Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 3. hétfő

A Ferrari egykori csapatfőnöke és az FIA előző elnöke, Jean Todt szerencsésnek érzi magát, hogy a közel kilenc éve síbalesetet szenvedő Michael Schumacher családja közeli barátjának mondhatja magát.

Két és fél hónapja tűz ütött ki az otthonában, amiben károsodtak azok a gépek is, amelyekre szüksége volt, így egy időre újfent kórházba került a bő két éve súlyos balesetet szenvedő exversenyző.

Tragikus baleset történt pénteken a német bajnokság szabadedzésén: Leon Langstädtler életét vesztette. Nyugodjon békében!

A Red Bull korábbi juniorversenyzőjének, Jaime Alguersuarinak a mai napig rémálmai vannak Dr. Helmut Marko elégedetlen stílusa miatt, pedig már pszichológusnál is járt a spanyol exversenyző.

Pénzmosás gyanúja miatt vizsgálódik a holland hatóság, több célpontot le is tartóztattak, az egyelőre nem világos, hogy a Max Verstappen karrierjét régóta egyengető Van Eerd köztük van-e.

A Ferrari F1-es pilótája szerint egy sportoló mindenki másnál jobban megreformálta a maga sportágát és ő az a személy, akivel szeretne találkozni, bár valószínűleg megilletődött lenne a társaságában.

A Mercedes pilótája arra biztatja a kommentelőket, hogy kétszer gondolják át, mielőtt leírnak vagy kitesznek valamit a közösségi médiás felületekre, mert tűrhetetlen az, ami tapasztalható.

Jim Clark utolsó pillanatban meghozott döntése domináns, mindenkit leköröző győzelmet hozott 1966-ban ezen a napon, de ellenfelei botlásán is múlott, hogy ennyire ellenállhatatlannak tűnt a BRM különleges erőforrása.

Váratlanul kiszáll az F1-ből a Honda, Mercedes-dráma Sepangban, Schumacher kineveti Briatorét, Scheckter tiszta vb-finisben bízik – ezek voltak a legérdekesebb október 2-i hírek az elmúlt húsz évben.

Amikor e napon először rendeztek nagydíjat a silverstone-i katonai repülőtéren, kevesen hitték volna az autóversenyzés egyik legnagyobb hagyománnyal bíró versenyének születését látják.

1977. október 2-án az USA Nagydíjon elért negyedik helyével Niki Lauda bebiztosította második F1-es bajnoki címét, ám ezt követően soha többé nem versenyzett Ferrarival.

Három év után tér vissza Szingapúrba az F1-es mezőny, egy videós pedig az F1 22-ben próbálta ki, milyen ellentétes menetirányban száguldani a pályán – ráadásul nappali fényben.

A legkorszerűbb anyagok gondoskodnak arról, hogy a Ray-Ban új, F1 ihlette napszemüvege ne szoruljon bemutatásra: az új limitált kiadású Ray-Ban Wayfarer Carbon Fiber for Scuderia Ferrari készen áll.

Jövő héten 2019 után először rendezik meg a Szingapúri Nagydíjat. Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik a vonalvezetésre, így elevenítsük fel azt az F1 22 segítségével.

A sok komoly téma mellett néha üdítő ránézni egy kis bolondságra is. Lássuk, egy eléggé jól futó humoros videóban, hogyan játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel.