Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 19. szombat

WEC hírek

Le Mans után ismét nyert a Porsche triója

Egyhónapos szünet után tért vissza a versenypályára a Hosszútávú Világbajnokság mezőnye, a nürburgringi 6 órás pedig a Porsche kettős győzelmét hozta, miután az egyik Toyota esélyei már a rajtnál elszálltak.

részletek

A Nürburgringen javítana a Toyota

A Le Mans-i 24 órás futamon az egész világ döbbenten nézte, ahogy a legesélyesebbnek tartott Toyota drámai körülmények között elveszítette a viadalt...

részletek

A Toyota emelt fővel viseli a vereséget is

Két héttel ezelőtt az egész világ döbbenten nézte, amint a tartóssági versenyek leghíresebbjén, a Le Mans-i 24 órás futamon legesélyesebbnek tartott Toyota drámai körülmények között veszített.

részletek

A #67-es Ford GT története

A Ford idén is ott volt Le Mansban, hogy megismételje tavalyi legendás sikerét a világ legkeményebb autóversenyén. Az utolsó néhány kör méltó volt a híres #golikehell felszólításhoz...

részletek

Egy gyönyörű versenyzői párbeszéd

Az autósport rajongói rengeteg szép pillanatot találhatnak szeretett sportágukban: mindenképpen ezek közé tartozik, amikor a versenyzők a legemberibb oldalukat mutatják ki egymás felé.

részletek

Elátkozták a Toyotát?

Nyári szünetre vonul a Formula podcastje, de előtte még jó alaposan kibeszéljük a Le Mans-i 24 órás versenyt, a várható átigazolásokat, a McLaren-Alfa Romeo párosítást, és persze Tassi szenzációs sikereit!

részletek

Hihetetlen magyarázat a Toyota kiesésére

A Toyota három hibrid versenyautót is indított az idei Le Mans-i 24 óráson, de kettőnél a technika, egynél ütközés szólt közbe. Most fény derült a vezérautójuk kiesésének okára.

részletek

Toyota: A hibrid nem való Le Mans-ba!

A Toyota a világ egyik legnagyobb hibrid-úttörője, egyre nagyobb mértékben használják a japánok utcai autóikban. Mégis úgy gondolják, a hibridnek nincs keresnivalója a 24 óráson.

részletek

Ismét dobogón a Ford Le Mans-ban

Andy Priaulx, Harry Tincknell és Pipo Derani vezették a Ford Chip Ganassi Racing csapat 67-es rajtszámú Ford GT-jét, amely a 2017-es Le Mans 24 órás futam utolsó körében szerezte meg a 2. helyezést.

részletek

A Porschénél nem akarták elhinni, ami történt

Az egyik autó a pokolból a mennybe, a másik viszont a mennyből a pokolba jutott a Le Mans-i 24 órás versenyen.

részletek

Toyota: A tavalyinál is jobban fáj a csalódás

Az idei Le Mans-i 24 órás is bővelkedett drámákban. A Toyota istálló egyértelműen a leggyorsabb volt, dominálták a versenyt, ám az éjszakai menet során egy óra alatt lenullázta esélyeit a japán gyártó, ami jobban fáj nekik, mint a tavalyi fiaskó.

részletek

Le Mans még a tavalyi drámát is felülmúlta

Nem hittük volna, hogy a Toyota utolsókörös bukásánál drámaibb futamot tud produkálni Le Mans, de így történt: ketten szálltak el az élről, órákon át Jackie Chanék vezettek, a Porsche az utolsó helyről nyert.

részletek
Olvastad már?