Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

USA hírek

Amit Alonso daytonai hétvégéjéről tudni kell

Míg az F1 többi szereplője jól megérdemelt téli pihenőjét tölti, addig Alonso már a hétvégén versenyezni fog. Mint ismert, a spanyol a daytonai 24 óráson áll rajthoz Lando Norris társaságában.

részletek

Az IndyCar a pajzs bevezetését tervezi

Nem csak a Formula-1 foglalkozik jó ideje a megerősített fejvédelem szükségességével, a tengerentúli sorozat is szeretné bevezetni. A Halo ellenében azonban a pajzsot próbálgatják.

részletek

Bourdais: Az F1 sosem volt fair

Úgy tűnik, valóban elég sértőre sikerült Günther Steiner nyilatkozata a jó amerikai pilóták hiányáról, a vita nem csitul. A négyszeres IndyCar-bajnok Sebastien Bourdais már az F1-et is kiosztotta.

részletek

Az Alfa Romeo az IndyCarban?

A Fiat Chrysler csoport főnöke, Sergio Marchionne szerint a legkevésbé sem kizárt, hogy az Alfa Romeóval a tengerentúli IndyCar sorozatban is részt vegyenek a jövőben, ahol tárt karokkal várnák.

részletek

Danica Patrick már tárgyal Indyről

A Dreyer & Reinbold Racing várhatóan két autót indít a 2018-as Indy 500-on, az egyiket pedig a tavaly a stock car-versenyzéstől visszavonuló Danica Patrick kaphatná meg.

részletek

Steiner-nyilatkozat: Újabb visszautasítás

Az általában meglehetősen nyugodt természetű Gil de Ferran is úgy érezte, meg kell szólalnia az amerikai pilótákat érintő, lekicsinylő nyilatkozat kapcsán. Erős érveket sorakoztatott fel ellene.

részletek

Alonso már most vezér daytonai csapatában

Noha soha nem osztott meg versenyautót kollégáival, a spanyol F1-es pilóta nagyon hamar alkalmazkodott az új helyzethez, és máris alakulata élére állt a Daytonai 24 órásra készülve.

részletek

Daytona: Nasr az élen, Alonso és Norris a 16.

Fernando Alonso az éjszakával ismerkedett tegnap a daytonai 24 órás futam tesztjén, de ezúttal nem volt túl sikeres a csapat - a spanyolnál Lando Norris is gyorsabb volt.

részletek

Ezt jelenti Alonso az IMSA-nak

Tavaly az IndyCar világa bolydult fel, most pedig a tengerentúli sportautózás fellegvárára hárul nagyobb figyelem a McLaren F1-es pilótája, Fernando Alonso miatt.

részletek

Alonso: Daytona újabb lépés Le Mans felé

A McLaren pilótája a tavalyi Indy 500 után idén a daytonai 24 órás versenyen is elindul. A spanyol már a helyszínen tesztel, és céljait osztotta meg a riporterekkel.

részletek

Alonso: Ez meredekebb, mint Indy

Szemügyre vette a daytonai aszfaltcsíkot a hosszútávú versenyen először részt vevő Fernando Alonso, akinek célja továbbra is a győzelem. A kollektív teszt ma délután kezdődik a helyszínen.

részletek

Alonso már a héten tesztelni fog

Rövidesen beleveti magát daytonai kalandjába Fernando Alonso, aki komfortzónájából kilépve fog januárban versenyezni – mellesleg először osztozkodik majd autón csapattársakkal.

részletek
Olvastad már?