Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

WTCC hírek

Egyesítenék a WTCC és az ETCC mezőnyét

A birtokunkba jutott információk szerint idén nem kizárólag a Nordschleifét illetően merült fel a gondolat, hogy együtt indítanák a két sorozat mezőnyét: már a Hungaroringre is ezt tervezték?

részletek

Norbi dühös, de várja a Hungaroringet

Nehezen emészti meg, hogy Bennani megfosztotta egy győzelemtől, ettől függetlenül nagyon várja a magyar hétvégét a kiváló Hondával - erről írt legújabb blogbejegyzésében Michelisz Norbi.

részletek

Bennanit büntették a Michelisz-ütközésért

A versenybírók sem hagyták szó nélkül a WTCC monzai nyitófutamán a győzelem sorsát nagyban befolyásoló ütközést, amelynek Mehdi Bennani és Michelisz Norbert volt a két résztvevője és károsultja.

részletek

Björk nyert, Michelisz egy ezreddel kapott ki

A WTCC második monzai versenyén a Volvók szállították a legtöbb akciót, és végül mindhárom autójuk az első öt között végzett - Michelisz Norbert legnagyobb bánatára, aki igazi célfotós befutóban vesztette el az 5. pozíciót.

részletek

Michelisz ütközött, Chilton nyert

A magyar pilóta és Mehdi Bennani a verseny felénél együtt szánkázott a bukótérbe, így a brit pilóta örökölte meg a győzelmet a túraautó-vb monzai nyitófutamán.

részletek

Megvan az első Volvo-pole, Michelisz 6.

A várakozásokkal ellentétben a Citroen nem emelkedett ki a mezőnyből a WTCC második versenyhétvégéjén, Monzában rendezett időmérő edzésen. Mindhárom Volvo bejutott az utolsó szakaszba, ahonnan Michelisz Norbert éppen lecsúszott.

részletek

Fotózz a Nagy Futamon, és nyerj!

Nyereményjátékot hirdet a Formula mindazon olvasói számára, akik kilátogatnak a hosszú hétvégén a Nagy Futamra, és képeket, illetve videókat küldenek nekünk. A díj összesen hat belépő a magyar WTCC-futamra.

részletek

Norbi megtörte a szezonnyitók átkát

Michelisz Norbi éveken át igen szerény pontterméssel kezdte a szezont, pedig a körülményeket áttekintve azt láthatjuk, hogy a formájával sosem volt baj – mezőnyvégi rajtok, műszaki hibák, monzai galamb…

részletek

Monteiro nyert Michelisz előtt a főfutamon

A Honda kettős sikerével zárult a WTCC marokkói hétvégéje, aminek köszönhetően a gyártó két élpilótája a pontversenyben is az élre ugrott. A 2. futamon az előzés nehézsége különösen Huff életét keserítette meg.

részletek

Új győztes a mezőnyt tizedelő évnyitón

Rajtbaleset, kicsúszás az élről, Nagy Dani túl közeli találkozásban a fallal - eseménydús futammal kezdte meg 2017-es szezonját Marrakesh-ben a WTCC, ahol Esteban Guerrieri első győzelmét szerezte, Michelisz pedig egy 5. helyet zsebelt be.

részletek

WTCC: Honda-pole Marrakesh-ben!

A Honda-Volvo-Citroen trió csatájáról szólt a 2017-es túraautó-világbajnoki szezon első időmérő edzése Marokkóban, ahol a JAS által felkészített autók bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Micheliszék eddig csak blöfföltek

A magyar pilóta ezen a héten két napon keresztül nyüstölte a Honda WTCC-autóját a Hungaroringen, többek között a Formula.hu vigyázó szemei előtt - elmondása szerint gigászi csata várható a túraautó-világbajnoki címért.

részletek
Olvastad már?