DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda

TOP50 gála: Megvan játékunk nyertese

Csütörtök este kerül sor az idei TOP50 gálára, ahol ott lesznek 2018 legjobb magyar autóversenyzői és egy nemzetközi sztárvendég is - egy szerencsés olvasónk páros belépőt nyert az eseményre.

December elsején jelent meg a hazai és nemzetközi autósport szériák szezonösszefoglaló kiadványa, az Autósport évkönyv, melybe idén is bekerült a TOP50 legjobb magyar pilóta ranglistája. A formabontó kötet segítségével a rajongók idén is kézbe vehetik a nemzetközi és hazai versenyek legátfogóbb magyar nyelvű gyűjteményét, mely a versenysorozatok összefoglalóin túl látványos fotókat és eredménytáblázatokat is tartalmaz. Keresd a könyvesboltokban, vagy webshopunkban: https://webshop.formula.hu/

top50-2018



A hagyományokhoz hűen az Autósport évkönyv megjelenését követően a pilótákat megünneplő TOP50 gálát is megrendezik. Vendégeink részt vehetnek a díjátadón és az azt követő vacsorán, találkozhatnak az eseményre szintén meghívott magyar autóversenyzőkkel, akik között többek közt ott lesz Michelisz Norbert, Nagy Dániel, Tassi Attila, Herczig Norbert és Nagy Norbert is. A nemzetközi sztárvendég sem marad el, idén a kétszeres Dakar-győztes, a Formula-1-et is megjárt legenda, Jean-Louis Schlesser teszi tiszteletét Magyarországon az esemény kedvéért.

Játékunk nyertese Kovács Katalin (Budapest), ő egy páros VIP jeggyel lett gazdagabb és részt vehet a december 6-án, csütörtökön megrendezésre kerülő gálán. A nyertesnek gratulákunk, e-mailben felvesszük vele a kapcsolatot, a többieknek köszönjük a játékot és ne felejtsétek: élőben is követhetitek majd a gálát akkor is, ha nem lesztek ott a helyszínen!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: