Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

USA hírek

Alonso: Az időmérőre nagyon ott leszünk

Dübörög a felkészülés az indianapolisi 500 mérföldes versenyre, Fernando Alonso is nagy elánnal vetette bele magát a munkába. A keddi tesztnapot nagyon pozitívnak értékeli és szerinte nőttek az esélyei arra, hogy kiemelkedő eredményt érjen el.

részletek

Alonso hátrébb csúszott, de sokat vezetett

A második hivatalos edzésnappal folytatódott kedden az indianapolisi 500 mérföldes versenyre való felkészülés. A Penske versenyzője, Will Power volt a leggyorsabb, míg Alonso ezúttal hátrébb csúszott hétfőhöz képest, de termékeny nap van mögötte.

részletek

Ők lesznek Alonso 32 játszótársa

Tíz nemzet képviselője, ebből hét korábbi győztes és négy újonc száll harcba a világ leghíresebb tejesüvegéért - utóbbiak között egy kétszeres F1-es bajnok, akire a fél világ odafigyel most.

részletek

Indy: Műszaki hiba Alonso első edzésnapján

Kezdetét vette az Indy 500 edzéshete, melynek első felvonása során Fernando Alonso hat órát tölthetett volna a pályán – csakhogy épp a legfontosabb fázisról maradt le.

részletek

Csigolyáját törte a nagyot bukó NASCAR-os

Aric Almirola, a Richard Petty Motorsports 33 éves versenyzője önhibáján kívül keveredett balesetbe szombaton a Kansas Motor Speedwayen, melyet nem úszott meg sértetlenül.

részletek

IndyCar: Powernek nem volt ellenfele

A Penske ausztrál pilótája év eleji balszerencséjét maga mögött hagyva ellentmondást nem tűrően húzta be a győzelmet a szezon ötödik futamán.

részletek

Ez lesz a sorsa Alonso Indy-autójának

A spanyol F1-es pilóta idáig egy tesztet teljesített a McLaren/Andretti Dallara-Hondája mögött, most pedig ő maga mondta el, mi vár a narancssárga gépre a május végi Indy 500-at követően.

részletek

Miért lesz nehéz dolga Alonsónak az Indyben?

Erre a kérdésre kereste a választ Max Chilton, korábbi F1-es versenyző, aki jelenleg az IndyCarban versenyez. A brit elmondta mi a nehézsége ennek a sorozatnak a többi szériához képest.

részletek

„Fernando, itt be fogsz csinálni a gatyádba!”

Az IndyCar mezőnyének örök fiatalja és hivatásos mókamestere, Tony Kanaan néhány atyai jó tanáccsal látta el Fernando Alonsót, aki a brazil szerint még mit sem sejt arról, hogy mennyi megpróbáltatással jár majd számára az Indy 500 előtti hét.

részletek

Amikor a NASCAR világuralmi terveket szőtt

Az amerikai stock-car versenyzés csúcsszervezete fennállása során már több alkalommal is nekivágott a nemzetközivé válás útjának. Próbálkozásaikat azonban inkább kevesebb, mint több siker koronázta, noha a támogatók között egy, a NASCAR iránt már-már mániákusan rajongó ausztrál üzletember és egy, a motorsport történelemkönyvében külön fejezetet nyitott ikon is megtalálható volt.

részletek

Elcsábíthat-e más F1-eseket is az IndyCar?

Amikor Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója megkereste Mark Milest, a tengerentúli sorozat vezérét, az a fél karját is odaadta volna Alonsóért - most elmondta, hogy terveznek-e más pilótákat halászni a száguldó cirkuszból.

részletek

Ezért fontos Alonso Indy 500-as szereplése

Zak Brown magyarázta el, mi az oka a McLaren, a Honda, az IndyCar és az Andretti együttműködésének. A dolognak köze van a japán gyártó és a wokingiak kapcsolatának erősítéséhez.

részletek
Olvastad már?