Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

WTCC hírek

Michelisz elveszítette a harmadik helyet

A magyar versenyző remek futammal a háta mögött negyedik helyen zárt a katari főfutamon, de mégsem tudta megszerezni az összetettbeli dobogós helyezést a Túraautó-világbajnokságon.

részletek

A bajnoki dobogó kapujában Michelisz

Csak három (plusz egy) pontot kell ledolgoznia Michelisz Norbinak a WTCC szezonzáró futamán ahhoz, hogy meglegyen a bajnoki dobogó: Monteiro az első körben kiesett, Nagy Dani szenzációsat ment a nyitóversenyen.

részletek

Az időmérő után tovább él Michelisz esélye

Michelisz Norbert a legjobb hondásként ötödik lett az időmérőn Katarban. Az esti Nyitó futam előtt 13 pontra csökkent a hátránya Tiago Monteiróval szemben.

részletek

Bennani-pole, Michelisz-defekt a Q3-ban!

A magyar versenyző legjobb hondásként jutott az utolsó szakaszba, gumija azonban szétrobbant. A piros zászlóval kétszer megszakított WTCC-időmérőn hatalmas meglepetés született.

részletek

Első 10-ben a zengős pilóták!

A Zengő Motorsport két, ifjú versenyzője – Ficza Ferenc (#55) és Nagy Dániel (#99) – történelmi sikert ért el a Dohában megrendezett FIA Túraautó-világbajnokság második szabadedzésén.

részletek

Mindhárom magyar a top10-ben Katarban

Remekül sikerült honfitársaink számára a WTCC második edzése: Michelisz Norbi épp csak elmaradt Monteirótól, míg a zengős fiatalok, Nagy Dani és Ficza Feri a hetedik és kilencedik helyeken zártak.

részletek

Katar: A világbajnok az élen, Michelisz a 11.

Jose Maria Lopez bizonyult a leggyorsabbnak a WTCC első katari gyakorlásán, amelyet Nagy Dani kiforgása miatt egy ízben meg is kellett szakítani. Michelisz Norbi egy 11. helyezéssel nyitott.

részletek

Norbinak egy célja van: a bajnoki dobogó

A magyar autósport első összetett világbajnoki dobogóját szerezheti meg pénteken Michelisz Norbert Katarban - hogy mire számít a Honda versenyzője, azt saját blogján osztotta meg veletek!

részletek

Lopez rettentően hálás a Citroennek

A WTCC-ből szezon végén távozó argentin négy éve még egy volt a beváltatlan tehetségek listáján, az elmúlt három szezonban azonban a nemzetközi autósport-színtér megkérdőjelezhetetlen alakjává vált.

részletek

Esélylatolgatás - Hol végez Michelisz?

Jövő héten rendezik a túraautó-világbajnokság katari szezonzáróját, s a Honda magyar pilótája matematikailag a 2. és 8. hely között bárhol végezhet a pontversenyben.

részletek

Hivatalos: A Lada is távozik a WTCC-ből

A múlt heti híresztelések után ma hivatalosan is bejelentették, hogy az orosz gyártó kiszáll a 2016-os évad végén a túraautó-világbajnokságból, így jövőre mindössze két gyári csapat marad a mezőnyben.

részletek

Visszatérhet Makaóra a WTCC?

Miután a TCR nem folytatja együttműködését a távol-keleti esemény szervezőivel, az FIA pedig a korábbinál nagyobb szerepet szeretne vállalni a rendezésben, elképzelhető a világbajnokság visszatérése.

részletek
Olvastad már?