Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

WTCC hírek

WTCC: Monteiro győzött, Michelisz nullázott

Már az első körben véget ért Michelisz Norbert érdemi versenye a Hungaroringen, miközben csapattársa a futamgyőzelemig jutott. Pontot szerzett a Zengő Motorsport.

részletek

Huff a pole-ban a Hungaroringen

A Citroenek, a Volvók és egy Chevrolet volt a leggyorsabb a WTCC mogyoródi időmérőjén, és bár a Hondák közül Michelisz Norbert végzett legelőrébb, a hazai pályán versenyző pilóta így is lecsúszott az első öt helyről.

részletek

WTCC: Látunk Michelisz-győzelmet a Ringen?

A Honda és Volvo kiemelkedni látszik a világbajnokság mezőnyéből, Michelisz Norbert pedig olyan hazai közönséggel rendelkezik, mint senki más. Előzetes és program a hetedik hungaroringi hétvége előtt.

részletek

Volvo: Új kihívás a Hungaroringen

Miután két héttel ezelőtt történelmi győzelmet aratott az FIA túraautó világbajnokság monzai futamán, a mostani hétvégén máris új kihívással kell szembenéznie a Polestar Cyan Racing csapatának.

részletek

AFM - május: Michelisz bajnoki esélye

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely Raikkönen jövőjének latolgatása és Alonso új kalandjának bemutatása mellett a WTCC hungaroringi hétvégéjének előzetese is.

részletek

WTCC: Maximumra nehezítik a Hondákat

A hungaroringi verseny előtt életbe lépett a teljesítmény ballasztokkal való kiegyenlítése: a Honda és a Volvo maximális büntetősúlyt kapott. Michelisz így is a győzelmet tűzi ki magának.

részletek

Nagy Futam: Megvannak a nyerteseink

Egy-egy WTCC-belépőt ajánlottunk fel azoknak az olvasóinknak, akik a legjobb képet, illetve a legjobb videót küldik be nekünk a Nagy Futamról – négy további szerencsés játékosnak pedig a sorsolás kedvezett.

részletek

Egyesítenék a WTCC és az ETCC mezőnyét

A birtokunkba jutott információk szerint idén nem kizárólag a Nordschleifét illetően merült fel a gondolat, hogy együtt indítanák a két sorozat mezőnyét: már a Hungaroringre is ezt tervezték?

részletek

Norbi dühös, de várja a Hungaroringet

Nehezen emészti meg, hogy Bennani megfosztotta egy győzelemtől, ettől függetlenül nagyon várja a magyar hétvégét a kiváló Hondával - erről írt legújabb blogbejegyzésében Michelisz Norbi.

részletek

Bennanit büntették a Michelisz-ütközésért

A versenybírók sem hagyták szó nélkül a WTCC monzai nyitófutamán a győzelem sorsát nagyban befolyásoló ütközést, amelynek Mehdi Bennani és Michelisz Norbert volt a két résztvevője és károsultja.

részletek

Björk nyert, Michelisz egy ezreddel kapott ki

A WTCC második monzai versenyén a Volvók szállították a legtöbb akciót, és végül mindhárom autójuk az első öt között végzett - Michelisz Norbert legnagyobb bánatára, aki igazi célfotós befutóban vesztette el az 5. pozíciót.

részletek

Michelisz ütközött, Chilton nyert

A magyar pilóta és Mehdi Bennani a verseny felénél együtt szánkázott a bukótérbe, így a brit pilóta örökölte meg a győzelmet a túraautó-vb monzai nyitófutamán.

részletek
Olvastad már?