Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

WTCC hírek

Monteiro nyert Michelisz előtt a főfutamon

A Honda kettős sikerével zárult a WTCC marokkói hétvégéje, aminek köszönhetően a gyártó két élpilótája a pontversenyben is az élre ugrott. A 2. futamon az előzés nehézsége különösen Huff életét keserítette meg.

részletek

Új győztes a mezőnyt tizedelő évnyitón

Rajtbaleset, kicsúszás az élről, Nagy Dani túl közeli találkozásban a fallal - eseménydús futammal kezdte meg 2017-es szezonját Marrakesh-ben a WTCC, ahol Esteban Guerrieri első győzelmét szerezte, Michelisz pedig egy 5. helyet zsebelt be.

részletek

WTCC: Honda-pole Marrakesh-ben!

A Honda-Volvo-Citroen trió csatájáról szólt a 2017-es túraautó-világbajnoki szezon első időmérő edzése Marokkóban, ahol a JAS által felkészített autók bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Micheliszék eddig csak blöfföltek

A magyar pilóta ezen a héten két napon keresztül nyüstölte a Honda WTCC-autóját a Hungaroringen, többek között a Formula.hu vigyázó szemei előtt - elmondása szerint gigászi csata várható a túraautó-világbajnoki címért.

részletek

A Citroen idén is veri a Volvót és a Hondát?

A WTCC 2012-es évi világbajnoka, Rob Huff optimistán várja a szezont, miután múlt héten egy kétnapos teszt mind a négy gyakorlásán az első helyen végzett - a Volvo és a Honda lesz a nagy ellenfél.

részletek

Michelisz: Közelebb vagyunk, mint vártam

Noha a monzai teszt időeredményei nem voltak túl biztatók a Honda szempontjából, a magyar pilóta mégis elégedetten tért haza Olaszországból – legújabb blogbejegyzésében azt is elmondta, miért.

részletek

Nagy Dani: A pontszerzés mindig reális lesz

A Zengő Motorsport magyar WTCC-s pilótája beszélt arról, hogy mi döntött mellette, elmondta, hogy milyen céljai vannak a szezonra és beszélt Aurelien Panisról is.

részletek

Huff hibátlan mérleggel zárt, Norbi az 5.

Az utolsó, szerda délutáni etap során is a privát Citroennel versenyző 2012-es világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak, ám végre a Hondák is megmutattak valamit az igazi tempójukból.

részletek

Huff tovább tarol Monzában, Norbiék hátul

Akárcsak mindkét keddi etap során, úgy szerda délelőtt is a privát Citroent terelgető 2012-es világbajnok volt a leggyorsabb a WTCC monzai tesztjén, míg a Hondák ismét a tabella alján szerepelnek.

részletek

16 induló a WTCC 2017-es nevezési listáján

A túraautó-vb idény előtti monzai sajtóeseményén közzétették a 2017-es indulók listáját: a korábbi bejelentések után már csak egy kérdés volt a mezőnyt illetően, ám arra most sem kaptunk választ.

részletek

Huff a leggyorsabb a WTCC monzai tesztjén

Monzában, az évindító médianappal egybekötött teszten összegyűlt a túraautó-világbajnokság mezőnye – legalábbis nagy része. A privát Citroennel Huff remekelt, a Hondának azonban nehéz napja volt.

részletek

Michelisz visszakapta magyar mérnökét

Örvendetes hírről számolt be Michelisz Norbert versenyzői blogján: a Honda döntése értelmében egy év szünet után ismét együtt dolgozhatnak a Zengőtől érkezett versenymérnökével, Bári Gergővel.

részletek
Olvastad már?