Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

WTCR hírek

Michelisz Mullerrel ütközött, Ehrlacher nyert

A szokatlan módon vasárnap tartott, eseménydús első futamon kétszer járt pályán a biztonsági autó és volt piros zászló is. Mindez cseppet sem zavarta Yann Ehrlacher-t és a meglepetésember Aurelien Comte-ot.

részletek

WTCR: Ellehetetlenítik Micheliszék esélyeit

Még tovább büntetik a WTCR eddigi legsikeresebb autóját, a Hyundai újra megitta a teljesítménykiegyenlítés levét. Michelisz hétvégi dobogós esélyei hirtelen meredeken visszaestek.

részletek

WTCR: Értékes pontok úsztak el Michelisznek

Csalódottan hagyta maga mögött Németországot a magyar közönségkedvenc, aki saját blogjában értékelte legutóbbi, balesettel végződő túraautós hétvégéjét. Ebből szemezgettünk.

részletek

Björk nyert, Micheliszt ütötték-vágták

Thed Björk megszerezte idei első győzelmét a WTCR-ben, miután ellenállt Frederic Vervisch nyomásának. Michelisz Norbert három riválisával is ütközött, a Rob Huff elleni utolsó a versenye végét jelentette.

részletek

Guerrierié a második futam, Michelisz 5.

Az első és az utolsó kilométerek hozták a legtöbb izgalmat a WTCR második nordschleifei futamán. A beugró Rast reményei korán szertefoszlottak, nullázott Tarquini, és Björk sem szerzett pontot.

részletek

WTCR: Mulleré az első futam, Michelisz 4.

Újabb domináns győzelmet aratott a Hyundai a Nürburgringen - Muller, Björk és Huff álhatott fel a dobogóra az első futamon, míg Michelisz közvetlenül mögöttük a negyedik helyen ért célba.

részletek

Roppant nehéz hétvége vár Micheliszre

Roskadásig ballasztozott autó, időhiány, a két apró gyermek pedig otthon – egyik tényező sem az, ami könnyeddé tesz egy túraautós hétvégét, Norbiét márpedig most mind nehezíteni fogja Németországban.

részletek

Michelisz: Engem védett volna az egyezség

Már a start előtt megbeszélték, hogy a második kanyar után nem támadják egymást Gabriele Tarquinivel, ha az első két helyen haladnak – épp ezért a magyar is tudja, hogy a rajtok terén kell javulnia.

részletek

Tassi derekasan küzdött a Hungaroringen

Igazi érzelmi hullámvasút volt a túraautó-világkupa magyar futamának utolsó napja Tassi Attila szurkolói számára. A nézők nem győzték kapkodni a fejüket múlt héten vasárnap, olyan gyorsan változtak az események, a magyar közönség pedig egyáltalán nem örült a versenybírók döntéseinek.

részletek

Michelisz 2. lett az elrontott rajt után

Ismét a startnál dőlt el a győzelem sorsa: az olasz veterán jobban kapta el az indulást, így végül magyar csapattársa előtt befutva megnyerte az eső miatt félbe is szakított viadalt. Nagy Dániel is újból komoly pontokat szerzett a M1RA-val.

részletek

Huff nyerte a második futamot Nagy Dani előtt

A pole-ból induló brit világbajnok győzelmével ért véget a WTCR második hungaroringi futama, a verseny hőse azonban a szabadkártyásként másodikként befutó Nagy Dániel volt. Michelisz szép előzésekkel a hatodik.

részletek

Michelisz és Nagy Dani is pole-t szerzett

A vasárnapi időmérőn sem volt ellenfele a hyundaios versenyzőnek, de ezúttal a többi magyar is remekelt: mind az öt honfitásunk a mezőny első felében végzett.

részletek
Olvastad már?