Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

WTCR hírek

Szabó Zsolt: Viszlát 2018, üdv 2019!

A népi hiedelem szerint ahhoz, hogy biztosítva legyen a sikerekben gazdag új évünk, összegeznünk kell, hogy mi történt velünk az előzőben. Ilyenkor mindenki számára a köszönetnyilvánítás és az eltelt év visszaidézése képezi a legfőbb feladatot.

részletek

A WRX egyeduralkodója is a WTCR-ben köthet ki

Sajtóhírek szerint újabb világsztár csatlakozhat jövőre a Túraautó-világkupa mezőnyéhez, miután a WRX válságának köszönhetően Johan Kristoffersson is a WTCR felé kacsingat.

részletek

A WTCR 2019-es naptára és pontrendszere

Egy új pálya, Sepang szerepel a túraautósok jövő évi menetrendjében. Megreformálták a pontozást is: minden versenyen ugyanannyi egységet osztanak ki, 10 helyett 15 versenyzőnek.

részletek

Két új márkatársa lesz jövőre Michelisznek

Hétfőn bejelentették, hogy Michelisz Norbert 2019-ben marad a Hyundainál: a márka pilótanégyesében két visszatérő WTCC-futamgyőztes, Farfus és Catsburg szerepel.

részletek

Michelisz nem félti állását a robotautóktól

El tudnánk képzelni Michelisz Norbertet úgy, hogy egy versenyhelyszínen a bokszban ülve irányítja a pályán köröző autóját? Ő maga már ilyen jelenetet vizionált, amikor az autósport jövőjét próbálta elképzelni.

részletek

Michelisz: Nem hagyom abba, amíg nem nyerek

Közelebbi és távolabbi terveiről is beszélt Michelisz Norbert a WTCR makaói szezonzárójáról hazaérkezve, s elmondta, várja már a pillanatot, amikor egyszerre szakad rá az eddig őt elkerülő összes szerencse.

részletek

WTCR: Tarquini bajnok, Michelisz negyedik

Muller előtt felcsillant a remény, végül azonban az 56 éves olasz tizedik helyével is címet szerzett. Michelisz Norbert kiesett és dobogóra állt a két vasárnapi futamon, a bajnokságban pedig számos helyet javított.

részletek

WTCR: Michelisz jó hátvédet játszott

A magyar pilóta már a verseny elején előzékenynek bizonyult, így nem tudott csatába szállni a dobogóért - Jean-Karl Vernay negyedik győzelmét aratta a szezonban, kétesélyessé vált a bajnokság.

részletek

WTCR: Még erősebb mezőny alakul 2019-re

A szezon végének közeledtével a túraautó-világkupából is egyre több átigazolási pletykát hallani. Yvan Muller csapata márkát vált, Micheliszék istállója négy autóra duzzad.

részletek

WTCR: Michelisz csetepatéban és dobogón

A fordított rajtrácson versenyen Huff győzött Japánban, a hétvége utolsó futamán Ceccon végzett elsőként, de a győzelmet Tarquini örökölte, aki óriási lépést tett a 2018-as bajnoki cím felé.

részletek

Michelisz top 10-en kívül, Ceccon nyert

Miután Ceccon rendkívül gyorsan megelőzte az egyetlen előtte állót és átvette a vezetést, az olaszt már semmi, még két biztonsági autós periódus sem tudta kizökkenteni, ezzel pedig megszerezte első...

részletek

Michelisz eredménytelen hétvégét zárt Kínában

Zandvoort után ismét sivár hétvégén van túl a Hyundai négy WTCR-es pilótája. A büntetősúlyok miatt a dél-koreai márka egész hétvégén mindössze két pontot zsebelt be, miközben szárnyalt az Audi.

részletek
Olvastad már?