DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Többszáz Hyundai a foci Eb szolgálatában

Május 31-én adta át a Hyundai Motor azon autók kulcsait az UEFA képviselőinek, amelyek aktívan részt vesznek a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság lebonyolításában. A hivatalos átadó ceremóniát Párizs St. Denis stadionjánál tartották.

A Hyundai Motor egyik vállalása támogatóként, hogy kiválóan felszerelt autókkal segíti a június 10-től július 10-ig tartó esemény biztonságos és zökkenőmentes rendezését.

A világszerte milliók által figyelemmel kísért labdarúgó torna szervezésében résztvevő UEFA képviselők, bírók, újságírók, biztonsági szakemberek és VIP vendégek szállításában mintegy 361 Hyundai gépjármű áll rendelkezésre, köztük Genesis, Santa Fe, Tucson és i20 modellek. A Hyundai Motor, mint támogató megjelenik 12 nemzeti csapat autóbuszán is.

hundreds_of_hyundai_cars_set_to_support_uefa_euro_2016_hires



Az átadó ceremónia helyszíne ad otthont a döntő mérkőzésnek július 10-én. A különleges helyszínen jelen voltak többek között: Hyung Cheong Kim a Hyundai Motor európai elnöke,Kyoo Bok Lee a Hyundai Motor France elnöke, Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketing igazgatója, Ruud Gullit, a korábbi Európa bajnok holland válogatott focista.

„A Hyundai Motorral a 2000-es Európa-bajnoksági együttműködésünk óta ez az esemény erőteljesen kinőtte magát, világszinten is egyre nagyobb figyelmet követelve magának.  Hozzánk hasonlóan, a Hyundai Motor is évről évre komolyabb teljesítményre törekszik: az általuk biztosított gépjármű flotta kifogástalan minősége, megbízhatósága megnyugtató támogatás számunkra. Reméljük, hogy együttműködésünkkel a Hyundai Motor termékeinek márkaértékét növelhetjük, és a márka európai sikereihez hozzájárulhatunk." mondta Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketing igazgatója.

Együttműködésük 16 éve alatt a Hyundai Motor kulcsszerepet játszott az Eb-k lebonyolításában. Csak 2014-től mostanáig 428 autóval segítette a Hyundai Motor az UEFA Európa-bajnokságot.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: