DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
USA

„Alonso imádja a médiafigyelmet”

Korábbi csapattársa szerint Fernando Alonso a vezetésnél is jobban élvezheti azt a figyelmet, ami körülveszi őt a tengerentúlon, „hiszen mind tudjuk, mennyire szereti Fernando a sajtót…”

Bár saját maga semmiképpen sem venne részt az 500 mérföldes futamon, természetesen Jenson Button is figyelemmel kíséri Fernando Alonso élete egyik legnagyobb kalandját. Mint a 2009-es -világbajnok elmondta, nem csupán a spanyol pályán nyújtott teljesítményét találta érdekesnek…

„Néztem, amikor először tesztelte az autót, az ilyen alkalmak mindig érdekesek a versenyző reakciója szempontjából. De tulajdonképpen még érdekesebb volt az, ahogy a médiára reagált, mely minden pillanatban ott volt mellette, amikor csak kiszállt az autóból. Nagy élvezettel néztem ezt, hiszen mind tudjuk, mennyire szereti Fernando a sajtót” – mondta Button, majd így folytatta:

alonso-cnn



„Látni az erre adott reakcióját még jobb volt, mint ahogy az autóval ismerkedett. Egészen őrületes az a médiafigyelem, ami Indyben körülvesz, és ez nagyszerű a sportágnak is. Alig várom, mit mond Fernando, miután visszatért” – nyilatkozta a brit, aki természetesen Alonso pályán nyújtott teljesítményéről is szólt egy-két szót:

„Természetesen érdekel, mire megy, hiszen éveken át voltunk csapattársak, s annál sokkal régebb óta versenyeztem ellene, így kíváncsian várom, hogyan teljesít majd ebben a nagyon eltérő szakágban, mely tele van tehetségekkel, és olyan pilótákkal, akik sok éve versenyeznek ott. A kvalifikációja remek volt, de a verseny persze egészen más lesz: egészen őrült dolgok történnek majd kerék a kerék ellen.”

„A legjobbakat kívánom neki, s ami a legfontosabb: legyen biztonságos versenye” – zárta szavait 2009 világbajnoka.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: