DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Csak hölgyeknek! De tényleg - DS 3 Givenchy

A kabrióként is megvásárolható, limitált példányszámú DS3 Givenchy LeMakeup sorozat középső kartámasza egy nők számára nélkülözhetetlen sminkkészletet rejt. Természetesen az is Givenchy.

ds3givenchy01



Két neves francia márka, a DS és a Givenchy együttműködésének eredménye a női szíveket célba vevő DS 3 Givenchy LeMakeup különleges széria, melynek középső kartámaszában egy olyan nélkülözhetetlen kiegészítőt találhatnak a női sofőrök, mint a sminkkészlet. Ugyanakkor már a - kabrióként is választható - karosszérián is látszik, hogy a DS3 Givenchy kifejezetten női modell, az Opeline White és a Whisper Lila színek kombinációja teljesen egyértelművé teszi ezt. Az elegáns látványhoz természetesen a 17 colos könnyűfém keréktárcsák és a DS Led Vision Xenon fényszórók is hozzájárulnak, előbbi – a tükörházakhoz és a tetőhöz - hasonlóan megjelenik a lila szín.

ds3givenchy05

Az utasteret - a külsőhöz hasonló – finom, előkelő stílus jellemzi, fekete bőrkárpitozással és Rose Pink színű műszerfallal. Az Elegance felszereltségre épülő modell rengeteg kényelmi extrát kínál a hölgyeknek, így a hétcolos érintőképernyővel szerelt infotainment rendszer, a légkondicionáló, a fűthető és behajtható tükrök mellett tolatóradar és emelkedőn való elindulást segítő asszisztens is jár az autóhoz.

ds3givenchy03

Ugyanakkor kizárólag a 110 lóerős, háromhengeres, turbófeltöltéses benzinmotorral kapható a limitált példányszámú modell, hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltóval összekapcsolva. 19.395 angol fonttól megvásárolható.

ds3givenchy04

ds3givenchy06

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: