DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Túraautó

Kiss Norbi DTM autóval száguldhat a Hungaroringen!

Kiss Norbi és csapata a Tankpool24 Racing Team is ott lesz ezen a hétvégén a Hungaroringen, a DTM, azaz a Német Túraautó Bajnokság magyarországi fordulóján, melyen két extra programmal szolgálnak a kilátogató nézők számára:

Pénteken a nap végén Norbinak egy álma fog valóra válni, amikor is kipróbálhat egy igazi DTM autót, bár sajnos csak versenyen kívül, de ez is hatalmas dolog egy magyar autóversenyző számára:

"Csodás hír hogy én is ott leszek, a versenykamionom is, és a hab a tortán hogy pénteken délután, természetesen a versenyprogramon kívül, de kipróbálhatok egy igazi Mercedes DTM autót. Egy álom válik valóra nekem a hétvégén, úgyhogy tartsatok velem!" - mondta Norbi előzetesen a lehetőséggel kapcsolatban.

kn_fb_16_dtm3



Szombaton a másik program pedig egy kis gyorsulási verseny lesz a célegyenesben egy DTM Mercedes, és Norbi 2016-os Mercedes versenykamionja között.

Kivételes, érdekes és magyar vonatkozású programok is várnak tehát azokra akik Szeptember 23-25.-e között kilátogatnak a Hungaroringre!

Kövessétek az eseményeket Norbi közösségi média oldalain:

https://www.facebook.com/drivernorbikiss/

https://www.kissnorbi.com/​

https://www.instagram.com/drivernorbi/

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: