DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Nagyon hamar érkezik az F1 2019

Idén a megszokottnál két hónappal korábban kerül a boltok polcaira a legújabb kiadása a Codemasters F1-sorozatának. Újdonságokkal turbóznák fel az F1 2019-et a videojáték fejlesztői.

A Codemasters F1 2019-es videojátéka idén június 28-án kerül piacra, ami két hónappal korábbi a megszokottnál, hiszen az előző években rendre augusztus-szeptember környékén érkezett meg a legújabb kiadás. Az F1 2019 Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re jelenik majd meg.

A 2019-es autókat specifikus eljárással modellezték le, Ross Brawn és Pat Symonds hozzájárulásával. A multiplayer módban tetszésünkre változtathatjuk majd az autónk festését, ami az E-sport megjelenésével nagy jelentőséggel bírhat.



„Rendkívül örülünk, hogy két hónappal hamarabb dobhatjuk piacra az F1 2019-et, így a rajongók már akkor játszhatnak a játékkal, mikor a világbajnoki cím még nyitott kérdés. A közeli kapcsolatunk a Formula-1-gyel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ezt ma be tudtuk jelenteni. A kétéves fejlesztési programunk által olyan új dolgokat vezetünk be az F1 2019 során, amelyeket eddig még nem élvezhettek a játékosok. Alig várjuk, hogy ezt átadhassuk nekik” – mondta Lee Mather, a Codemasters egyik vezetője.

„Az F1 folyamatos növekedésével egyetemben, örülök, hogy mi is tudunk majd újat mutatni. Nagyobb irányítást adunk a játékosok kezébe és új szinteket ismerhetnek meg a játék alatt. Alig várom, hogy még többet mondhassak erről később, a multiplayeres újdonságokról nem is beszélve.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: