Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 19. csütörtök

WTCC hírek

Kulisszatitkok Michelisz felkészüléséről

"Nem a január a legeseménydúsabb időszak a túraautózásban, de ha látványos dolgok nem is történnek, a háttérben komoly munka folyik." – írta Michelisz Norbi a blogján található legújabb bejegyzésben.

részletek

Loeb elismerte: Gyengébb volt Lopeznél

A két pilóta közösen érkezett a Citroen WTCC-csapatához három évvel ezelőtt, ám teljesen eltérő pályaívet futottak be együtt töltött két évük alatt.

részletek

A WTCC most is a túraautózás csúcsa

A túraautó-világbajnokságon másodosztályt kellett bevezetni a létszámcsökkenés miatt: a sorozat első embere azonban ennek is a jó oldalát látja, a tehetségek útját könnyítheti meg.

részletek

Norbi: Jövőre a Hondáé lesz a bajnoki cím!

A karrierje legjobb WTCC-szezonját futó, s a TCR Benelux-sorozatban is parádézó magyar versenyző egy interjúban leszögezte: jövőre meggyőződése szerint márkatársaival harcol majd a világbajnokságért.

részletek

Lopez vissza akar térni a WTCC-be

Három bajnoki év túl sok kellemes emléket jelent ahhoz, hogy Jose Maria Lopez egyszer s mindenkorra végezzen a túraautózással. Visszavágyik, mert hiányol valamit, amit a Formula-E-ben és a WEC-ben sem kaphat meg.

részletek

Michelisz a világ 14. legjobb túraautósa

Azért szükséges a címben található kérdőjel, mert a nálunk az ország legjobb autóversenyzőjévé választott magyar WTCC-pilóta egy szubjektív szavazáson érte el ezt a helyezést.

részletek

Visszatér Makaóra és Monzába a WTCC

A Motorsport Világtanács szerdai ülésén rábólintott a jövő évi versenynaptárra, amelyben néhány év szünet után ismét feltűnik Monza és Makaó, viszont például a Slovakia Ring kikerül a körforgásból.

részletek

Hivatalos: 2017-ben jön a „WTCC2”

Pár nappal azt követően, hogy napvilágot látott az ötlet, a Motorsport Világtanács máris rábólintott, hogy a következő szezonban TCN2-es autókkal próbálják meg feltölteni a világbajnokság mezőnyét.

részletek

Norbi tudja, hogy Muller elengedte Monteirót

Az is eszébe jutott, hogy tiltakozásul félreáll a célegyenesben, Mullert viszont nem akarta kérdőre vonni – Michelisz Norbert egy interjúban kendőzetlenül őszintén beszélt a szezonzáróról.

részletek

Michelisz: Megvan a véleményem

Rendkívül sok vitát kiváltó módon ért véget Michelisz Norbert idei szezonja a WTCC-ben: a magyar pilóta most saját blogján írta le, hogyan élte meg belülről a katari hétvégét és Muller manőverét.

részletek

Jövőre érkezik a WTCC2

Hogy ne csökkenhessen kritikusan alacsony létszámúra a WTCC mezőnye, a szervezők 2017-ben el akarják indítani a másodosztályt, ahol TCR-alapú autók vehetnek részt.

részletek

Michelisz: Közel voltam, de nem eléggé

Hiába tett meg minden tőle telhetőt a magyar pilóta, egy ponttal lemaradt az összetettbeli dobogóról, ám így is karrierje legjobb évének tekinti az ideit. Monteiro is beszélt Muller manőveréről.

részletek
Olvastad már?