Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő
WTCC

KVÍZ: Nyerj két belépőt a WTCC-re!

Nagy népszerűségnek örvend a Formula.hu idén elindított kvízjátéka, amelynek résztvevői márciusban is értékes ajándékokat nyerhetnek. A fődíj nem más, mint egy kétszemélyes WTCC-belépő a sorozat magyarországi fordulójára!

Szeretnéd csiszolni a tudásod az F1 és más autósportok területén, esetleg kíváncsi vagy, hogyan teljesítenél a többiekhez képest? Próbáld ki weboldalunk legújabb frissítését, a Kvízt, amivel ráadásul most ajándékokat is nyerhetsz!

kviz_WTCC_fb

A felület elérhető a főoldalunk menüjében található gombra vagy a http://formula.hu/kvizek linkre kattintva. A játék megkezdéséhez regisztráció szükséges, amihez csak a teljes név és egy email cím megadását kérjük. A nyereményjátékainkban csak azok a felhasználóink vehetnek részt, akik valós adatokkal lépnek be.

A Formula.hu kvízjátékának szabályzata ide kattintva érhető el.

Regisztráció után a jobb oldalon látható kvízkategóriák közül választhattok. A kategóriákat folyamatosan töltjük fel új kérdéssorokkal, de már most is széles választék áll rendelkezésetekre, amelyek például egy-egy F1-es pilótát, csapatot vagy történelmi kérdéseket ölelnek fel. Aki pedig más sorozatokban is otthonosan mozog, máris megtalálhatja a Le Mans-i 24 órások, a MotoGP és a Dakar Ralik történetét lefedő kérdéssorokat.

Egy hagyományos kvíz 10 kérdésből áll, amelyen négy válaszlehetőség közül kell eltalálni a helyeset a megadott időn belül. Ezen felül van egy 50 kérdésből álló nagy autósport-kvízünk is azok számára, akik maratoni hosszúságú kihívásra vágynak. Minden kvíz végén pontokat kap a játékos a helyes válaszok és a válaszolási idő függvényében, a ranglistákon pedig figyelemmel kísérhetőek a legjobb eredmények.

Hogy növeljük a játékkedvet, értékes nyereményeket is kiosztunk azok között, akik március 1. és 30. között játszanak a kvízeinkkel. Az 50 kérdéses nagy autósport-kvíz legjobbjának, valamint a 10 kérdéses tematikus kvízek legjobbjának a nyereménye egyaránt egy AFM-csomag lesz, mely egy egyéves Autósport és Formula Magazin-előfizetés mellett szerkesztőségünk 2015-ös Formula-1-es szezonösszefoglalóját, a Száguldás és Cirkusz című kötetet tartalmazza.

És ez még nem minden: a hónap végén egy páros belépőt sorsolunk ki a 2016-os hungaroringi WTCC-fordulóra mindazok között, akik valós adatokkal regisztráltak és játszottak kvízeinkkel. Ebben a sorsolásban az elért eredmény nem számít, viszont minél több játékot fejez be valaki, annál többször kerül be a „kalapba”, és annál nagyobb esélye lesz arra, hogy ő legyen a szerencsés nyertes. 

Játékra fel! Csak egy kattintás, és indulhat is a tudáspróba!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?