Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 23. csütörtök

USA hírek

Smoke utolsó futama: búcsúzik egy legenda

Az előttünk álló hétvégén nem csak a NASCAR Sprint Cup 2016-os szezonja ér véget, de egy valódi legendától is búcsúzunk: távozik a szériából a háromszoros NASCAR- és egyszeres IRL-bajnok Tony Stewart.

részletek

Az autóversenyzés nem is sportteljesítmény?

Valóban nem említhetőek egy lapon más sportágak képviselőivel, vagy az autóversenyzőknek is közel annyira feszegetniük kell a fizikális teljesítőképesség határait, mint mondjuk a triatlonistáknak?

részletek

Montoya egyetlen IndyCar-versenyen indul

A kolumbiai pilóta nem lesz a mezőny állandó tagja, és el is hagyja a Penske istállót, meg nem is: egyetlen alkalommal vezeti a csapat ötödik autóját, és bizonytalan, emellett hol láthatjuk az év során.

részletek

„200 mph fölé akarok menni, ha beledöglök is”

Ha választhatnál, inkább élnél hosszú, nyugodt életet, amelynek végén csak a családtagjaid, ismerőseid emlékében maradnál meg, vagy távoznál fiatalon szinte az egész világot mély gyászba borítva?

részletek

IndyCar: Halálos kihívás Las Vegasban

2011. október 16-a fekete napként vonult be a motorsport történetébe köszönhetően annak a tizenöt autó érintő tömegbalesetnek, amely végül Dan Wheldon életét követelte.

részletek

Kitették Montoyát, ő lett a helyettese

Juan Pablo Montoya három szezont követően elveszítette ülését az IndyCar prominens csapatánál, miután a Penske a sorozat egyik nagy ígéretének tartott fiatalnak szavazott bizalmat helyette.

részletek

Rossi kukázza az F1-et, marad az Indy-ben

Nem fog a legkisebb csapatnál téblábolva várni a Formula-1-es lehetőségre, ehelyett hazája versenysorozatát választotta állandó vadászterepéül a 2016-os idény legmeglepőbb futamgyőztese.

részletek

IndyCar: Jönnek a britek?

Alig néhány napja ért csak véget az IndyCar 2016-os idénye, az uborkaszezonos pletykagépezet azonban máris olyan sebességre kapcsolt, hogy 360 fokban kell kapkodni a fejünket, a lá Linda Blair az Ördögűzőben.

részletek

Új bajnokot avatott az IndyCar

A sonomai, dupla pontokat érő futammal véget ért az IndyCar 2016-os szezonja, a bajnoki címért küzdő Simon Pagenaud és Will Power csatája viszont már az előtt eldőlt, hogy meglengették volna a kockás zászlót.

részletek

Penske 1-2-3-4 a szezonzáró időmérőjén

Az összetett pontversenyt vezető Simon Pagenaud elsőségével ért véget a Verizon IndyCar Series 2016-os szezonjának utolsó kvalifikációja a kaliforniai Sonoma Raceway-en.

részletek

Pagenaud először vagy Power másodszor?

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, Roger Penske melyik alkalmazottja emelheti a magasba a 2016-os esztendő Verizon IndyCar Series bajnokának járó trófeát - előzetes a hétvégi futamról.

részletek

Az IndyCar is "visszacsinálja" a szabályait

Három évnyi tündöklés és bukdácsolás után 2017 végén búcsúznak az IndyCar jelenlegi aerodinamikai csomagjai, amelyek tavaly óta számos bajt hoztak és ellentétet szültek a Honda és a Chevrolet között.

részletek
Olvastad már?