USA hírek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

USA hírek

Amerikában biztosra veszik, jön a McLaren

Azok után, hogy Fernando Alonso bejelentette, (egyelőre) ez az utolsó szezonja a Formula-1-ben, sokan a legvalószínűbb forgatókönyvnek az amerikai szerepvállalást tartják. Zajlanak az egyeztetések.

részletek

Az IndyCar már tudja, mit jelent be Alonso?

Augusztus 14-én bejelentést tesz Fernando Alonso, minden jel szerint jövőjéről kapcsolatban. A találgatás beindult, az amerikai együléses széria pedig olajat öntött a tűzre a hivatalos oldalán publikált cikkel…

részletek

Alonsónak most már döntenie kell

A következő egy-két hétben döntenie kell Fernando Alonsónak, amennyiben az IndyCarban szeretné folytatni pályafutását. A Tripla Korona elérésében fontos döntés előtt áll a spanyol.

részletek

F1-stílusú szuperlicensz az IndyCarban is

Az F1-ben néhány éve már bevezették, hogy pontokat kell szerezni a különböző nevelőszériákban ahhoz, hogy valaki a legfelső szinten versenyezhessen. Most az amerikai „unokatestvér” is meglépi ez

részletek

IndyCar: Rossi kitaktikázta Wickenst

Egyedül Alexander Rossi járt kétszer a bokszban a széria Mid-Ohió-i versenyén: ez a stratégia bizonyult nyerőnek. A háromszor kiálló Robert Wickens úgy véli, a problémás lekörözések nélkül megszorongatta volna az amerikait.

részletek

Mikor kerül sor Alonso IndyCar-tesztjére?

Egyes hangok szerint a spanyol a nyári szünetben újra vezette volna az Andrettit, de valószínűbb, hogy a gyakorlásra csak ősszel kerül sor. A pilóta csupán annyit reagált, hogy zsúfolt naptára van.

részletek

McLaren: Miért ne mennénk az IndyCarba?

A csapatvezetőség nagyfokú átalakítása után az a hír terjedt el, hogy Woking dobja az IndyCarba való beszállás lehetőségét. A tengerentúli bajnokság első embere szerint viszont ez csak rémhír.

részletek

Dixon harmadszor nyert Torontóban

A bajnokság élén álló Scott Dixon több mint egy futamgyőzelemnyire növelte előnyét az összetettben az IndyCar-szezon egyetlen USA-n kívül rendezett versenyén, ahol fő riválisait érték utol a bajok.

részletek

Furcsa végjáték az IndyCar 11. futamán

Hiába nézett ki úgy, hogy sétagalopp lesz a bajnoki címvédő Josef Newgarden számára az idei IndyCar-szezon negyedik oválversenye, az amerikait hihetetlen pech sújtotta.

részletek

Az IndyCar ászát szerződtetné a McLaren

Sajtóértesülések szerint Scott Dixon az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy a McLaren istállóhoz szerződjön 2019-ben. Az Indy500 győztese csatlakozhatna jövőre a wokingiakhoz a tengerentúlon.

részletek

IndyCar: A címvédő az első tripla győztes

Josef Newgarden uralkodott a Road Americán, de ingadozó eredményei miatt a bajnokságban továbbra is csak negyedik. Power futama hamar véget ért, valamint bemutatkozott egy korábbi F1-es tesztpilóta.

részletek

Andretti: Alonso a legjobb, akivel dolgoztam

Mostanában elég sok szó esik Michael Andrettiről, aki az IndyCarban versenyzőként és csapatfőnökként is nagyot alkotott. Csodálja Fernando Alonso tudását, szerinte minden területen kiemelkedő.

részletek
Olvastad már?