DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
USA

Tettlegességgel vádolja ex-barátnője a NASCAR-sztárt

Kurt Busch napjaink egyik legsikeresebb stock car versenyzője, aki a NASCAR mindhárom divíziójában szerzett már győzelmet. Idén a Monza Rally Show-ra és a Bajnokok Tornájára is meghívást kapott, onnan viszont a bíróságra vezetett az útja.

A 36 éves pilótát azután idézték be, hogy ex-barátnője, Patricia Driscoll feljelentést tett ellene tettlegesség vádjával. A hölgy állítása szerint Kurt súlyos alkoholizmussal és depresszióval küzd, az általa említett tettlegességre pedig akkor került sor, amikor a Dover International Speedwayen váratlanul toppant be motorhome-jába.

„Nem tudom, mi mindenre lehet képes” – mondta el a bíróságon a hölgy, akit annyira felzaklatott a helyzet, hogy a bíró szünetet rendelt el a tárgyalásban. A vádlott persze mindent tagadott, az ő álláspontja szerint kitaláció minden, amit ex-kedvese felhozott ellene vádként.



Az ő verziója szerint a Patricia által elmesélt történet valójában úgy zajlott, hogy a nő egy héttel szakításuk után beállított hozzá váratlanul 9 éves fiával a motorhome-ba, és addig nem akart elmenni onnan, amíg a férfi nem közölte a gyerekkel, hogy a kapcsolatuknak vége. Állítása szerint aludt és meztelen volt, amikor a nő és a gyerek betoppantak hozzá, ezért nem dicsekedett eddig a történtekkel, de tettlegességről szerinte szó sem volt.

„Az arcára tettem a kezemet, belenéztem a szemébe, és annyit mondtam neki: ’most el kell menned’. Ennyi történt valójában” – mondta el Busch. 

Az ügyben Michael Doncheffet, Busch motorhome-jának a vezetőjét is meghallgatták, ő megerősítette, hogy Patricia utasítást adott neki arra, hogy semmilyen alkoholt ne vigyen Busch közelébe. A tanúként beidézett férfi azt is elmondta, ő alapvetően hisz a hölgynek, még akkor is, ha a múltban számos olyan sztorit mesélt neki, amiben sok volt a túlzás.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: