Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 23. hétfő

WTCR hírek

Tarquini duplázott, Norbi ötödik lett

Gabriele Tarquini második futamát nyerte a hétvégén, ahol egy percre sem engedte ki a vezetést a kezéből. Az olasz mellé Yvan Muller és Thed Björk állhatott fel a dobogóra, Michelisz bejött ötödiknek.

részletek

WTCR: Parádés verseny, Michelisz tutira ment

Eseménydús versenyt szolgáltatott a WTCR mezőnye Marokkóból, minden körre jutott valami akció. Michelisz a 7. helyen élte túl a darálót, míg a nyertes a tavalyi TCR-bajnok Vernay lett.

részletek

Michelisz 3. a Hyundai-söprést hozó időmérőn

Gabriele Tarquini a hétvége során már másodszor mutatott fityiszt a kora miatt rajta élcelődőknek: a szombati győzelme után vasárnap megszerezte a pole-t a főversenyre. Az első négy hely a Hyundaié.

részletek

Tarquini nyert, Micheliszt a sors verte

Egy jó rajt, aztán lehozni a célvonalig - ennyi kellett Tarquini győzelméhez a WTCR első futamán. Már az első kanyarban baleset történt, de Norbinak nem ez, hanem egy elhagyott kerék tett keresztbe.

részletek

Michelisz elfüstölt, Björk a pole-ban

A WTCR első időmérő edzésén Michelisz Norbert tűnt a szombati pole-pozíció egyik legnagyobb esélyesének, ám egy műszaki hiba minden reménytől megfosztotta őt. Thed Björk lett a befutó.

részletek

WTCR: Megjött a teljesítménykiegyenlítés

A várhatónál jóval később – két nappal a szezonnyitó előtt –, de nyilvánosságra hozták, milyen büntetősúlyokkal és motorteljesítménnyel kezdik meg a szezont a világkupán részt vevő típusok.

részletek

Zengő: Úgy érzem, hazatértünk

A magyar alakulat idén két Cupra TCR-rel áll rajthoz az induló WTCR Túraautó-világkupában – a szezon előtti teszt helyszínén, Barcelonában a csapatfőnökkel és a két pilótával is beszélgettünk.

részletek

Akár a mezőny kétharmada nyerhet a WTCR-ben

Francois Ribeiro szerint az elmúlt másfél évtized legjobb túraautós szezonjára van kilátás idén, és jóval keményebb csatákat láthatunk majd. A széria promóterével Barcelonában beszélgettünk.

részletek

Váratlan nevek a WTCR-teszt élén

A barcelonai szezonindító médianapot követő teszten fokozottan igaz volt, hogy a köridők sokadlagosak: a délutáni végeredmény Filippivel, Panisszal és Berthonnal az első három helyen azonban így is különös.

részletek

Teljessé vált a WTCR mezőnye és naptára

Szerda este Barcelonában hivatalos keretek között megtartották az új Túraautó-világkupa évadnyitó eseményét, amelyen mind a 25 pilótát bemutatták és a teljes menetrendet is közzétették.

részletek

Indul a Zengő Motorsport a WTCR-ben!

A magyar versenyistálló sorsát egy ideje bizonytalanság övezte, ám hétfőn a mezőnyből utolsóként megerősítették részvételüket a túraautó-világkupán: kilencedik szezonjukat kezdik a legfelső szinten.

részletek

Kilenc riválissal számol Michelisz a WTCR-ben

A világkupa bajnoki címére tíz versenyző lesz esélyes Michelisz Norbert szerint. Guerrieritől Vernay-n át Yvan Mullerig megnevezte valamennyi potenciális ellenfelét.

részletek
Olvastad már?