Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

USA hírek

Indyben legendák is szerencsétlenül jártak

Fernando Alonso oválpályás tapasztalat nélkül érkezett Indianapolisba, mégis nagyon gyors volt. Egy motorhiba megfosztotta a jó eredménytől, de régebben volt, aki sokkal rosszabbul járt F1-es világbajnokként. Videón az eset.

részletek

Ennyi pénzt kapott Alonso az Indy 500 után

Bár nem a spanyol pilóta lett a legjobb „elsőbálozó” az idei Indy 500-on, a sajtó mégis a legjobb újoncnak választotta - mi több, kiesése ellenére szép kis summát vihet haza a McLaren F1-es pilótája.

részletek

Brown szerint Alonso kiesése sokkoló

Folytatódott Fernando Alonso hihetetlen pechszériája és az Indy500-on is megállt alatta a Honda-motor - a kétszeres F1-es világbajnok már korábban jelezte, hogy érzett valamit.

részletek

Alonso nem utoljára járt az Indy 500-on

Habár első próbálkozása kudarccal végződött, az F1-es világbajnok továbbra is Indianapolis megnyerésére gondol. Szerinte vasárnap is esélyes lehetett volna, ha motorja végigbírja.

részletek

Sato nyert, Alonso veszített az Indy 500-on

Nagyon izgalmasan alakult a csaknem négyórás, 101. Indy 500-as verseny, amely egy óriási, és több kisebb balesetet hozott - Fernando Alonso sokáig esélyes volt a győzelemre, ám azt végül csapattársa, a volt F1-es pilóta Takuma Sato szerezte meg.

részletek

Esőt várnak Indianapolisban, lesz-e futam?

Nincs jó idő Indianapolis környékén, jelenleg egyáltalán nem biztos, hogy elrajtolhat a híres, 500 mérföldes verseny a tervezett időpontban. Oválpályán tilos futamot rendezni esőben.

részletek

Az utolsó edzésen is top 5-ben Alonso

Pénteken került sor az Indy 500 utolsó, csupán egyórás szabadedzésére, melynek fontos eseménye egy újabb Honda-motorhiba volt. Castroneves és Sato futotta a legjobb köröket.

részletek

Hamilton kedve is megjött az Indyhez

Érezhető az Alonso-hatás a háromszoros bajnokon, aki először beszélt arról, őt is vonzza az IndyCar. Mario Andretti dörzsölheti a tenyerét: az ex-világbajnok az F1 élmenőit szólította fel, kövessék vetélytársuk példáját.

részletek

McLaren: Alonso a győzelemre megy

Noha az elmúlt tíz napot szinte végig Fernando Alonso oldalán töltötte Indianapolisban, a McLaren vezérigazgatója arra is szakított időt, hogy megjelenjen Monacóban az F1-es sajtó előtt - és ott is az Indy 500-ról beszéljen!

részletek

A McLaren teljes idényre is menne az Indybe

Úgy tűnik, a versenyképesség a legjobb gyógyszer a motorsportban. A McLaren istálló most már egyre inkább hajlik arra, hogy hamarosan teljes idényben is az IndyCar résztvevője legyen.

részletek

„Alonso imádja a médiafigyelmet”

Korábbi csapattársa szerint Fernando Alonso a vezetésnél is jobban élvezheti azt a figyelmet, ami körülveszi őt a tengerentúlon, „hiszen mind tudjuk, mennyire szereti Fernando a sajtót…”

részletek

Indy 500: Hat érv Alonso győzelméhez

Kevesen vannak, akik arra számítottak, hogy a McLaren F1-es pilótája olyan remekül szerepel Indianapolisban, mint tette azt az elmúlt napokban - hoztunk hat érvet amellett, hogy miért nyerheti meg az ötszáz mérföldest vasárnap.

részletek
Olvastad már?