„Hiszem, hogy már csak felfelé vezethet az út”
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek
WTCR

„Hiszem, hogy már csak felfelé vezethet az út”

Nem egyszerű fél szezonon van túl a WTCR magyar sztárja, a Hyundait vezető Michelisz Norbert, de a nyári szünet előtt féltávnál úgy nézett ki, végre kezdenek egyenesbe kerülni a dolgai.

Michelisz Norbert számára kifejezetten nehezen kezdődött a WTCR 2018-as szezonja. Aztán nehezen is folytatódott. Végül a nyár felé közeledve végre-valahára kezdtek szállingózni az egyre jobb eredmények, a nyári szünet előtti utolsó versenyhétvégén, Szlovákiában pedig megszerezte első győzelmét is az idei idényben.

Ezekről is beszélt az index.hu-n rendszeresen vezetett blogja legutóbbi bejegyzésében, amelyből az is kiderül, a körülmények függvényében teljesen máshogy lehet értékelni ugyanazt a harmadik helyet összetettben.

norbi

„Ha valaki a szezon előtt azt jósolja nekem, hogy a WTCR nyári szünetét a bajnokság harmadik helyén töltöm, akkor kicsit csalódott lettem volna. De látva azt, hogyan alakult a szezon eddigi része, mennyi dobogós, sőt akár futamgyőzelmi esélyt veszítettem el rajtam kívül álló okok miatt, akkor inkább megnyugvással tölt el az, hogy ezzel együtt is ott vagyok a bajnoki cím legnagyobb esélyesei között, mert ez azt jelenti, hogy erős a csomagom.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?