Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 26. szerda

Tereprali (TR) hírek

Hungarian Baja: Felpörgetve

Rió mellett Veszprémben szurkolhatunk magyarokért („Ria, Ria HungarianBaja!”), a tereprali világkupa magyarországi állomásán.

részletek

Hirvonen is indul a HunGarian Baján

Zajlik a nagy hajrá, beérkeztek az utolsó nevezések, a pályák pedig készen állnak arra, hogy a jövő hétvégén a magyar tereprali világkupa-futam, a HunGarian Baja mezőnye „tesztelje” őket.

részletek

Szalay: Számtalan út van, de csak egy a tied

Már gyerekkorában is „felfedezõ típus” volt. Nem azért csatangolt el a Duna-parton, hogy rosszalkodjon, hanem azért, mert vonzotta a felfedezés öröme.

részletek

Tarolt a cseh Hummer-rakéta Gyulán

Senki és semmi nem volt képes megfékezni Miroslav Zapletalt az V. Gyulai Várfürdő Kupán: a cseh Hummer-pilóta a viadal zárónapján még növelni is tudta az előnyét üldözőjével szemben.

részletek

Hummer-uralom az V. Gyulai Várfürdő Kupán

Érvényesült a papírforma szombaton: négy szelektív szakasz után Miroslav Zapletal, a cseh Hummer-rakéta áll az élen, magabiztos előnnyel vezetve az üldöző BMW-s lengyel Marcin Lukaszewski előtt.

részletek

Lengyel elsőséggel indult a Várfürdő Kupa

Marcin Lukaszewski és Magdalena Duhanik-Persson párosa bizonyult a leggyorsabbnak az V. Gyulai Várfürdő Kupa pénteki szuperspeciál szakaszán...

részletek

Rajt előtt az V. Gyulai Várfürdő Kupa

Benépesült Gyula központja, újra versenyjárművek vették birtokba a Vértanúk útját: az V. Gyulai Várfürdő Kupa színes nemzetközi mezőnye rajtra kész, az indulók már alig várják az összecsapás rajtját.

részletek

Nagy csaták a terepralisok Monte-Carlójában?

Népes mezőnnyel érkezik a nemzetközi terepralis armada a Viharsarokba, ahol június 3-5-én, péntektől vasárnapig az V. Gyulai Várfürdő Kupán csatáznak majd egymással az autós és kamionos egységek.

részletek

Újra a Viharsarokban a terepralisok

Folytatódik a hagyomány 2016-ban is: a terepralisok június 3-5-én visszatérnek a Viharsarokba, ahol a Nyílt Országos Bajnokság idei harmadik futamát, az V. Gyulai Várfürdő Kupát tartják.

részletek

Valóságos költemény Szalay új bukósisakja

A bukósisak alapvető feladata, hogy megvédje a versenyző fejét. Mára azonban sokkal többet jelent a puszta védelemnél – a sofőrök és navigátorok önkifejezésének eszközévé vált.

részletek

Nézni is rémisztő: Szalayék horror bukása

„Minden rendben, megyünk tovább” – jelentette ki Szalay Balázs néhány órával azután, hogy élete talán legnagyobb bukását szenvedte el a tereprali országos bajnokság idei második futamán.

részletek

Hummer-siker a FEHÉRÉP Kupán

Noha mindvégig egy BMW állt az eredménylista élén, Miroslav Zapletal és Bartosz Momot révén Hummer-győzelem született a Bábolna térségében tartott FEHÉRÉP Kupán...

részletek
Olvastad már?