Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

USA hírek

A McLaren szívesen használna Hondát

Az elmúlt év ismeretében érdekes fordulat előtt áll Woking. Azok után, hogy mindent elkövettek, hogy az F1-ben kiebrudalják a japán gyártót, az IndyCarban ismét szövetségre léphet a két fél.

részletek

Dixon: Nem bánom, hogy nem lettem F1-es

Bő egy hete ötödször is bajnokká koronázták a népszerű, veterán Scott Dixont az IndyCarban. Bár még fiatalon tesztelt a Formula-1-ben, egyáltalán nem bánta meg, hogy maradt Amerikában.

részletek

Fittipaldi gyógyulgat, egyértelmű célja Indy

Bár egyelőre tavasszal elszenvedett lábtöréséből lábadozik, Pietro Fittipaldi elszánt, hogy jövő évi céljait megvalósítsa. Az Indy 500 mellett mindenképpen nyitott karosszériás sorozatban indulna.

részletek

Az IndyCar lecsapna a munkanélküli F1-esekre

Nem Fernando Alonso az egyetlen, akit a tengerentúlra csábítanak, több, az F1-ből kiszorulni látszó tehetségre is kivetették hálójukat különböző csapatok. Jövőre több ismerős név is feltűnhet.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

IndyCar: Ötödször is bajnok Scott Dixon

Alexander Rossi korai hibája gyakorlatilag eldöntötte a bajnokság legfontosabb kérdését, Dixonnak a futamot sem kellett megnyernie ahhoz, hogy ötszörös IndyCar-bajnokká váljon.

részletek

Közölték Wickens sérüléseinek listáját

Először sorolták fel tételesen, milyen sérüléseket szenvedett el horrorbalesete során Robert Wickens. Számtalan törés és gerincvelő-károsodás szerepel a diagnózisban, utóbbi következményei még nem ismertek.

részletek

Alonso nagyon élvezte IndyCar-tesztjét

Fernando Alonso igen lelkes volt, miután életében először épített pályán teljesített tesztet egy Indy-autóval, a Barber Motorsport Parkban. A várakozások szerint 2019-ben Andretti csapatához igazol.

részletek

Andretti: Alonso Mansellhez hasonló lehet

Az 1991-es IndyCar-bajnok úgy véli, ha Fernando Alonso valóban a tengerentúlra igazol, hasonló, robbanásszerű hatást válthat ki, mint amikor Nigel Mansell érkezett a sorozatba 1993-ban.

részletek

Rajtbaleset és Sato-siker Portlandben

Őrült versenyt hozott az IndyCar idei utolsó előtti futama, amelyen a japán harmadik győzelmét jegyezte, az összetettben vezető Scott Dixon pedig az első körös kalamajka ellenére is növelte előnyét.

részletek

Hivatalos: Alonso Michael Andrettinél tesztel

Egyre valószínűbb, hogy Fernando Alonso jövőre teljes idényt fut az IndyCar-sorozatban. Michael Andretti csapatánál tesztel, a sors iróniája viszont, hogy akár Honda-motorja is lehet a spanyolnak.

részletek

Power nyert, Rossi nagyot mentett Gateway-en

Will Power önmaga számára kényelmes végjátékban diadalmaskodott az Illinois államban található gateway-i oválpályán, míg mögötte Alexander Rossi az Indy 500-as sikeréhez hasonlót húzva mentette meg a 2. helyet.

részletek
Olvastad már?