DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Buttont követelik a Top Gear új műsorvezetőjének

A briteknek annyira tetszett F1-es pilótájuk múltkori szerepvállalása a világ legnépszerűbb autós műsorában, hogy műsorvezetőnek akarják az „üvöltő” hangú Chris Evans helyére.

Jenson Button a Top Gear múlt héten vetített adásában egy McLaren 675 LT-t hajtott meg, a házigazda Chris Evansszel az anyósülésen, a nézők pedig egyöntetűen úgy vélik, hogy az F1-es pilóta sokkal jobban illene a nemrég új gárdával beindított autós műsornak.

Chris Evans a népszerű Jeremy Clarkson helyére érkezett, de a Top Gear-rajongók finoman szólva sincsenek megelégedve vele, legfőképpen kiabálós stílusa miatt. A Twittert elárasztották az Evans kirúgását és Button „leigazolását” követelő üzenetek, a BBC pedig talán észreveszi, hogy a nézők vádjai nem alaptalanok.

A Top Gear legutóbbi adását ugyanis 2,8 millióan nézték, mely 1,6 millióval kevesebb, mint a május 29-i premier, a maga 4,4 millió nézőjével. Chris Evans a kézenfekvő adatokat egy Twitter-üzenetben próbálta megválaszolni, mondván, megváltoztak az emberek TV-nézési szokásai.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: