DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Androidra is letölthető az F1 Mobile Racing

Hosszú várakozás után végre Androidra is elérhetővé vált az új telefonos F1-játék. F1 Mobile Racing néven keressétek a Google Play áruházban a Codemasters újdonságát, mely ingyen szerezhető be.

Már októberben bejelentették, hogy az idei Formula-1-es játék nem csak PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg, hanem az okostelefonjainkon is játszhatunk majd vele. Néhány nappal később az iOS operációs rendszert használók már ki is próbálhatták a játékot, az androidos népségnek azonban majdnem egy hónapot kellett még erre várnia.

Nos, ez a várakozás ért most véget, ugyanis a Google Play áruházban már megtalálható a Codemasters legújabb applikációja, F1 Mobile Racing néven, és teljesen ingyen letölthető onnan. A játékban saját magunk fejleszthetünk autót, kedvünkre szabhatjuk annak dizájnját a karrier módban és mind a 21 pályán kipróbálhatjuk magunkat, melyeken különböző kihívásokat is teljesíthetünk, ha kedvünk tartja.



A kameraállás változtatható, a grafika is abszolút rendben van, bár ez a játék nyilván nem ad vissza akkora élményt, mint a konzolokra megjelent F1 2018, de egy biztos, unalmas napokon tökéletesen el lehet vele ütni az időt.

Aki le szeretné tölteni androidos eszközére, ide kattintva megteheti, de már iOS-re is elérhető a játék.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: