Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

WTCR hírek

Családtagként tekint autójára Michelisz Norbi

Szinte családtagként kezeli autóját, és versenygépével való kapcsolata sem érzelemmentes – állítja Michelisz Norbi, a Hyundai csapat pilótája, aki az OMV Hungária kérdéseire válaszolt...

részletek

A CUPRA két csapattal a WTCR-ben

A TCR Nemzetközi Szériában eltöltött sikeres 2018-as idény után, a CUPRA versenyszelleme visszatér a 2019-es WTCR - FIA Túraautó Világkupa futamain.

részletek

Remek rajtot vett az Audi Sport a WTCR-ben

Az Audi Sport ügyfélsport csapatai kitűnően kezdték a WTCR FIA Túraautó Világkupa 2019-es sorozatát az RS 3 LMS versenyautóval.

részletek

Björk győzött a Lynk & Cóval

Biztonsági autó mögött ért be a vasárnapi második futamon a mezőny: Thed Björk első sikerét aratta 2019-ben, mellé pedig Vervisch és Azcona állhatott fel a dobogóra Marokkóban.

részletek

Honda-győzelem, Michelisz-pontok

Két argentin és egy svéd a dobogón Marrakechben, Michelisz Norbertet kilökték, de így is sikerült a pontszerzés. Tassi Attilának kevésbé ment jól, de övé lett a leggyorsabb kör.

részletek

Monteiro: Tassi Attila óriási tehetség

Tassi Attila beszélt Tiago Monteiróról, a barcelonai teszt jelentőségéről, illetve arról, mit szeretne elérni az idei szezonban a WTCR-ben. Portugál csapattársa nagyra tartja a magyar pilótát.

részletek

WTCR: Máris hátrányban a Hyundai?

A címvédő Tarquini és Michelisz is úgy vélik, javarészt a BoP miatt nagy hátrányba került a koreai márka. Egyenesbeli sebességkülönbségről beszélnek, az olasz már most úgy érzi, az első futamokon nem lesznek versenyképesek.

részletek

Muller hagyta jóvá Priaulx érkezését

A Túraautó-világbajnokság négyszeres győztese, Yvan Muller a kínai Lynk & Co-val vág neki a 2019-es WTCR-szezonnak. Az istállónál összesen nyolc világbajnoki cím gazdája versenyez.

részletek

Két magyar a WTCR nevezési listáján

Kiadták a mezőny 26 tagjának névsorát: Michelisz Norbertnek és Tassi Attilának egyaránt szurkolhatunk, a Zengő Motorsport azonban tíz év után nem szerepel a rajtrácson.

részletek

Bemutatták Michelisz idei autóját

Hétfőn lehullt a lepel a BRC Racing Team Hyundai i30 N TCR versenygépéről, amellyel Michelisz Norbert és három csapattársa szerepel a WTCR szezonjában.

részletek

Michelisz a családról és visszavonulásról

A WTCR magyar pilótája képes teljesen kizárni fejéből két lányát, ha versenyez. Jól tudja, mennyire fontos a motorsport lélektani vonulata, hiszen korábban ő is járt sportpszichológushoz.

részletek

Idén is a maximumra törekszik Michelisz Norbi

Minden eddiginél komolyabb kihívás előtt áll Magyarország legeredményesebb autóversenyzője, a WTCR-ben tavaly negyedik helyen végző Michelisz Norbert az idei szezon előtt.

részletek
Olvastad már?