Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

USA hírek

Így élte át Dixon a megabukást

A legélénkebb emléke az orra előtt elrepülő sebességváltó: Scott Dixon felidézte az év egyik legnagyobb, retinákba beleégő balesetét, melynek szenvedő alanya volt Indianapolisban.

részletek

IndyCar: Kiesésdömping és duplázás

A kiesések versenye volt a texasi, ahol 13 áldozatot követelt az oválpálya. Will Power uralma alatt tartotta a körülményeket, a legnagyobb baleset kiváltója pedig a legnagyobb felzárkózó lett.

részletek

IndyCar: Mikor jön teljes szezonra a McLaren?

Fernando Alonso Indy 500-as szereplésével párhuzamosan felvetődött, hogy a wokingi alakulat egy egész szezonra kiterjessze projektjét, Zak Brown most elmondta, hogy ez mikor valósulhat meg.

részletek

IndyCar: Nem dőlt meg a 106 éves rekord

A detroiti duplaforduló második versenyét, akárcsak az elsőt, szintén Rahal Letterman Lanigan Racing pilótája, Graham Rahal húzta be - nagy a tömörülés a bajnokság élén.

részletek

IndyCar: A hetedik győztes a hetedik futamon

A két kiállás bizonyult nyerőnek a hárommal szemben a detroiti utcai pályán. Rahal megszerezte a győzelmet, változott a bajnoki éllovas személye, Gutierrez pedig körhátrányban debütált a szombati versenyen.

részletek

Újabb ex F1-es követné Alonsót az Indy 500-ra

Esteban Gutierrez a múlt hétvégén balesetet szenvedő Sebastian Bourdais-t helyettesíti az IndyCarban. A mexikói a hirtelen jött lehetőségről, és a további elképzeléseiről beszélt.

részletek

Folytatódhat a McLaren-Andretti kapcsolat

A két csapat gyümölcsöző partnersége majdnem Indy 500-győzelemig juttatta Fernando Alonsót - bár a siker elmaradt, nagy a valószínűsége, hogy a felek tovább folytatják az együttműködést.

részletek

Andretti: Alonso fenomenálisan teljesített

Az Indy 500 1969-es győztesét, és 1978 F1-es világbajnokát, Mario Andrettit lenyűgözte, ahogyan a spanyol pilóta megbirkózott a Brickyard kihívásaival, és harcban állt a győzelemért vasárnap.

részletek

Jövőre Alonso nem mehet az Indy 500-ra?

Ha marad a McLarennél, akkor sem biztos, hogy a csapat vállalkozik egy újabb indianapolisi kalandra. A kétszeres világbajnok másodszor is próbára akarja tenni magát, de mikor lesz erre lehetősége?

részletek

Miért ne lett volna Alonso az év újonca?

Nagy felháborodást váltott ki, hogy nem a dobogón záró Ed Jones, hanem Fernando Alonso lett az Indy 500-on az év újonca – de miért is probléma ez? Volt, hogy egy újoncgyőztes sem kapta meg a díjat!

részletek

„Nem örülök, hogy Alonso lett az év újonca”

A spanyol F1-es pilótát kiesése ellenére választották meg az Indy 500 legjobb debütánsának a dobogón záró Ed Jonesszal szemben, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését az óceán másik oldalán.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A szuperhétvége elmúlt, de a hétvégén is lesz mit néznünk: az immár Alonso-mentes IndyCar és a MotoGP viszik a prímet, s emellett magyaroknak is szurkolhatunk majd Görögországban!

részletek
Olvastad már?