Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

USA hírek

Stroll: A daytonai szereplésnek nincs haszna

A McLaren fiatal tehetségét Alonsóval együtt Daytonába, a 24 órásra küldi: kevésbé ismert, de Lance Stroll részt vett már ezen a versenyen, és nem érzi, hogy bármennyire felkészítene az F1-re.

részletek

Alonso Daytonában is a győzelemre hajt

A kétszeres világbajnok januárban Daytonában áll rajthoz a 24 órás versenyen, és az ott szerzett tapasztalatok jól jöhetnek neki, ha egyszer majd a Le Mans-i 24 órás futamon is elindul.

részletek

Alonso ott lesz a Daytonai 24 óráson

Az egyik legnagyobb autósporttal foglalkozó amerikai lap megerősítette, hogy a spanyol F1-es pilóta januárban részt vesz az egynapos floridai versenyen, a McLaren fiatal tehetségével karöltve.

részletek

Alonso Indy helyett Daytonába mehet jövőre

Mivel a McLaren és Fernando Alonso is azzal a tudattal készül 2018-ra, hogy ütőképes lesz az autó, a felek elvetik annak lehetőségét, hogy jövőre ismét rajthoz álljanak az Indianapolis 500-on.

részletek

Egy feltétellel tér vissza a McLaren Indybe

A wokingi F1-es alakulat nem zárkózik el attól, hogy jövőre is részt vegyen az Indy 500-on, ehhez azonban egyetlen, ám annál nagyobb feltételnek teljesülnie kell.

részletek

Itt az IndyCar 2018-as versenynaptára

Egy új helyszínnel gazdagodott és egy neves távozóval szegényedett az USA fő formulaautós sorozatának jövő évi menetrendje, de nem kizárt, hogy utólag még egy mexikói versenyt hozzátoldanak a naptárhoz.

részletek

Bajnoki elismerés Alonsónak

Aki azt gondolta, hogy Fernando Alonso már csak a nevéből él, nagyot tévedett. Májusban, az Indy 500-on elképesztő vezetői tudásról tett tanúbizonyságot, bajnokok is elismerik teljesítményét.

részletek

Az Acurával fog versenyezni Jenson Button?

A brit versenyző állandó jelleggel tervez versenyezni jövőre: sajtóhírek szerint ez az egyik leglátványosabb versenygéppel, az Acura ARX-05-tel valósulhat meg az Egyesült Államokban.

részletek

Ismét az Indy 500-ra mehet a McLaren

Az idei év egyik nagy eseménye volt, amikor Fernando Alonso egy McLaren-Hondával rajthoz állt az Indy 500-on és kiválóan versenyzett. 2018-ban, úgy tűnik, ismét ott lehet a wokingi csapat.

részletek

Az F1-be küldenék az IndyCar új bajnokát

A Penske amerikai pilótája az elmúlt hétvégén megszerezte pályafutása első IndyCar-bajnoki címét, kollégája szerint megérdemelné, hogy Forma-1-es csapatok érdeklődni kezdjenek iránta.

részletek

Ismét új IndyCar-bajnokot adott a Penske

A rendkívül nyitott, a bajnokság szempontjából még hétesélyes sonomai fináléval zárult az IndyCar 2017-es szezonja, ahol a címvédő merész taktikával elért győzelme sem volt elég csapattársa pontelőnyének lefaragásához.

részletek

Két IndyCar-csapat akarja Fernando Alonsót

Nem lesz miért aggódnia a kétszeres világbajnoknak, ha az F1-ben nem talál magának versenyképes ülést: Amerikában a neves istállók közül kettő is tárt karokkal fogadná.

részletek
Olvastad már?