Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Tereprali (TR) hírek

Zapletal vezet az Adrenalin Kupán

Az Adrenalin Kupa szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Miroslav Zapletal és szlovák navigátora, Marek Sykora vezet, a Challenge-ben a Miklós Alexandra – Miklós Alexandra páros, a kamionosoknál a Kovács Miklós – Ács László egység, a side-by-side-osoknál Kéry Szilveszter és Bartha Barbara, a motoros-quados mezőnyben pedig Hodola Richárd várhatja az élről a folytatást.

részletek

Tovább bővül a Laller Racing Dakar Team

Kárpáti Pétert már kisgyermekként megfertőzte a motorozás szenvedélye, de sokáig megmaradt a partvonalon. A Laller Racing Dakar Team agilis tereprali versenyzőjével a szezonkezdet előtt interjúztunk!

részletek

Az Adrenalin Kupával indul a tereprali szezon

Április 20-22-én az Adrenalin Kupával indul útjára a 2018-as Terep-rallye Országos Bajnokság. A Bugacon megrendezésre kerülő verseny egyben a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) futama is...

részletek

Laller ismét bringára pattan egy jó ügyért!

Közeledik a szezon, minden nyeregben töltött perc számít. Ám nem csupán a versenyekre történő fizikai alapozás okán ül drótszamárra Horváth Lajos, sokkal inkább a jótékonyság vezérli a Dakarost.

részletek

Szalay Balázs 30 éve járt legutóbb Homerben

Akkor egy táblával érkezett, amelyre az volt írva angolul: „Munkát keresek”. Ennyi volt az összes angoltudása. Napokig bóklászott a kikötőben, sátorban aludt, míg végül egy halászhajón munkát kapott.

részletek

Laller készen áll a szezonra

Uborkaszezon van, „ilyenkor még a fű sem nő”. Gyakran hallani ezt az eszmefuttatást a motorsportok szerelmeseitől. Kevesen tudják azonban, hogy ilyenkor áll össze a csapatok és a versenyzők...

részletek

Horváth Lajos az Év Motorsport Versenyzője

A Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) által az év sportolójának jelölt pilóta csak az elegáns Larus étterem színpadán, díjjal a kézben realizálta, mekkora dolog is történt vele.

részletek

Laller karácsonya - Új sisak és új támogató

Horváth Lajost most már csak napok választják el attól, hogy ismét nekiinduljon élete legfontosabb kihívásának, a Dakar Ralinak - zajlik az élet a versenyző körül.

részletek

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing: Hangodi Zoltán megnyerte a Mikulás Rali terepralis értékelését, az összetettben pedig a 38. helyen végzett a Klement Mosquitóval.

részletek

Laller elnöki különdíjban részesült!

Minden esztendő vége a számvetés és az ünneplés jegyében telik, a motorsportokban kiváltképp. A szakágak ilyenkor köszöntik bajnokaikat, a helyezetteket, és ekkor kerülnek átadásra a különdíjak is.

részletek

Laller: Győzelem a Dakar előtt

Formabontó versenyeket rendeztek az elmúlt hétvégén Nyírádon, a ralikrossz és a tereprali szakág adott egymásnak randevút. Az év utolsó futamán a januári Dakar Ralira készülő Horváth Lajos is ott volt

részletek

Fazekas az utolsó métereken lett bajnok!

Sporttörténelmi csatával zárult a tereprali 2017-es szezonja az autósok között a Raid of the Champions elmúlt hétvégi, a Nyirádi Motorsport Centrumban rendezett versenyén...

részletek
Olvastad már?