DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
WTCR

Idén is a maximumra törekszik versenyzőként és családapaként Michelisz Norbi

Minden eddiginél komolyabb kihívás előtt áll Magyarország legeredményesebb autóversenyzője az idei szezon előtt. A FIA túraautó világkupájában (WTCR) érdekelt csapatok ugyanis a téli felkészülés alatt egymás után jelentették be a sorozatba leigazolt sztárversenyzőiket.

„Nem éreztem úgy, hogy nekem módosítanom kellene a fizikai vagy a mentális felkészülésemen, ugyanis mindig is a maximális teljesítmény elérésére törekedtem. Szeretem, ha nagyon magasan van a léc, ami arra ösztönöz, hogy képességeim határait feszegessem, s így váljak egyre jobb versenyzővé. Ehhez a legjobb megoldás, ha nem a többiekre, hanem a saját munkámra koncentrálok” – vallja Michelisz Norbi.

A Hyundai versenyzőjének hitvallása szerint az elvégzett munka meghozza gyümölcsét - persze ehhez arra is szükség van, hogy reális célokat tűzzön ki. Azt is fel kell tudni mérni, hogy hol húzódnak a lehetőségeink határai. Ha azon túlra tekint egy ember, az akár össze is törheti. Ez a személet nem csak a pályán zajló események, hanem a mindennapi élet során is célravezető. „Hogy az ember a legjobbat hozza ki magából, ahhoz olyan társakra van szükség, akik a megfelelő pillanatban a legjobb támogatást adják. Éppen ezért örültem annak, hogy az OMV-vel folytathatjuk az együttműködést, hiszen a vállalat is folyamatosan a legmagasabb teljesítményre törekszik” – jelentette ki a pilóta.



„Ahhoz, hogy egy élversenyző a pályán a legtöbbet hozza ki magából, kiegyensúlyozott életre van szüksége. Éppen úgy igaz ez a szponzori, mint ahogy a családi vagy a baráti kapcsolataira. Biztos háttér nélkül nehezen képzelhető el csúcsteljesítmény” – fejtette ki Dr. Lénárt Ágota sportpszichológus. A célok eléréséhez vezető úton Michelisz Norbert teljes mértékben számíthat a felesége és a családja támogatására. A versenyző elmondása szerint sikerének záloga három puszi: a feleségétől és a két lányától.

Idén is folytatódik az OMV és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert közötti együttműködés. A partnerség részeként az OMV töltőállomásokon elérhetőek lesznek a WTCR bajnoki címére esélyes pilóta aláírásával díszített hivatalos pólók, amelyeket alighanem számos szurkoló tart majd nagy becsben.   


„Az OMV számára nem volt kétséges, hogy folytatódik az együttműködés Norbival. Egy ekkora kihívás, a hihetetlenül megerősödő világkupában való helytállás vállalatunk hitvallását is hűen tükrözi. Az erős versenyben való megmérettetés mindig is arra ösztönzött minket, hogy tovább fejlődjünk, többet nyújtsunk a márkaígéretünkkel összhangban” – hangsúlyozta Kováts Botond, az OMV Hungária marketingvezetője.

Az OMV és Michelisz Norbert együttműködése az autósport rajongóinak is kedvez, ugyanis március 25-től a megyeszékhelyeken, több mint 90 töltőállomáson értékesítik az autóversenyző dedikálásával díszített, idei szezonra készült hivatalos pólókat is. Emellett a vállalat nyereményjáték-sorozatot is indít tavasztól, így tíz szerencsés nyerhet a WTCR magyarországi futamára belépőjegyet, és szurkolhat Norbinak a helyszínen.

„A megbízhatóság az élet minden területén fontos: legyen szó a versenysportról vagy a magánéletről. Az OMV MaxxMotion prémium üzemanyaga is ezt az irányt képviseli: olyan állandó teljesítményt biztosít a járműnek, amelyre számíthatunk bármilyen helyzetben” – tette hozzá Kováts Botond.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: