Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 26. kedd

A holland megelégelte, hogy a Netflix-szériában meghamisítják a valóságot és rivalizálásokat kreálnak: nem szereti a drámázást, ezért nem fog több interjút adni a stábnak.

Súlyosabb sérüléseket szerzett a közelmúltban elszenvedett kerékpáros balesete során Adrian Newey, mint azt sokan gondoltuk. Bernie Ecclestone sietett a tervezőzseni segítségére.

A visszavonulás előtt álló Jégember szerint nem okoz majd nehézséget számára, hogy helyettesítse az F1-es versenyzés jelentette izgalmakat – főként azért, mert számára az eleve átlagosnak számít…

Az amerikaiak mindennek megadják a módját: nem volt ez másként a korábbi austini versenyek során sem, amikor a Dallas Cowboys pomponlányai készültek műsorral az F1-es futam rajtja előtt.

Ki érdemelne meg saját tv-műsort, melyik karakter bőrébe bújnának bele szívesen, és kit kapnának el leghamarabb a Hang nélkül filmek szörnyei? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszoltak a pilóták.

Sebastian Vettel nem túl optimista az autósport jövőjét illetően. Úgy gondolja, ha a Formula-1 nem válik zöldebbé, rövid időn belül akár meg is szűnhet. A német kemény kritikát fogalmazott meg.

Kirívó szettben jelent meg Lewis Hamilton a Török Nagydíj csütörtöki napján. A brit újságírói kérdésre elmondta: nem ez az első alkalom, hogy férfi szoknyát visel. Örül, hogy már F1-es hétvégéken is kifejezheti magát öltözködésével.

Mekkora esély van rá, hogy nem csupán kettő, de három versenyző is ezredre ugyanolyan kört fut az időmérőn, ráadásul a pole-pozíciós eredményt? 1997-ben Jerezben Villeneuve-nek, Schumachernek és Frentzennek sikerült.

Egy Kimi Raikkönen nevű finn lehet a Sauber pilótája, Montoya győzelemmel búcsúzott a Williamstől, Chandhok csalódott, Webber nem áll félre. Ezek voltak október 25. hírei az F1 világában.

A brazil kiválóság elejétől a végéig uralta az 1993-as Japán Nagydíjat, noha versenyébe egy szemtelen újonc fickándozása is belezavart - a háromszoros F1-es bajnokot nem olyan fából faragták, hogy ezt büntetlenül hagyta volna.

John Surtees 1964-ben ezen a napon lett az egyetlen versenyző, aki az F1-ben és a gyorsasági motorozásban is világbajnok lett – úgy, hogy pár perccel előbb még úgy tűnt, esélye sincs nyerni.

A népeszerű YouTuber, Aarava ráhagyta a videojátékra, hogy szimulálja le a 2021-es szezon utolsó hat futamát. Vajon ki nyeri a világbajnoki címet a számítógép szerint, Hamilton vagy Verstappen?

Egy hét múlva rendezik az USA Nagydíjat, amire a csapatok már javában készülnek. Ennek apropóján nézzük meg, milyen lenne egy kör fordított menetirányban Austinban.

Az Emilia-Romagna-i Nagydíj 2021-ben is beugróként szerepelt a versenynaptárban, ennélfogva a Codemasters hivatalos játékából is hiányzott. Az 1.12 számú frissítés már tartalmazza az ikonikus pályát.

Elkezdődött a virtuális F1-es szezon is, csütörtökön már a harmadik versenyt rendezték. A sorozat tavalyi győztese nem is kezdhetett volna ennél jobban, folytatódott a megkezdett menetelés.


Olvastad már?