Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 24. hétfő

Tereprali (TR) hírek

Szalay Balázs a 2016-os Playboy-hős

Idén is elérkezett a hősök ideje: a Playboy másodszor rendezi meg jótékonysági eseményét, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy ma már nem feltétlenül a hedonista életvitel jellemez egy férfit.

részletek

Opel Dakar Team: Belvárosi kalandok

Bár a Mokkát sivatagi terepre tervezték, a szabályokból adódóan alkalmasnak kell lennie a közúti közlekedésre, s ha már így van, Szalay Balázs bebarangolta vele fővárosunk kultikus helyszíneit.

részletek

Ismét Lengyelországba tart a HQ Racing

Mindössze két héttel a HunGarian Baján aratott kategória-győzelem után újabb Világkupa-futam vár a HQ Racing pilótáira: Hangodi Zoltán és Juhász Gábor a Baja Polanden viszi ismét táncba a Mosquitókat.

részletek

Hungarian Baja: Hibátlan Hirvonen

Nem hibázott, és az autóval sem volt gond. Ez pedig elég ahhoz, hogy valaki megnyerjen egy világkupa-versenyt. Legalábbis akkor, ha az illetőt Mikko Hirvonennek hívják.

részletek

Hungarian Baja, motorosok: Francia meló

Xavier de Soultrait diktálja a tempót a motorosok mezőnyében, legalábbis erre utal, hogy a HunGarian Baja mindkét szombati szakaszán ő volt a leggyorsabb.

részletek

Hungarian Baja: Szombaton Hirvonen az élen

Mikko Hirvonen úgy volt pokoli gyors, hogy egyáltalán semmi, de semmi kockázatot nem vállalt a HunGarian Baja szombat délutáni szakaszán, mellyel majd' három perccel vezet az összetettben.

részletek

Trükkös, csúszós, szeretnivaló!

Gyors ritmusváltások, dobálós szakaszok, ugratók, és akkora pocsolyák, hogy az ablaktörlő másodpercekig törölte a sarat a szélvédőről. A versenyzők azonban imádták.

részletek

Közönségdíjas ugrató és taktikai csata

Elrajtoltak. Előbb impozáns környezetben, a veszprémi Óváros téren, ahol még belefért némi viccelődés is, majd pedig úgy istenigazából, az erre a napra rendelt szuperspeciálison.

részletek

Hungarian Baja: Felpörgetve

Rió mellett Veszprémben szurkolhatunk magyarokért („Ria, Ria HungarianBaja!”), a tereprali világkupa magyarországi állomásán.

részletek

Hirvonen is indul a HunGarian Baján

Zajlik a nagy hajrá, beérkeztek az utolsó nevezések, a pályák pedig készen állnak arra, hogy a jövő hétvégén a magyar tereprali világkupa-futam, a HunGarian Baja mezőnye „tesztelje” őket.

részletek

Szalay: Számtalan út van, de csak egy a tied

Már gyerekkorában is „felfedezõ típus” volt. Nem azért csatangolt el a Duna-parton, hogy rosszalkodjon, hanem azért, mert vonzotta a felfedezés öröme.

részletek

Tarolt a cseh Hummer-rakéta Gyulán

Senki és semmi nem volt képes megfékezni Miroslav Zapletalt az V. Gyulai Várfürdő Kupán: a cseh Hummer-pilóta a viadal zárónapján még növelni is tudta az előnyét üldözőjével szemben.

részletek
Olvastad már?