Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

WTCC hírek

Michelisz: Catsburgot büntetni kellett volna

Rossz üzenetet sugall, hogy a szabálytalanul pole-pozíciót szerző hollandot felmentették, vélekedik Michelisz, aki a csapattársával, Monteiróval való ütközésről és a főverseny csapatutasításáról is beszélt az argentin hétvégét értékelő írásában.

részletek

Michelisz behúzta a főversenyt Termasban

Michelisz Norbert karrierje hetedik WTCC-győzelmét aratta Argentínában, amiben a rajtnál Tiago Monteiro támadásainak kivédekezése, majd később az élen álló Nicky Catsburg balszerencséje is kellett.

részletek

Ehrlacher nyert Chilton büntetése után

Már az is meglepő teljesítmény volt Yann Ehrlachertől, hogy csak egyetlen pozíciót veszített a rajt után, és tartani tudta a második helyet: amelyből győzelem lett a vezető Tom Chilton vitatható büntetése után.

részletek

Michelisz hajszállal csúszott le a pole-ról

A magyar Honda-pilóta lenyűgöző teljesítményt mutatott egész hétvégén, de ez csak egy második helyre volt elég a Túraautó-világbajnokság argentínai időmérőjén.

részletek

Panis távozott, új magyar pilóta a WTCC-ben

Némileg váratlanul változtatta meg felállását a szezon további részére a Zengő Motorsport a WTCC-ben, miután bejelentették, hogy francia pilótájuk, Aurelien Panis nem folytatja velük az együttműködést. Szabó Zsolt debütál Argentínában.

részletek

Michelisz idén először győzött a WTCC-ben

A pole-pozíciót egy végig kontrollált versenyre tudta váltani a Honda gyári pilótája. Eközben az akciókról a rajtot elrontó Rob Huff gondoskodott, aki a portugál utcai pályán keresztülgázolt a mezőny kétharmadán.

részletek

Bennani nyert, Norbi hetediknek jött fel

Mehdi Bennani győzelmével zárult az első futam Vila Realban. A hazai közönség előtt autózó Monteiro lett a második, míg a harmadik helyre Thed Björk ért be a Volvóval.

részletek

Micheliszé a pole Monteiro hazájában

Michelisz Norbert idei második rajtelsőségét szerezte a WTCC-ben, ráadásul az egész nap vele azonos szinten teljesítő Tiago Monteiro az időmérő legvégén hibázott, így két autó is lesz a Honda-csapattársak között a rajtrácson.

részletek

WTCC: Michelisz-Huff csata az élen

A délelőtti szabadedzést a Honda magyar pilótája zárta a legjobb idővel Vila Realban, majd délután második lett - a tűzoltónak ütköző Coronel nagyon hamar befejezte ezt a hétvégét.

részletek

WTCC: Ilyen lesz a joker-kör Vila Realban

Pályaverseny-sorozatok terén egyedülálló újítással jelentkezik a Túraautó-világbajnokság Portugáliában: a június utolsó hétvégéjén rendezett fordulón debütál a WRX-ből importált joker-kör.

részletek

Norbi nem tudja, hogy áll a bajnokság

Versenyzői blogjának legújabb bejegyzésében Michelisz Norbert elárulta: azt is csak véletlenül tudta meg, hogy Catsburg vezeti a világbajnokságot, ennyire ki akarja zárni az összetettet a fejéből.

részletek

Michelisznek nem jött össze a győzelem

A pole-pozícióból induló Michelisz Norbert nem tudta első helyre váltani remek időmérős eredményét - Nicky Catsburg gyorsabb volt nála, de így is sok pontot tudott hozni Tiago Monteirón.

részletek
Olvastad már?