Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

USA hírek

NASCAR: Sosem látott új pontrendszer

Ha valaki azt hitte, hogy a Monster érkezése lesz a legnagyobb változás az előttünk álló NASCAR-szezonban, bizony nagyot tévedett: olyan pontrendszert kaptunk, amilyen a világ nem látott még!

részletek

Ezért nem lesz halo az IndyCarban

Észak-Amerika első számú open wheel-bajnoksága is intenzív kutatásokat végez fejvédelem terén, de az F1-től eltérően inkább az aeroscreent, mint a halót tartják bevethető megoldásnak.

részletek

Egy perccel éjfél előtt - 1. rész

Az open-wheel szakadás számos konteó megszületését eredményezte, amelyek között témáját tekintve előkelő helyet foglal el a legégetőbb kérdés, miszerint mégis mi, vagy inkább ki volt a kiváltó oka?

részletek

Alonsóhoz hasonlítják az Indy-bajnok Dixont

A két legnagyobb formulaautós sorozat veterán bajnokai ugyanazon tulajdonságukkal tűnnek ki a mezőnyből, állítja Dario Franchitti, aki Dixon kíméletlenségét éveken át csapattársként tapasztalhatta meg.

részletek

Pastor Maldonado visszatérhet!

Mármint a nemzetközi autósport vérkeringésébe, ugyanis a Renault F1-es csapata által félretett venezuelai pilóta az IndyCarban versenyezhet a 2017-es szezonban.

részletek

Amikor a NASCAR-ban kitört az AIDS-pánik

Tim Richmondot generációja egyik nagy tehetségeként tartották számon, ő maga pedig a versenypályákon kívül is gondoskodott arról, hogy rajongótábora valódi rocksztárként bálványozza.

részletek

IndyCar: Szokatlanul csendes a holtszezon

A versenynaptár régóta kőbe vésve, a technikai szabályok befagyasztva, és a 101. Indy 500 előkészületeit sem övezi akkor felhajtás, mint centenáriumi kiadását az USA legnagyobb open wheel-sorozatában.

részletek

„Nem bánom, hogy nem lettem F1-es pilóta”

Simon Pagenaud alig több mint tíz éve még Európában versenyzett, de a jobb lehetőségekért átszelte az óceánt - IndyCar-bajnoki címe a legjobb példa rá, hogy remekül döntött.

részletek

Szenved az oválokon az ex-F1-es

A korábbi F1-es pilóta ugyan versenyzett már az IndyLights szériában, de az IndyCar valami egészen más - szerinte évekbe telik, mire valaki igazán elsajátítja az oválon való autózás fortélyait.

részletek

Erről beszélt az IndyCar világa 2016-ban

Az Egyesült Államok első számú open wheel-sorozata emlékezetes szezont hagyott maga mögött idén új bajnokkal, meglepő Indy 500-győztessel, egy hatalmas balesettel, és számtalan érdekes sztorival.

részletek

Az IndyCar bevezetheti az aeroscreent

Az F1 volt a bölcsője, de miután bevezetését levették a napirendről, úgy tűnik, a fejvédelmi eszköz az IndyCarban fog debütálni először - bár kérdés, hogy a jelenlegi autókon-e.

részletek

Smoke utolsó futama: búcsúzik egy legenda

Az előttünk álló hétvégén nem csak a NASCAR Sprint Cup 2016-os szezonja ér véget, de egy valódi legendától is búcsúzunk: távozik a szériából a háromszoros NASCAR- és egyszeres IRL-bajnok Tony Stewart.

részletek
Olvastad már?