Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 19. csütörtök

Tereprali (TR) hírek

Lengyel elsőséggel indult a Várfürdő Kupa

Marcin Lukaszewski és Magdalena Duhanik-Persson párosa bizonyult a leggyorsabbnak az V. Gyulai Várfürdő Kupa pénteki szuperspeciál szakaszán...

részletek

Rajt előtt az V. Gyulai Várfürdő Kupa

Benépesült Gyula központja, újra versenyjárművek vették birtokba a Vértanúk útját: az V. Gyulai Várfürdő Kupa színes nemzetközi mezőnye rajtra kész, az indulók már alig várják az összecsapás rajtját.

részletek

Nagy csaták a terepralisok Monte-Carlójában?

Népes mezőnnyel érkezik a nemzetközi terepralis armada a Viharsarokba, ahol június 3-5-én, péntektől vasárnapig az V. Gyulai Várfürdő Kupán csatáznak majd egymással az autós és kamionos egységek.

részletek

Újra a Viharsarokban a terepralisok

Folytatódik a hagyomány 2016-ban is: a terepralisok június 3-5-én visszatérnek a Viharsarokba, ahol a Nyílt Országos Bajnokság idei harmadik futamát, az V. Gyulai Várfürdő Kupát tartják.

részletek

Valóságos költemény Szalay új bukósisakja

A bukósisak alapvető feladata, hogy megvédje a versenyző fejét. Mára azonban sokkal többet jelent a puszta védelemnél – a sofőrök és navigátorok önkifejezésének eszközévé vált.

részletek

Nézni is rémisztő: Szalayék horror bukása

„Minden rendben, megyünk tovább” – jelentette ki Szalay Balázs néhány órával azután, hogy élete talán legnagyobb bukását szenvedte el a tereprali országos bajnokság idei második futamán.

részletek

Hummer-siker a FEHÉRÉP Kupán

Noha mindvégig egy BMW állt az eredménylista élén, Miroslav Zapletal és Bartosz Momot révén Hummer-győzelem született a Bábolna térségében tartott FEHÉRÉP Kupán...

részletek

Opel Dakar Team: Életük legnagyobb bukása!

„Minden rendben, megyünk tovább” – jelentette ki Szalay Balázs néhány órával azután, hogy élete talán legnagyobb bukását szenvedte el a tereprali-ob idei második, Bábolna környéki megtartott futamán.

részletek

HQ Racing: Érkezés balra

Nem kímélte a bábolnai központú Fehérép Kupa távja a HQ Racing autóit: Hangodi Zoltánt és Juhász Gábort is meglátogatta a technika ördöge, utóbbi ráadásul karrierje legfélelmesebb pillanatait élte át.

részletek

Korda: Volt már jobb, de lehetne rosszabb is

Küzdelmes napon vannak túl a Korda Racing versenyzői a Fehérép Kupa szombat versenynapján, Korda Erik és Csató Attila a magyarok között a második, míg Linninger Patrik a motoros értékelés első helyéről várja a folytatást.

részletek

Lengyel dominancia a FEHÉRÉP Kupán

Uralják a külföldi egységek a FEHÉRÉP Kupát: a Marcin Lukaszewski és Magdalena Duhanik-Person által alkotott BMW-s lengyel versenyzőpáros áll az élen két, szintén külföldi Hummer-páros előtt.

részletek

BMW-s lengyelek uralták Bábolna térségét

Lengyel sikerrel indult a FEHÉRÉP Kupa, a Nyílt Országos Terep-rallye Bajnokság idei második, a Közép-európai Zóna Trófea küzdelemsorozatába is beleszámító versenye...

részletek
Olvastad már?