Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

USA hírek

"Nagyon trükkös" - Montoya Ferrarit tesztelt

A kolumbiai ex-F1-es pilóta háttérbe került IndyCar-csapatánál és sorozatot válthat - tesztelt egy Ferrarit Sebringben és van esély rá, hogy az olasz csapattal fog versenyezni.

részletek

NASCAR: Túlélni a túlélhetetlent

2004. november 2-án, nyolc nappal azt követően, hogy a Blue Ridge-i repülőgép-szerencsétlenségben elvesztette a fiát, bátyját, unokahúgait, barátait és fontos üzleti partnereit, Rick Hendrick készen állt arra, hogy ismét csapata főhadiszállására látogasson.

részletek

NASCAR: Repülőút a halálba

A NASCAR történetének egyik legszörnyűbb tragédiája nem a versenypályán, hanem a levegőben történt: 2004. októbere örökké fájdalmas emlék lesz a sportág rajongói számára.

részletek

„Aki fél a veszélytől, keressen más sportot”

Markáns véleményt fogalmazott meg a biztonsági törekvésekkel szemben az IndyCar félelmet nem ismerő orosza. A Paul Ricard pályánál például egy számítógépes játékot is élvezetesebbnek tart.

részletek

Penske: Első négy hely az IndyCarban?

A Team Penske alakulata már tavaly is elhódította az IndyCar összetettjének első három helyét, a bajnoki címről lecsúszó Will Power úgy véli, idén még erősebbek lesznek majd.

részletek

NASCAR: Sosem látott új pontrendszer

Ha valaki azt hitte, hogy a Monster érkezése lesz a legnagyobb változás az előttünk álló NASCAR-szezonban, bizony nagyot tévedett: olyan pontrendszert kaptunk, amilyen a világ nem látott még!

részletek

Ezért nem lesz halo az IndyCarban

Észak-Amerika első számú open wheel-bajnoksága is intenzív kutatásokat végez fejvédelem terén, de az F1-től eltérően inkább az aeroscreent, mint a halót tartják bevethető megoldásnak.

részletek

Egy perccel éjfél előtt - 1. rész

Az open-wheel szakadás számos konteó megszületését eredményezte, amelyek között témáját tekintve előkelő helyet foglal el a legégetőbb kérdés, miszerint mégis mi, vagy inkább ki volt a kiváltó oka?

részletek

Alonsóhoz hasonlítják az Indy-bajnok Dixont

A két legnagyobb formulaautós sorozat veterán bajnokai ugyanazon tulajdonságukkal tűnnek ki a mezőnyből, állítja Dario Franchitti, aki Dixon kíméletlenségét éveken át csapattársként tapasztalhatta meg.

részletek

Pastor Maldonado visszatérhet!

Mármint a nemzetközi autósport vérkeringésébe, ugyanis a Renault F1-es csapata által félretett venezuelai pilóta az IndyCarban versenyezhet a 2017-es szezonban.

részletek

Amikor a NASCAR-ban kitört az AIDS-pánik

Tim Richmondot generációja egyik nagy tehetségeként tartották számon, ő maga pedig a versenypályákon kívül is gondoskodott arról, hogy rajongótábora valódi rocksztárként bálványozza.

részletek

IndyCar: Szokatlanul csendes a holtszezon

A versenynaptár régóta kőbe vésve, a technikai szabályok befagyasztva, és a 101. Indy 500 előkészületeit sem övezi akkor felhajtás, mint centenáriumi kiadását az USA legnagyobb open wheel-sorozatában.

részletek
Olvastad már?