Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

WTCC hírek

WTCC: Guerrieri szárnyalt az esőben

Kétszer is járt a biztonsági autó a pályán a kínai nyitófutamon: Michelisz Norbert majdnem minden bajnoki riválisa kihullt, a magyar versenyző értékes pontokat dolgozott le.

részletek

Tarquini segíti Norbit a futamokon, ha kell

Gabriele Tarquini a kínai hétvégére visszatért a Hondához Tiago Monteiro helyetteseként, és célja, hogy segítse a bajnoki harcban a japán márkát és Michelisz Norbertet.

részletek

Girolamié a kínai pole Michelisz Norbi előtt

A Volvo argentin versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak a ningbói időmérőn, ám a Honda magyarja sem lehet elégedetlen, hiszen fő bajnoki riválisát megelőzve az első sorba kvalifikálta magát.

részletek

Huff dominált az esőben, Michelisz csak 10.

Egyelőre nem a Hondákról szól a WTCC ningbói hétvégéje: a magyar pilóta a két szabadedzésen csak a középmezőnyben végzett. Az élen eközben a Citroënnel száguldó brit zárt a szakadó esőben.

részletek

Michelisz akár már hétvégén élre állhat

Hétvégén visszatér a WTCC, a világbajnoki éllovas hiányzik, Michelisz Norbert esélyei pedig nagyon komolyak lehetnek egy sikeres kínai szerepléssel - megérkeztünk a hajrához.

részletek

Monteiro kihagyja a kínai WTCC-hétvégét

A Honda WTCC-csapata bejelentette, hogy a szeptemberi tesztbalesetben megsérült Tiago Monteiro nem utazik el a hétvégi kínai fordulóra. Komoly hatása lehet ennek a bajnokság alakulására.

részletek

Monteiro életét az autója mentette meg

Tiago Monteiro tovább boncolgatta tesztbalesetének és felépülésének körülményeit. A sorozat utolsó részeiben kiderült, van-e maradandó károsodása, és képes lesz-e újra versenyezni.

részletek

Monteiro rosszul volt, ha kinyitotta a szemét

A Honda vb-éllovas pilótája további részleteket árult el arról, hogyan érezte magát hatalmas bukása után – szavaiból úgy tűnik, a baleset jóval súlyosabb volt, mint amit előzetesen kommunikáltak.

részletek

Monteiro beszámolt bukása részleteiről

Hosszú csend után maga Tiago Monteiro mesélt a közel egy hónapja Spanyolországban elszenvedett tesztbalesetéről. A videósorozat első részében kiderült, mit is élt át pontosan abban a pár másodpercben.

részletek

Michelisz 60 %-ot ad magának a vb-címre

A WTCC utolsó négy versenyére készülő magyar Honda-versenyző szerint a hátralevő pályák kedveznek neki. Százalékokban fejezte ki, melyik pilóta mennyire esélyes a végső sikerre.

részletek

Akár a WTCC-ben is indulhat a M1RA

Még elég sok a kérdőjel Michelisz Norbert és csapata, sőt az egész túraautózás jövőjét illetően, de a többszörös világbajnoki futamgyőztes egy rajongói kérdezz-felelek során vázolta a lehetőségeket.

részletek

Ő ülhet a Zengőbe a hátralevő versenyeken

Bejelentették a csapatot elhagyó Aurelien Panis végleges helyettesét: az utolsó négy futamon magyar tehetség bizonyíthat Q2-be jutással és pontszerzéssel.

részletek
Olvastad már?