Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

WTCC hírek

Hivatalos: Mégsem érkezik a WTCC2

A Motorsport Világtanács mai rendkívüli ülésén megszületett a döntés: a november végén bejelentett szabályokkal ellentétben mégsem hozzák létre a WTCC2-es alkategóriát a túraautó-világbajnokságon.

részletek

Így látja idei esélyeit Michelisz Norbi

Lehet-e magyar bajnoka a WTCC-nek? - Michelisz Norbert, a Honda pilótája és a sorozat kétszeres privát bajnoka legújabb blogbejegyzésében a 2017-es esélyeket boncolgatja.

részletek

WTCC: Yvan Muller a Volvóhoz igazolt

A négyszeres világbajnok WTCC-pilóta tavaly ugyan bejelentette visszavonulását a bajnokságból, távozása azonban mégsem teljes körű, hiszen a Volvo ettől a szezontól kezdve fejlesztőpilótaként számít majd rá.

részletek

Nyolcesélyes lehet az idei WTCC-szezon

Újabb fontos ülés kelt el a WTCC 2017-es mezőnyében. Ezzel a legjobb helyek mindegyikének van már gazdája, az optimista jóslatok szerint pedig 3 Citroen, 3 Volvo és 2 Honda csatázik majd a vb-címért.

részletek

Michelisz: Ilyen teszten még nem voltam!

Két napon keresztül szinte megállás nélkül teszteltünk Olaszországban a Hondával. Két dolgot le kell szögeznem. 1. Ilyen teszten még nem voltam. 2. Hihetetlenül értékes információkhoz jutottunk.

részletek

Csapattársa lesz a fő riválisa Norbinak

A Honda két rutinos versenyzője szerint a csapattárs lesz az egyik fő ellenfél a túraautó-világbajnokság 2017-es szezonja során, de Rob Huffot és a Volvo pilótáit sem írják le.

részletek

WTCC: Bemutatta 2017-es felállását a Volvo

A Volvo először tavaly indult teljes gyári támogatással a Túraautó-világbajnokságban, és a 2016-os kettő helyett idén már három S60-ast állítanak csatasorba - egy versenyző távozott, kettő pedig érkezett az alakulathoz.

részletek

Panis szerint könnyű volt a WTCC-t választani

A Zengő Motorsport új versenyzője szerint érzi édesapja ismertségének előnyeit és hátrányait is, de megtanulta ezeket kezelni - a célja a minél gyorsabb tanulás 2017-ben.

részletek

Ennyiért juthatsz ki idén a WTCC-re!

Már kaphatóak a jegyek a WTCC magyarországi versenyhétvégéjére, a leglelkesebb szurkolók már most elkezdhetnek készülni: összegyűjtöttük a különböző jegyárakat!

részletek

Muller és a Volvo? Nem!

A WTCC-karrierje utolsó körében a magyar motorsportrajongók döntő többségét alaposan felháborító Yvan Muller leszögezte, hogy nem fog „massai fordulattal” máris visszatérni – más tervei vannak…

részletek

Ningbóban is WTCC-versenyt tartanak idén

Változik a túraautó-világbajnokság kínai hétvégjének helyszíne: az F1-nek is otthont adó sanghaji pálya helyett a csöcsiangi Ningbo lesz az új versenyhelyszín.

részletek

"Elképesztő a magyarok támogatása!"

Számunkra egyértelmű, hogy kit látnánk győztesként év végén a WTCC-ben, de Michelisz Norbert is magabiztos a 2017-es esélyeket illetően - elmondása szerint néha túlságosan is.

részletek
Olvastad már?