Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

USA hírek

IndyCar: Hinchcliffe-győzelem Long Beachen

A szezon második versenye intenzív stratégiai csatát hozott, a kanadai pedig az Andretti élautóinak kiesése után egy remekül időzített utolsó bokszkiállást követően csaknem két év után nyert ismét az IndyCarban.

részletek

Amikor az ellenfeled rád rúgja a szélvédőt

A motorsport történetének egyik legabszurdabb momentumát egy 25 éves michigani szolgáltatta az ARCA toledói futamán, 2006-ban.

részletek

Vissza a jövőbe - Az IndyCar 2018-as autója

Megérkezett az eddigi legpontosabb, legkorszerűbb grafika a széria 2018-ban debütáló aerokitjével felvértezett autóról.

részletek

A futam, ahova búvárruha is kellhet

Különös történetek a tengerentúli versenyzés kimeríthetetlen históriáskönyvéből - a középpontban az autóversenyzés világának alighanem legismertebb tavával. Avagy: hogy került a sügér a motorháztetőre?

részletek

Montoya már várja az Indy 500-at

Juan Pablo Montoya igencsak elfoglalt lesz májusban idén. Ugyan teljes éves szerződése idén nincs, de májusban Indianapolisban két eseményen is rajthoz fog állni a Penske színeiben.

részletek

A szabály, amely garantálta az életveszélyt

Az amerikai stock-car versenyzés kiemelt szervezeteinél még az ezredforduló után is érvényben volt egy olyan regula, amely kimerítette a szándékos veszélyeztetés fogalmát.

részletek

Bourdais utolsó helyről nyert a szezonnyitón

A francia pilóta első versenyén diadalmaskodott új csapatánál, a Dale Coyne Racing színeiben, megelőzve a címvédő Simon Pagenaud-t. A pole-ról induló Will Power feladta a küzdelmet.

részletek

Power kockázatot vállalt és kifizetődött

Will Power mindent egy lapra feltéve futotta időmérős körét az Indycar nyitófutamának helyszínén, St-Petersburg-ban. A rizikózás meghozta gyümölcsét, megcsípte a pole pozíciót.

részletek

Dixoné az első nap St-Petersburg-ban

Úgy tűnik, valóban jót tett a Ganassi istállónak a Hondára való váltás, Scott Dixon ugyanis az élen zárta az első napot az Indycar nyitófutamának első két edzését követően. Ha ez nem lenne elég, az első négyben zárt három Ganassi autó, ez bizony biztató Chip Ganassi istállója számára, még ha ezek még csak szabadedzések is voltak.

részletek

Esélylatolgatás a 2017-es Indycar szezonra

Küszöbön az idei 17 futamos Indycar idény első futama St. Petersburgban. Vasárnap máris kezdés. Nézzünk egy kis kitekintést a tengerentúlra, ki lehet veszélyes idén a címvédő Simon Pagenaud-ra!

részletek

Pagenaud a Ganassitól fél

Az IndyCar sorozat címvédője, a francia Simon Pagenaud nem hiszi, hogy megmarad a Penske istálló dominanciája erre a szezonra is. A Ganassi csapattól tart leginkább.

részletek

USAracing: Egy perccel éjfél előtt, 2. rész

Az alábbiakban egy motorsport berkein belül óriási befolyással bíró szervezetről, valamint annak vezetőiről lesz szó, akiknek komoly érdekeik fűződtek ahhoz, hogy aláássanak az amerikai CART-nak.

részletek
Olvastad már?