Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

WTCC hírek

Ő lesz Micheliszék új csapattársa a Hondánál

Rob Huff váratlan távozását követően megüresedett egy értékes ülés a Honda WTCC-csapatában, a gyári istálló pedig nem is várt sokáig az utód megnevezésével.

részletek

Citroenre vált Michelisz eddigi csapattársa

Elhagyja a Honda gyári csapatát 2012 WTCC-világbajnoka, Rob Huff - a brit pilóta az elmúlt éveket uraló Citroen egyik autójába ülhet be a Münnich Motorsport jóvoltából.

részletek

Mégis maradhatnak Ladák a WTCC-ben?

Bár az oroszok gyárilag kivonulnak a WTCC-ből, a ma felröppent sajtóhírek szerint a csapatfőnök Victor Sapovalov azon dolgozik, hogy privát indulóként mégis ott lehessenek a Vesták a rajtrácson.

részletek

Kulisszatitkok Michelisz felkészüléséről

"Nem a január a legeseménydúsabb időszak a túraautózásban, de ha látványos dolgok nem is történnek, a háttérben komoly munka folyik." – írta Michelisz Norbi a blogján található legújabb bejegyzésben.

részletek

Loeb elismerte: Gyengébb volt Lopeznél

A két pilóta közösen érkezett a Citroen WTCC-csapatához három évvel ezelőtt, ám teljesen eltérő pályaívet futottak be együtt töltött két évük alatt.

részletek

A WTCC most is a túraautózás csúcsa

A túraautó-világbajnokságon másodosztályt kellett bevezetni a létszámcsökkenés miatt: a sorozat első embere azonban ennek is a jó oldalát látja, a tehetségek útját könnyítheti meg.

részletek

Norbi: Jövőre a Hondáé lesz a bajnoki cím!

A karrierje legjobb WTCC-szezonját futó, s a TCR Benelux-sorozatban is parádézó magyar versenyző egy interjúban leszögezte: jövőre meggyőződése szerint márkatársaival harcol majd a világbajnokságért.

részletek

Lopez vissza akar térni a WTCC-be

Három bajnoki év túl sok kellemes emléket jelent ahhoz, hogy Jose Maria Lopez egyszer s mindenkorra végezzen a túraautózással. Visszavágyik, mert hiányol valamit, amit a Formula-E-ben és a WEC-ben sem kaphat meg.

részletek

Michelisz a világ 14. legjobb túraautósa

Azért szükséges a címben található kérdőjel, mert a nálunk az ország legjobb autóversenyzőjévé választott magyar WTCC-pilóta egy szubjektív szavazáson érte el ezt a helyezést.

részletek

Visszatér Makaóra és Monzába a WTCC

A Motorsport Világtanács szerdai ülésén rábólintott a jövő évi versenynaptárra, amelyben néhány év szünet után ismét feltűnik Monza és Makaó, viszont például a Slovakia Ring kikerül a körforgásból.

részletek

Hivatalos: 2017-ben jön a „WTCC2”

Pár nappal azt követően, hogy napvilágot látott az ötlet, a Motorsport Világtanács máris rábólintott, hogy a következő szezonban TCN2-es autókkal próbálják meg feltölteni a világbajnokság mezőnyét.

részletek

Norbi tudja, hogy Muller elengedte Monteirót

Az is eszébe jutott, hogy tiltakozásul félreáll a célegyenesben, Mullert viszont nem akarta kérdőre vonni – Michelisz Norbert egy interjúban kendőzetlenül őszintén beszélt a szezonzáróról.

részletek
Olvastad már?