DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Tereprali (TR)

Harmadszor is Bugacon!

Ismét, immár harmadik alkalommal Bugacon kezdi az évet magyar tereprali bajnokság és a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) mezőnye, s a tavalyi évhez hasonlóan ismét csatlakoznak hozzájuk Európa legjobb motorosai. A rangos nemzetközi mezőnyre több mint háromszáz kilométernyi mért szakasz vár a március 24-26-i hétvégén.

Ahogy – remélhetőleg – közeleg a tél vége, a terepralisok egyre türelmetlenebbül várják az első megmérettetést. A magyar és a CEZ-mezőny számára ez a március 24-26-i bugaci viadal lesz, amely egyben a motoros Európa-bajnokság nyitó futama is.

170210MarcinLukaszewski



“Mint minden évben, most is készülünk újításokkal, de hadd legyen ez egyelőre meglepetés. A győztes csapaton ne változtass elve alapján a rajt előtti formaságokra ismét Kecskeméten kerül sor, míg a verseny további részében a bugaci Táltos Panzió lesz a verseny központja” – mondta el Csató Attila, a verseny rendező bizottságának vezetője.

Fontos, hogy bár a side-by-side kategória idén nem szerepel a motoros Európa-bajnokság kiírásában, a szervezők őket is szeretettel várják. Hamarosan megjelenik a verseny Rally Guide-ja is, mely a versennyel kapcsolatos összes fontos információt tartalmazza majd.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: