DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Túraautó

DTM: A legszebb nő és a legszexisebb lányok Hockenheimből

Nemcsak az autókon volt mit nézni a DTM hockenheimi nyitóhétvégéjén, és bizony a férfiszurkolók tekintete könnyedén elkalandozhatott egyéb tájakra is. A vadítóan kacér rajtrácslányok mellett egy igazi szépségkirálynő is jelen volt a rendezvényen.

A német televízió „Deutschlands schönste Frau”, azaz „Németország leggyönyörűbb nője” című showműsorának győztese, Ramona Sedlmeier ugyanis a BMW vendégeként meghívást kapott a hockenheimi versenyhétvégére, és amint az az alábbi rövidke videóbejátszásból is kitűnik, nagyon élvezte a versenyautók és híres versenyzők közelségét.

„Most először voltam DTM-en, és nagyon izgalmasnak találtam mindent. Fantasztikus volt a hangulat. Most már én is DTM-fan vagyok, és biztos, hogy vissza fogok jönni még ide” – mondta széles mosollyal a 33 éves bombázó. A vonzalom nyilván kölcsönös, a DTM is szereti Ramónát! 

A férfiszurkolók alapvető jó hangulatát mindemellett a gyönyörű szép és nem kevésbé kacér rajtrácslányok látványa is garantálta. Íme, egy hivatalos képválogatás.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: