Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 15. péntek

WEC hírek

Toyotába ült át Fernando Alonso

A TOYOTA GAZOO Racing a kilenc versenyből álló 2017-es FIA Hosszútávú Világbajnokság utolsó versenyén ötödször is győzni tudott a Bahreini Bapco 6 órás futamon bemutatott lenyűgöző teljesítményével.

részletek

Alonso: Sokkal több gyakorlásra van szükségem

A spanyol F1-es pilóta nemrég gyors egymásutánban LMP1-es és LMP2-es autókat is tesztelhetett, azonban úgy érzi, nagyon sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megszokja ezeket a gépeket

részletek

Gene: Alonso győzhet Le Mans-ban

Fernando Alonso egyre többet szerepel az F1-en kívül, az Indy 500 mellett egy parányit már a hosszútávú versenyzésbe is belekóstolt. Marc Gene szerint honfitársa Le Mans-ban is sikeres lehet.

részletek

„Elképesztő élmény vezetni egy ilyen autót”

Nagyon élvezte élete első LMP1-es tesztjét a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso, akinek vasárnapi munkájáról a spanyolnak lehetőséget adó Toyota technikai igazgatója is elégedetten beszélt.

részletek

Alonso 113 kört teljesített a Toyotával

A spanyol versenyző is részt vett a WEC bahreini újonctesztjén, ahol folyamatosan javulni tudott a számára ismeretlen technikával – ám még így sem ő volt a leggyorsabb a most debütálók közül.

részletek

Alonso LMP1-es Toyotát tesztel Bahreinben

A japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy a kétszeres F1-es világbajnok is autóba ül a vasárnapi újoncteszten – nagyon úgy tűnik, hogy a spanyol komolyan gondolja a Le Mans-i indulást.

részletek

WEC: Mesterhármassal zárt a Toyota

A Sebastien Buemi-Anthony Davidson-Kazuki Nakajima trió zsinórban harmadik alkalommal szerzett győzelmet a Hosszútávú vb-n, a Porsche pedig utolsó versenyét teljesítette Bahreinben.

részletek

A Toyota felkészült a bahreini csatára

A japánok szeretnék győzelemmel zárni a 2017-es szezont és a bahreini futam már csak azért is érdekesnek ígérkezik, mert most csak össze utoljára a Toyota és a Porsche.

részletek

Sajtó: Alonso elindul a Le Mans-i 24 óráson

Miután a héten felröppent a hír, hogy a kétszeres F1-es bajnok spanyol tesztelni fog a japánok LMP1-es csapatával, mérvadó sajtóértesülések szerint a spanyol Le Mans-ban is rajthoz áll 2018 júliusában.

részletek

LMP1-es tesztre készül Alonso a Toyotával

Sajtóhírek szerint Fernando Alonso üléspróbán járt a WEC-istállónál, melynek versenygépét már novemberben, Bahreinben vezetni fogja. A spanyol a gyártóval indulhat a Le Mans-i 24 óráson.

részletek

Buemiék győztek, Hartley-ék világbajnokok

Bár a Toyota ismét gyorsabb volt, eldőlt az egyéni és konstruktőri cím is a Porsche javára. A márka egy GT-autója ütötte ki a vezető egységet a sanghaji 6 óráson.

részletek

WEC technológia segíti a paralimpikont

A Hosszútávú Világbajnokságban is bizonyított technológiával segíti egy német paralimpikon felkészülését a phjongcshangi és a tokiói megmérettetésre.

részletek
Olvastad már?