ban.

A Hyundai Motor emellett Az EB-hez kapcsolódóan szerte Európában tesztvezetési programokat, promóciós játékokat is szervezett több országban. Ennek kapcsán az érdeklődő ügyfelek 19 európai városban nyerhettek belépőjegyeket a mérkőzésekre. A játékok során több mint 180 ezer szurkoló ismerte meg testközelből a Hyundai Motor karakteres modellkínálatát.

A Hyundai Motor immár 16 éve hivatalos partnere az UEFA labdarúgó Európa-bajnokságoknak. Hivatalos partnerként a Hyundai Motor kulcsszerepet vállalt a válogatottak játékosait, a rendezőket és a vendégeket szállító, hivatalos járművek biztosításában, továbbá számos, a bajnokságot támogató esemény és promóció szervezésében és lebonyolításában.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: