DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Soha nem látott színű Audik

1000 db limitált kiadású különleges színű Audi A3 Limousine gördül le ezekben a hetekben a az Audi Hungaria gyártósorairól.

A különleges színű autók nem csak a leendő vásárlók figyelmét vonják magukra, az egyediséget is szimbolizálják. A nardoszürke, racing kék mica metál és a tornádóvörös színek nagyobb bátorságra utalnak a vevők színválasztásánál és karakteresebb külsőt kölcsönöznek az autónak.

af536008-414c-40c6-8e0b-42b27d038e77_resize



Ezek a különleges színű autók az Audi Hungariánál a világ egyik legkörnyezetkímélőbb, innovatív és hatékony technológiával felszerelt lakkozójában készülnek. Itt egy Audi a szériaszínek mellett bármilyen színárnyalatot kaphat. Az intenzív, egyedi színekhez egy különleges elnevezés is jár: nyakkendőszínek.

Hogy miért éppen nyakkendőszínek? Az elnevezés onnan ered, ha egy vásárló bemegy a kereskedésbe és rámutat a nyakkendőjére, hogy ilyen színű autót szeretne, akkor az Audi Hungaria egyedi lakkozójának szakemberei erre a kívánt színre lakkozzák az Audi modellt. Természetesen nincs ez máshogy a hölgyek kendője színével sem.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: