DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Túraautó

A hölgy gyönyörű, csak még kissé makrancos

Kétségkívül a hétvége egyik legmókásabb hírlevelét kaptuk az Alfa Romeo Guliettával versenyző TCR-újonc Jedlóczky Márk csapatától, a JLG Motorsporttól.

A JLG Motorsport versenyzője, Jedlóczky L Márk a TCR International Series legfiatalabb indulója a hétvégén a Hungaroringen. Ebben a korban a szerelmek jönnek-mennek. Márk a hétvégére egy gyönyörű olasz hölggyel került kapcsolatba és jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak. Kívülről a kívánatos idomok mindig sokat ígérnek, de a belső tartalom csak később derül, ki és ez dönti el, hogy milyen lesz a kapcsolat. Csak egy flört, vagy egy gyors szex, vagy akár egy életre szóló szerelem. Fiatal versenyzőnk aktuális hétvégi szíve hölgye Gulietta izgalmas lehetőségeket rejthet, hiszen két ikertestvére az idén már két sporttársat is többször a csúcsra juttatott ebben a sorozatban!

Természetesen nem kell semmilyen malacságra gondolni, hiszen a fentiekben a Team Unicorse csapat Alfa Romeo versenygépével beszéltünk melyben Jedlóczky L Márk nekivágott a TCR első magyar verseny hétvégéjének!

 



A tegnapi napon az első szabadedzés zajlott melyen először próbálhatta ki versenyzőnk igazán versenytempóban az autót. Itt a leggyorsabb megtett köre 1perc 56,912 másodperc volt, ami még egyenlőre jelentősen elmarad a tavasszal, a spanyol márkával futott Hungaroringes köridejétől. Nyilván az autók között is van sok különbség, illetve az Alfa Romeot még be kell laknia versenyzőnknek. Ez a köridő egyenlőre a 17. helyre volt elég, ami még messze van az élmezőnytől, de az biztató jel lehet, hogy a két korábban már futamot is nyerő márkatárshoz képest Márk egy másodpercen belül van. Sajnos az első igazán közelebbi ismerkedést kicsit beárnyékolta, hogy az olasz hölgy a végégén egy elég látványos futóműhibát produkált, így nem tudott saját lábán visszajutni a csapat boxába. Természetesen a csapat rögtön kicserélte a hibás alkatrészeket újra „randiképes” állapotba hozva Guliettát.

 A mai szabadedzésen van egy újabb lehetőség, hogy finomítsanak a beállításokon és remélhetőleg megtalálják az igazán jó köridőkhöz szükséges paramétereket, hogy aztán a délutáni időmérő edzésen minél jobb rajthelyet sikerüljön megcsípni.

Természetesen az alapvető cél továbbra sem változott, hogy egy jó időmérős eredmény után mindkét futamot sikeresen befejezze versenyzőnk élete első komoly nemzetközi versenyén! Hiszen elmondása szerint már eddig is óriási élmény, hogy egy ilyen színvonalú autósport rendezvényen rajthoz állhat sok kiváló ismert versenyzővel, köztük egyik legnagyobb példaképével Michelisz Norbival egy mezőnyben. 

FRISSÍTVE: Jedlóczky Márk a 22. pozíciót szerezte meg a TCR első versenyére.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: