Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

USA hírek

Alonso Cadillackel indul Daytonában

A kétszeres világbajnok másodszor áll rajthoz a 24 órás versenyen – ezúttal a tavalyi győztes márkával, ex-F1-es csapattárssal. A spanyol nyerni megy Floridába.

részletek

Az IndyCarral szemez Jimmie Johnson

Talán még maga Jimmie Johnson sem számított arra, hogy annyira jól fog sikerülni autócseréje a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonsóval, hogy az F1-es McLarenben csak bő két tized lesz...

részletek

Alonso és Johnson is kiválóan ment

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso és hétszeres NASCAR-bajnok kollégája, Jimmie Johnson megejtették a régóta szervezett autócserét Bahreinben, amit mindenki kölcsönösen élvezett.

részletek

Alonso: Csak szórakozás a NASCAR-teszt

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso és a hétszeres NASCAR-bajnok legenda Jimmie Johnson hétfőn cserélnek autót Bahreinben. Egyelőre komolyabb szándékok nélkül. Egyelőre.

részletek

Senna is indulni akart az Indy 500-on

A sokak számára talán meglepő információt a brazil honfitársa és a vele jó kapcsolatot ápoló kétszeres világbajnok, Emerson Fittipaldi osztotta meg egy F1-es podcastben.

részletek

USA: Egy csapat vitt majdnem mindent

Roger Penske az egyetemes amerikai autósportélet legsikeresebb csapat- és autótulajdonosa. Istállója, a Team Penske 2018-ban is nagyot ment, és sikert sikerre halmozott, méghozzá olyannyira, hogy...

részletek

Ex Force India-szakember a McLarennél

A tulajdonosváltás előtt Bob Fernley volt a Force India F1-es csapatának megbízott főnöke, aztán viszont nem tartottak igényt a szoigálataira. Munkájára most a McLaren tart igényt.

részletek

Az Indy 500 csak Alonso első 2019-es terve

Úgy tűnik, Fernando Alonso jövőre egy bajnokságban sem teljesít egész szezont, de ne lepődjünk meg, ha a WEC-szerepléseken és Indianapolison kívül máshol is fel fog tűnni.

részletek

Hivatalos: Alonso indul a 2019-es Indy 500-on

Bár a Formula-1-ben távozik a McLarentől, egy másik fronton továbbra is együtt fog működni jelenlegi csapatával Fernando Alonso: a spanyol egy év kihagyás után ismét ott lesz az indianapolisi 500 mérföldesen.

részletek

Ericsson: Többet várnak majd tőlem

Ahogy arról beszámoltunk, a Sauber svédje, Marcus Ericsson 2019-re az IndyCarba szerződött a patinás Schmidt Peterson Motorsportshoz. A svéd várja már a tengerentúli kalandot, de tudja...

részletek

Ericsson az IndyCarba igazolt

Azok után, hogy a Saubertől és a Formula-1-ből kiszorult, Marcus Ericsson a tengerentúlon találta meg a helyét: az IndyCarba igazolt, a súlyosan sérült Robert Wickens autóját kapja meg 2019-ben.

részletek

Alonso nem akart teljes szezont az IndyCarban

Sokak szerint Zak Brown bejelentése, miszerint a McLaren nem indul jövőre a tengerentúli szériában, Fernando Alonsónak sem túl kedvező, de a spanyol igyekezett cáfolni a dolgot.

részletek
Olvastad már?