Steward
Strommer Benjamin
2020. február 17. hétfő

Bár már eddig is sejteni lehetett, Valentin-napi posztjából teljesen egyértelművé vált, hogy a Mercedes finn F1-es pilótája az ausztrál kerékpárossal, Tiffany Cromwell-lel alkot egy párt.

Nagy megtiszteltetésben volt része az Alfa Romeo versenyzőjének, Antonio Giovinazzinak, aki csapatának autóbemutatója előtt egy másik nagy eseménnyel, a pápával való találkozással kezdte a szezont.

16 év után először teszi tiszteletét az Egyesült Államok mindenkori elnöke, esetünkben Donald Trump, a NASCAR daytonai szezonnyitóján. Ezzel komoly óvintézkedések is járnak a versenyen.

A Mercedes F1-es pilótája szerint a siker hajszolása közben szem elől tévesztették azt, ami a legfontosabb: a családot és az ő kapcsolatukat. Most viszont szerencsére már más a helyzet.

Négy jelöléséből kettőt díjra is váltott a Ford és a Ferrari 1966-os Le Mans-i összecsapását feldolgozó film: a legjobb hangvágás és a legjobb vágás kategóriában díjazták James Mangold alkotását.

Árverésre bocsátják azt a tizenkét hengeres motorral szerelt Ferrarit, amit Michael Schumacher első ízben vezethetett tesztelésen. Ez az utolsó olyan F1-es autó, amely V12-es motorral szerepelt.

Mathias Lauda számára még mindig hihetetlen, hogy édesapja a sport egyik hőse lett. A háromszoros világbajnok nyolc hónapja elhunyt, fia ekkor kezdett új fejezetet az életében.

A Mercedes a McLarentől is tart, a Toro Rosso legyőzheti a Red Bullt, Montoya szenvedni fog új csapatánál, visszatérhet a Mexikói GP – az elmúlt bő húsz év február 17-i F1-es híreiből szemezgettünk.

A „nagydíj” szó ma már nem tényleges díjat, hanem magát a versenyhétvégét jelöli, pedig eredetileg még megfogható tárgyként került be a köztudatba. A különböző jelentések pedig máig vita tárgyát képzik.

„Folytatjuk a folyamatos fejlődést”, „alapvetően elégedettek vagyunk a csomaggal”… De szép is az, amikor egy F1-es csapatvezető az ilyen közhelyek helyett őszintén beszél csapatáról!

2006-ban épp ezen a napon ijesztett rá egy interjúval az indianapolisi szervezőkre Bernie Ecclestone, aki az Egyesült Államok Nagydíját Las Vegasba, a híres Strip környékére szerette volna átvinni.

Úgy tűnik, az F1-es eseményeket virtuálisan újrakreáló YouTube-csatorna videósa végigmegy az összes élmenő 2019-es hibán – ha gonoszak akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a németnél volt miből meríteni…

Az SAP szakértői a vállalati, üzleti, társadalmi működés modelljeinek szintjén mutatkozó láthatatlan, de annál nagyobb horderejű változásokra fókuszáltak, amelyeket a technológia inspirál.

Általános megdöbbenésre Juan Pablo Montoya, korábbi Formula-1-es pilóta elindult egy szimulátoros versenyen, ami pedig még meghökkentőbb, hogy meg is nyerte azt a kolumbiai.

A tavalyi Német Nagydíj az év versenye volt, melyet virtuálisan és kissé humorosan újraalkotott az egyik legnépszerűbb F1-es youtuber, Untasfasfled.


Olvastad már?