Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

USA hírek

Kitették Montoyát, ő lett a helyettese

Juan Pablo Montoya három szezont követően elveszítette ülését az IndyCar prominens csapatánál, miután a Penske a sorozat egyik nagy ígéretének tartott fiatalnak szavazott bizalmat helyette.

részletek

Rossi kukázza az F1-et, marad az Indy-ben

Nem fog a legkisebb csapatnál téblábolva várni a Formula-1-es lehetőségre, ehelyett hazája versenysorozatát választotta állandó vadászterepéül a 2016-os idény legmeglepőbb futamgyőztese.

részletek

IndyCar: Jönnek a britek?

Alig néhány napja ért csak véget az IndyCar 2016-os idénye, az uborkaszezonos pletykagépezet azonban máris olyan sebességre kapcsolt, hogy 360 fokban kell kapkodni a fejünket, a lá Linda Blair az Ördögűzőben.

részletek

Új bajnokot avatott az IndyCar

A sonomai, dupla pontokat érő futammal véget ért az IndyCar 2016-os szezonja, a bajnoki címért küzdő Simon Pagenaud és Will Power csatája viszont már az előtt eldőlt, hogy meglengették volna a kockás zászlót.

részletek

Penske 1-2-3-4 a szezonzáró időmérőjén

Az összetett pontversenyt vezető Simon Pagenaud elsőségével ért véget a Verizon IndyCar Series 2016-os szezonjának utolsó kvalifikációja a kaliforniai Sonoma Raceway-en.

részletek

Pagenaud először vagy Power másodszor?

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, Roger Penske melyik alkalmazottja emelheti a magasba a 2016-os esztendő Verizon IndyCar Series bajnokának járó trófeát - előzetes a hétvégi futamról.

részletek

Az IndyCar is "visszacsinálja" a szabályait

Három évnyi tündöklés és bukdácsolás után 2017 végén búcsúznak az IndyCar jelenlegi aerodinamikai csomagjai, amelyek tavaly óta számos bajt hoztak és ellentétet szültek a Honda és a Chevrolet között.

részletek

Túlzásba esett az IndyCar a promóval

Lassan a hétvégi szezonzárónál is fontosabbnak tűnik az IndyCar számára, hogy a Szombat esti lázban táncoló versenyzőjét promózza - ráadásul még csalásra is biztatták a rajongókat.

részletek

IndyCar: Dixon megállíthatatlan volt

A Ganassi-pilótája remekbe szabott győzelmet szerzett a naptárba 2010 után visszatért pályán - Will Power viszont szomorú lehet, hiszen egy baleset miatt megpecsételődtek bajnoki reményei.

részletek

A büntetéseké volt a főszerep a kvalifikáción

Megállapításra került már párszor, hogy az utóbbi évek legpozitívabb svédcsavarja a Watkins Glen International utolsó pillanatban történt érkezése volt az idei IndyCar naptárba.

részletek

Ultrabefutó: 8 ezred döntött az IndyCarban

Nem mindennapi versenyt láthatott, aki a hajnali órákban végigkövette az IndyCar júniusban félbeszakított texasi futamának befejezését. A szinte végig vezető James Hinchcliffe az utolsó körben veszítette el a győzelmet.

részletek

Megvan az IndyCar 2017-es versenynaptára

Az IndyCar első embere, Mark Miles tartotta a szavát, és ahogyan azt korábban megígérte, még augusztusban hivatalosan ismertetésre került az amerikai open-wheel szakág topkategóriájának jövő évi versenynaptára.

részletek
Olvastad már?