Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 25. vasárnap

WTCR hírek

Lehet-e Micheliszről esélyesként beszélni?

A WTCC megszűnésével, illetve átalakulásával idéntől a WTCR vált a klasszikus túraautózás királykategóriájává. Látszólag nincs nagy különbség, ám az erőviszonyok fogalma itt teljesen mást jelent.

részletek

Az Audi két csapatot indít a WTCR-ben

Sikeres bemutatkozó szezonját követően az Audi RS 3 LMS az idei évben a legmagasabb nemzetközi sorozatban teszi próbára magát.

részletek

WTCR: A TCR bajnoka és BTCC-ász a mezőnyben

Csütörtökön a WTCR újabb négy versenyzőjét jelentették be, a létszám így már 14 főnél tart. Tassi Attila tavalyi ellenfele is helyet kapott a mezőnyben, ahol eddig az Audi a legnépszerűbb autóválasztás.

részletek

A Honda segítségével juthat Tassi a WTCR-be?

A JAS Motorsport főnöke elismerte, helyet próbálnak találni a 18 éves magyar tehetségnek a világkupa mezőnyében: a jelek szerint Tassi és a M1RA útjai különválnak.

részletek

WTCR-nap: Monteiro, Björk, Muller

Nagy híreket időzítettek péntekre a túraautózás élvonalában: négy topversenyző indulását is bejelentették. Eddig hét csapat és tíz versenyző ismert a 26 fős mezőnyből.

részletek

Tarquini lobbizott Micheliszért a Hyundainál

A Formula.hu exkluzív interjúiból kiderül, Gabriele Tarquininek kiemelten fontos szerepe volt abban, hogy Michelisz Norbert a Hyundainál kötött ki 2018-ra, hiszen kampányolt mellette a vezetőségnél.

részletek

Maldonado és négy magyar is jöhet a WTCR-be

Mivel a csapatoknak már le kellett adniuk a nevezésüket, elkezdett keringeni néhány lista az új túraautós sorozat idei rajtlistájáról. Itt az eddigi legteljesebb, amelyen rajta van Tassi, Ficza és Nagy Dániel, de nincs rajta a M1RA.

részletek

Michelisz újjászületett a váltással

Új márkánál versenyez idén a magyar túraautós, aki frissen alakult csapatánál úgy érzi, mintha kicserélték volna. Bajnokesélyesként tekint magára a formálódó WTCR-es mezőnyben.

részletek

A Honda nem tudta megadni a feltételeket

Miért távozott a Hondától Michelisz Norbert, és miért lett épp a Hyundai versenyzője? A tavalyi ezüstérmes a váltás hátteréről beszélt, valamint csapata, a M1RA sorsára is kitért.

részletek

Hivatalos: Michelisz új márkával a WTCR-ben

A korábbi sajtóhírek helytállónak bizonyultak: Michelisz Norbert elhagyja a Hondát, és a Hyundai színeiben, Gabriele Tarquini csapattársaként folytatja pályafutását a világkupán.

részletek

Kétséges a Zengő Motorsport WTCR-es indulása

Vészesen közeledik a WTCR nevezési határideje, és egyelőre egyetlen honfitársunk sem található a feliratkozottak között. A magyaroknak új autóra is szükségük lenne, hogy labdába rúghassanak.

részletek

Hyundai-jal folytatja Michelisz Norbi?

Olasz sajtóhírek szerint a világbajnoki ezüstérmes magyar pilóta szakít a Hondával, s idén már egy Hyundai volánja mögött tűnik fel az új WTCR Túraautó Világkupa mezőnyében.

részletek
Olvastad már?