Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

USA hírek

Andretti: Alonso a legjobb, akivel dolgoztam

Mostanában elég sok szó esik Michael Andrettiről, aki az IndyCarban versenyzőként és csapatfőnökként is nagyot alkotott. Csodálja Fernando Alonso tudását, szerinte minden területen kiemelkedő.

részletek

Ha Alonso nyer Le Mans-ban, irány Amerika?

A korábbi F1-es rivális, Max Chilton azt gyanítja, hogy ha Fernando Alonso idén a Toyotával nyerni tudna Le Mans-ban, akkor 2019-et már az IndyCarban kezdené meg.

részletek

Rahal: Alonso, az IndyCar téged hív

Fernando Alonso távolodik a Formula-1-től és közeledik az IndyCarhoz. A tengerentúli sorozat egyik sztárja is próbálja Amerikába csábítani a kétszeres világbajnok spanyolt. Sikerül neki?

részletek

Dixon hengerelt, a Penske szenvedett

Fordulatos versenyt hozott az IndyCar szombat esti futama, amelynek végén a négyszeres bajnok ünnepelhetett, s ezzel feljött a széria győzelmi örökranglistájának harmadik pozíciójába.

részletek

Alonso tényleg az IndyCarban köthet ki

A McLaren első embere, Zak Brown a hétvégén Detroitban volt, hogy az ottani versenyhétvégén tárgyaljon a potenciális partnerekkel arról, hogy 2019-ben beszálljon csapatával az IndyCarba.

részletek

Majdnem 3 év után nyert futamot Hunter-Reay

Hunter-Reay nyerte az IndyCar detroiti duplafordulójának 2. futamát, ami egyébként félórás csúszással indult, mivel a biztonsági autó vendégvezetője ripityára törte a rá bízott Chevyt.

részletek

42. futamgyőzelmét szerezte Scott Dixon

Hetedik éve nem tud futamot nyerni a legkisebb Andretti az IndyCarban - helyette Scott Dixon diadalmaskodott, pályafutása során immár negyvenkettedszer. Ezzel felkúszott az örökranglista 3. helyére.

részletek

Detroitban tárgyal az IndyCarról a McLaren

Egyre komolyabbnak tűnik a lehetőség, hogy az F1-es istálló már 2019-ben csatlakozik az amerikai szériához. A hétvégi versenyen Zak Brown és Gil de Ferran fog tárgyalni a lehetséges partnerekkel.

részletek

Ultrakönnyű a VW Pikes Peak-i autója

Minden a szimulációval kezdődött. „Már az I.D. R Pikes Peak összeszerelése előtt folytattunk teszteket, hogy vizsgáljuk az autó lehetséges beállításait”- mondta Willy Rampf.

részletek

Will Power nyerte a 102. Indy 500-at

102. alkalommal lendültek neki az indianapolisi oválpályán azért, hogy eldöntsék, ki nyeri a legendás 500 mérföldest. Az élmenők nagy része elölről kezdhetett, de nagy nevek voltak hátul is.

részletek

Gil de Ferran ismét a McLarennél

A McLaren ismét igénybe veszi a 2003-as Indy 500-győztes Gil de Ferran munkáját, aki tanácsadóként vállal szerepet egy esetleges IndyCar-program tető alá hozásában.

részletek

Danica Patrick jobban szerepel, mint várta

Nem könnyű az autósport világában a rengeteg férfi között nőként megállni a helyét. A sok rajongó által csak lenézett hölgy azonban az Indy 500 időmérőjén befogta a kétkedők száját.

részletek
Olvastad már?