DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Túraautó

Találkozz Keszthelyi Viviennel az AMTS-en!

Az Audi 16 éves magyar versenyzőnője is ott lesz a hétvégi AMTS-en, vasárnap ajándéktárgyakkal, autogramkártyákkal várja az érdeklődőket.

Március 24. és 26. között a Hungexpo területén rendezik meg Magyarország legnagyobb autós eseményét, a 12. Automobil és Tuning Show-t, mely annak ellenére, hogy számos rendezvény összefogásából született, a megszokott módon egyetlen, kedvező árú belépőjeggyel látogatható. A közel 100 ezer négyzetméter kiállítási területet elfoglaló autós ünnepen az Autósport és Formula Magazin is képviselteti magát.

Keszthelyi Viviennel, az Audi gyári csapatának tagjával is találkozni lehet a hétvégi esemény keretein belül. A 16 éves versenyzőnő idén első magyarként részt vehet az Audi TT Cup küzdelmeiben, ami egy újabb lépés a DTM felé - az elmúlt időszakban kiemelkedően teljesítő pilóta saját bevallása szerint erről a sorozatról álmodott.

Keszthelyi vasárnap lesz ott az AMTS-en, délelőtt tizenegy órától az Audi standjánál lesz megtalálható, ahol fotókat lehet vele készíteni és értékes ajándéktárgyakhoz is juthatnak a rajongók. Délben interjút fog adni stábunknak, de ezt követően is lesz még lehetőség találkozni vele, ugyanis 13 órától már az Autósport és Formula standjánál fog passtartókat, autogramkártyákat osztani.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: