DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

A B3 Racing 2015-ös autói az AMTS-en

Levetik a hétfői „teszt köntöst” a B3 Racing versenyautói, és az új dizájnt a hétvégi Autó-Motor Tuning Show-n mutatják be, ahol a csapat pilótáival személyesen is találkozhatnak a látogatók.

A B3 Racing a pénteken kezdődő Autó-Motor Tuning Show-n mutatja be 2015-ös idény versenyautóit, a Seat LEON Cupracer-eket, ahol szombaton a csapat versenyzőivel is találkozhatnak az érdeklődők. Az autók már az áprilisi első futamra készen, a 2015-ös új dizájnnal lesznek kiállítva.

0048_resize



Bús Edina és a 17 éves Fekete Dominik ülnek 2015-ben a B3 Racing SEAT LEON Cupracer-ek volánja mögé, akik a hétfői első tesztek után nagy reményekkel vágnak neki a szezonnak. A pilótákat a HELL Racing Team szerdai sajtótájékoztatóján mutatták be.

A B3 Racing a versenyhétvégékre utazó felszereléssel vonul ki a show-ra. A látogatók a versenyautók mellett találkozhatnak a csapatot szállító kamionnal és betekinthetnek a B3 kulisszái mögé, a versenyzés világába.

A B3 standjának érdekessége, hogy a verseny SEAT-ok mellet kiállításra kerül a Cupracer utcai verziója is, a 280 lóerős LEON CUPRA, valamint a “civil” verzió a LEON FR. Így a látogatóknak lehetőségük nyílik az utcai- és a versenytechnika összehasonlítására.

HU-AMTS15_728x90

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: