Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 15. kedd

Oroszországban minden arra alkalmas állampolgárnak kötelező a katonai szolgálat, s ez alól a profi sportolók sem kivételek – de az F1-es újonc szemlátomást nem is akar kibújni a kötelesség alól.

David Coulthard nincs meggyőződve arról, hogy Lewis Hamilton nagyvilági életmódja jót tesz neki. Szerinte Max Verstappen jobban csinálja, így hosszabb lehet az F1-es karrierje.

Új partnert üdvözölt az F1-es istálló a Racing Pride formájában: az együttműködés értelmében júniusban, a Melegbüszkeség Hónapjában közös kampányt folytatnak, amelyet a versenypályára is elvisznek.

A Ferrari F1-es csapatát korábban öt évig irányító Maurizio Arrivabene újra színre léphet a sport világának legfelső szintjén, de ezúttal nem az autósportban juthat fontos szerephez.

Egyszer Lewis Hamilton F1-es pályafutása is véget ér, amivel kapcsolatban sok spekulációt olvashatunk. Most maga a hétszeres világbajnok nyilatkozott a témáról.

Egykori ferraris főnöke ismét beszélt a hétszeres világbajnokról: ugyan az állapota ezúttal nem került szóba, de azt elárulta az FIA-elnök, hogy továbbra is rendszeres vendég a német családjánál.

A Sergio Perez családjának guadalajarai otthonát őrző biztonsági személyzet egy tagja megsérült egy meghiúsult rablási kísérletben – a mexikói média értesülését a Monacóban tartózkodó pilóta is megerősítette.

2009. június 14. végérvényesen bekerült a magyar motorsport történetébe: Talmácsi Gábor ezen a napon teljesítette első versenyét a kétkerekűek királykategóriájában.

Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek volta június 14. hírei az évek során.

Nem az Aston Martin volt az első, mely zöld színű autóval szerzett dobogót, ám majdnem 20 éve történt ilyen utoljára az F1-ben - mutatjuk, hogy mit érdemes erről tudni.

Minden nagy sikersorozat véget ér egyszer az F1-ben, és általában még azelőtt, hogy az uralkodó csapat elveszítené az előnyét. Ez történt 1992-ben Montrealban, amikor Nigel Mansell nem találta önmagát.

A Nekrews 51 névre hallgató videós próbálhatta ki és mérhette össze a mezőny tíz autóját végsebesség szempontjából a bakui célegyenesben a Codemasters és az EA még fejlesztés alatt álló új játékéban.

Elképesztően élvezetes pályát alkotott egy rajongó Assetto Corsában. A Pinewood névre keresztelt 6077 méter hosszú vonalvezetés a Norschleife hangulatát idézi, csak éppen egyesült államokbeli környezetben.

Egy videós az F1-es játékban veszi végig a pályákat, hogy vajon jobb köridőt lehetne-e elérni, ha ellentétes irányban haladnának a vonalvezetésen – az alábbi részben a két utcai helyszín volt soron.

Az autóversenyt és focit ötvöző bizarr, de népszerű játék, a Rocket League új DLC-t adott ki a Formula-1-gyel több évre kötött együttműködés értelmében: már 2021-es F1-es autót is választani lehet.


Olvastad már?