Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Tereprali (TR) hírek

Ismét Lengyelországba tart a HQ Racing

Mindössze két héttel a HunGarian Baján aratott kategória-győzelem után újabb Világkupa-futam vár a HQ Racing pilótáira: Hangodi Zoltán és Juhász Gábor a Baja Polanden viszi ismét táncba a Mosquitókat.

részletek

Hungarian Baja: Hibátlan Hirvonen

Nem hibázott, és az autóval sem volt gond. Ez pedig elég ahhoz, hogy valaki megnyerjen egy világkupa-versenyt. Legalábbis akkor, ha az illetőt Mikko Hirvonennek hívják.

részletek

Hungarian Baja, motorosok: Francia meló

Xavier de Soultrait diktálja a tempót a motorosok mezőnyében, legalábbis erre utal, hogy a HunGarian Baja mindkét szombati szakaszán ő volt a leggyorsabb.

részletek

Hungarian Baja: Szombaton Hirvonen az élen

Mikko Hirvonen úgy volt pokoli gyors, hogy egyáltalán semmi, de semmi kockázatot nem vállalt a HunGarian Baja szombat délutáni szakaszán, mellyel majd' három perccel vezet az összetettben.

részletek

Trükkös, csúszós, szeretnivaló!

Gyors ritmusváltások, dobálós szakaszok, ugratók, és akkora pocsolyák, hogy az ablaktörlő másodpercekig törölte a sarat a szélvédőről. A versenyzők azonban imádták.

részletek

Közönségdíjas ugrató és taktikai csata

Elrajtoltak. Előbb impozáns környezetben, a veszprémi Óváros téren, ahol még belefért némi viccelődés is, majd pedig úgy istenigazából, az erre a napra rendelt szuperspeciálison.

részletek

Hungarian Baja: Felpörgetve

Rió mellett Veszprémben szurkolhatunk magyarokért („Ria, Ria HungarianBaja!”), a tereprali világkupa magyarországi állomásán.

részletek

Hirvonen is indul a HunGarian Baján

Zajlik a nagy hajrá, beérkeztek az utolsó nevezések, a pályák pedig készen állnak arra, hogy a jövő hétvégén a magyar tereprali világkupa-futam, a HunGarian Baja mezőnye „tesztelje” őket.

részletek

Szalay: Számtalan út van, de csak egy a tied

Már gyerekkorában is „felfedezõ típus” volt. Nem azért csatangolt el a Duna-parton, hogy rosszalkodjon, hanem azért, mert vonzotta a felfedezés öröme.

részletek

Tarolt a cseh Hummer-rakéta Gyulán

Senki és semmi nem volt képes megfékezni Miroslav Zapletalt az V. Gyulai Várfürdő Kupán: a cseh Hummer-pilóta a viadal zárónapján még növelni is tudta az előnyét üldözőjével szemben.

részletek

Hummer-uralom az V. Gyulai Várfürdő Kupán

Érvényesült a papírforma szombaton: négy szelektív szakasz után Miroslav Zapletal, a cseh Hummer-rakéta áll az élen, magabiztos előnnyel vezetve az üldöző BMW-s lengyel Marcin Lukaszewski előtt.

részletek

Lengyel elsőséggel indult a Várfürdő Kupa

Marcin Lukaszewski és Magdalena Duhanik-Persson párosa bizonyult a leggyorsabbnak az V. Gyulai Várfürdő Kupa pénteki szuperspeciál szakaszán...

részletek
Olvastad már?