Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 27. vasárnap

USA hírek

A fináléban törtek össze az újoncálmok

Robert Wickens és Alexander Rossi csatájáról szólt a verseny St. Petersburgben, két körrel a vége előtt azonban ütközött a két versenyző, így Sebastien Bourdais sikerével indult az IndyCar-szezon.

részletek

Tesztelik a szélvédőt az IndyCarban

2018-ban kötelező lesz a fejvédelem a Formula-1-ben, a halóval ellentétben az IndyCar a pajzs irányába indult el. Scott Dixon inkább optimista a próba után, de egy komoly hibára felhívta a figyelmet.

részletek

Alonso megijedt, amikor elszálltak a fékek

Fernando Alonsót nem egy tipikus ijedős fajtának ismertük meg eddigi karrierje során. A daytonai 24 órás versenyen viszont megrémült, amikor óriási sebességnél elment a fékje.

részletek

Daytona: A Cadillac nyert, Alonso 38. helyen

Fittipaldi unokaaöccse győzött, a korábbi F1-es Felipe Nasr dobogón végzett, Ferdinand Habsburg és Paul di Resta is erős versenyt futott – a királykategóriás sztárok, Fernando Alonso és Lance Stroll azonban peches versenyt teljesítettek az amerikai 24 óráson.

részletek

Daytona: Alonsóékat műszaki hiba sújtotta

Futólag az élen is megfordult a United Autosports egysége, azonban előbb egy defekt, majd fékhiba miatt kerültek óriási hátrányba. A spanyol így is bele akar adni mindent – Strollék eddig sokkal jobban állnak.

részletek

Fittipaldi célja az IndyCar és az F1

Emerson után újabb Fittipaldi adta fejét arra, hogy a legnagyobbak között szerezzen magának hírnevet. Unokája Pietro a tengerentúli szériával vágna bele profi karrierjébe, mielőtt az F1-be lépne.

részletek

Montoya: Közelebb vagyok a tripla koronához

Fernando Alonso kapcsán szokás tripla koronát emlegetni, ami Monaco, Indianapolis és Le Mans megnyeréséből áll: csakhogy a spanyol valójában még nagyon messze áll ettől a dicsőségtől.

részletek

Nem számít győzelemre Alonso daytonai főnöke

A teszteken az élmezőnytől távol kullogott az LMP2-es Ligier, melyet a legnagyobb figyelem övez a daytonai 24 óráson. A dobogó teteje helyett a csapat a legjobb öt közé jutással érné be, de még ez sem lesz egyszerű.

részletek

Alonso a NASCAR-t is szívesen kipróbálná

Fernando Alonsónak egyre több tapasztalata lesz az F1-en kívüli kategóriákban is: az Indy 500 és a daytonai 24 órás után egy NASCAR autóba is szívesen beülne.

részletek

Változik az Indy 500 időmérőjének pontozása

Ezentúl kevesebb pontot osztanak majd a kvalifikáción, a versenyen maradnak a dupla egységek, és az utolsó futamot sem úgy pontozzák majd, ahogy a szurkolók többsége remélte.

részletek

Alonso Daytonában, a WRC Monte-Carlóban

Idén először érdemes áttekinteni, hogy mi is vár ránk a héten, vagy a hétvégén a motorsport világában - mutatjuk, hogy mit és mikor érdemes figyelni az elkövetkezendő napokban.

részletek

Johnson: Mit csinál itt Alonso?

A NASCAR hétszeres bajnoka, Jimmie Johnson igencsak meglepődött, amikor szembetalálkozott a kétszeres F1-es világbajnok spanyollal. Egyikük sem fukarkodott a dicsérő szavakkal.

részletek
Olvastad már?