Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Tereprali (TR) hírek

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing: Hangodi Zoltán megnyerte a Mikulás Rali terepralis értékelését, az összetettben pedig a 38. helyen végzett a Klement Mosquitóval.

részletek

Laller elnöki különdíjban részesült!

Minden esztendő vége a számvetés és az ünneplés jegyében telik, a motorsportokban kiváltképp. A szakágak ilyenkor köszöntik bajnokaikat, a helyezetteket, és ekkor kerülnek átadásra a különdíjak is.

részletek

Laller: Győzelem a Dakar előtt

Formabontó versenyeket rendeztek az elmúlt hétvégén Nyírádon, a ralikrossz és a tereprali szakág adott egymásnak randevút. Az év utolsó futamán a januári Dakar Ralira készülő Horváth Lajos is ott volt

részletek

Fazekas az utolsó métereken lett bajnok!

Sporttörténelmi csatával zárult a tereprali 2017-es szezonja az autósok között a Raid of the Champions elmúlt hétvégi, a Nyirádi Motorsport Centrumban rendezett versenyén...

részletek

Pokoli küzdelem várható Nyirádon

Történelmi viadalra kerül sor november 3-5. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: először dübörögnek a vörös katlan arénában együtt a tereprali, a ralikrossz és a Quad - Short versenyzői.

részletek

Laller: Utolsó kihívás a Dakar előtt!

Lallert már csak egyetlen rövidke megálló választja el a 40. Dakartól. Mától a nyírádi arénában rendezik a Raid of The Champions viadalt, amely egyben a hazai tereprali idei utolsó megmérettetése.

részletek

Európa-bajnokok száguldanak Nyirádon

Történelmi viadalra kerül sor november 3-5. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: először dübörögnek a vörös katlan arénában együtt egy versenyhétvégén a tereprali és a ralikrossz versenyzői.

részletek

Tereprali és ralikrossz verseny egyszerre!

Történelmi viadalra kerül sor november 3-5. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: először dübörögnek a vörös katlan arénában együtt egy versenyhétvégén a tereprali és a ralikrossz versenyzői...

részletek

Különleges párharc a Kincsem Parkban

A ló nem fél a versenyautótól. Akkor sem, ha a mutató végig a pirosban van és a 380 lóerős Opel Mokka motorja eszeveszetten üvölt.

részletek

Szalay Balázs a Kincsem Parkban száguld!

Lovak és lóerõk feszülnek egymásnak – ezúttal a Kincsem Parkban, a Nemzeti Lóverseny és Food Truck Show-n szeptember 3-án.

részletek

Nincs mese, Laller csak előre tekint!

Nagy várakozásokkal indult Horváth Lajosnak a Hungarian Baja, de a technika keresztülhúzta a számításait. Nem csak ez hátráltatta az elszánt Dakarost, aki minden nyűgje ellenére is csak előre tekint, sőt elszántabb mint valaha!

részletek

Kóstolj bele a tereprali világába!

A tereprali szerelmeseinek óriási lehetőség, hogy idén először nemcsak nézőként élvezhetik a világkupa-futam izgalmait, hanem aktív részesei is lehetnek.

részletek
Olvastad már?