Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

WTCC hírek

További részletek Micheliszék új sorozatáról

Új infók láttak napvilágot a WTCC jövőjeként szolgáló WTCR-ről. Kiderült a hétvégék lebonyolítási rendje, az új pontrendszer, de az egykori főnök azt is elmondta, mibe bukott bele a világbajnokság.

részletek

Hivatalos: Világkupa lesz a WTCC-ből

A Motorsport Világtanácsának szerdai ülése megerősítette az egy ideje már köztudatban levő pletykát: TCR-szabályok jönnek a WTCC-be, amely elveszti világbajnokság státuszát.

részletek

Ambiciózus tervvel készül a Zengő

Jövőre alapjaiban változik meg a WTCC helyzete: olcsóbbá válnak a versenyautók, ami kiváló lehetőséget ad a kisebb csapatok kibontakozására. Zengő Zoltán „magyar” autóval vágna bele a következő évbe.

részletek

Sajtó: Névváltás, három futam a WTCC-ben

Hivatalos álláspont a héten érkezhet a túraautó-világbajnokság jövőjéről, sajtóértesülések szerint azonban megszületett az egyezség a TCR-rel, amely a következő két évre szól.

részletek

Egy idei döntését bánta meg Michelisz

Egyelőre a csalódottság uralja Michelisz Norbert érzéseit, aki indexes rovatában beszélt a katari műszaki hiba okáról, valamint összegezte elmúlt szezonját, amely során egyetlen dolgot tenne másként.

részletek

WTCC: Egyik hondásnak sincs szerződése

A Honda nem döntött még szerepvállalásáról a bizonytalan jövőjű szériában, ennek megfelelően pedig pilótáikat, Micheliszt, Monteirót és Guerrierit is várakoztatják. A M1RA is szerepel az egyenletben.

részletek

Michelisz: A második hely sem a világ vége

Bár csalódott az elszalasztott vb-cím miatt a Honda pilótája, ennek ellenére is roppant szerencsés embernek tartja magát. Úgy érzi, Björk megérdemelten nyert, de a svéd is megdicsérte Norbit.

részletek

Michelisz elveszítette a WTCC vb-címét

A magyar versenyzőnek nem sikerült az, amelyhez idén állt a legközelebb: mivel nem tudott dobogóra állni a Túraautó-vb zárófutamán, Katarban, a második helyen zárta a szezont a világbajnok Thed Björk mögött.

részletek

WTCC: Még él a remény Michelisz vb-címére

Noha nem sikerült ellenfele, Thed Björk előtt végeznie a Túraautó-világbajnokság katari nyitóversenyén, Michelisz Norbert életben tartotta reményeit a szezonzáró futamra.

részletek

Megfenyegették Mullert a rajongók

Egyre magasabbra szöknek az indulatok a WTCC 2017-es világbajnoki címéről döntő, katari versenyek előtt: a Volvo esélyeit segítő Yvan Muller visszatérése óta halálos fenyegetéseket kap Michelisz Norbert rajongóitól.

részletek

Guerrieri a pole-ban, Michelisz óriási bajban

Technikai hiba miatt szinte lehetetlen helyzetbe került a magyar WTCC-pilóta: csak a 11. helyről rajtolhat mindkét futamon, Björknek szinte csak célba kell érnie este. Csodára van szükség...

részletek

Ne maradj le: Pénteken bajnokot avat a WTCC

Az F1-es évad ugyan már véget ért, de így is roppant izgalmas hétvége vár ránk: Michelisz Norbert a magyar autósport első FIA világbajnoka lehet, és a Formula-E újabb idénye is elrajtol.

részletek
Olvastad már?