DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Okostelefonnal rukkolt elő a McLaren

A McLaren a mai napon jelentette be, hogy együttműködést kötött a OnePlus kínai mobiltelefon-gyártó céggel. A sikeres vállalat legújabb telefonja a OnePlus 6T McLaren Edition nevet viseli.

Megszületett a kínai OnePlus és a McLaren közös gyermeke, egy okostelefon formájában, mely a OnePlus 6T felturbózott verziója, egyedi McLaren-dizájnnal.

„Számunkra rendkívül különleges ez az együttműködés a McLaren és a OnePlus között” – mondta a bemutatón a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown. „Partnerünk, a OnePlus nagyszerűen megfogta, mi is a mi nézőpontunk a McLarennél, és beletették mindezt egy készülékbe, amely megalkuvást nem tűrő teljesítménnyel, sebességgel és erővel rendelkezik.”

Az új telefon valóban a sebességre épít, hiszen van egy 30W-os gyorstöltője, mely 20 perc alatt tölti fel az akkumulátort egy egész napra elegendő energiával. Ezen kívül a készülékben 10 GB RAM található, amellyel könnyedén futtathatunk több alkalmazást is egyszerre a telefonon, teljesítménybeli problémáink pedig biztosan nem lesznek.



A telefon kijelzője FullHD+, tehát 1080x2340 pixel felbontású, két darab f/1.7-es rekeszértékű, 16 MP-es kamera dolgozik benne hátul és egy szintén 16 MP-es, f/2.0-s rekeszértékű szelfikamera található benne. Ezen túl kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó is van a készülékben, a teljesítményt pedig a Snapdragon 845-ös chipsetje garantálja.

A OnePlus vezérigazgatója is örömét fejezte ki az együttműködés kapcsán, illetve kiemelte, hogy ez a valaha volt legjobb készülékük: „Rendkívül lelkesek vagyunk a McLarennel való együttműködés kapcsán. A OnePlus 6T McLaren Edition a leggyorsabb és legjobban felszerelt telefon, amit valaha a piacra dobtunk” – mondta el Pete Lau.

A készülék december 13-ától lesz megvásárolható, első körben Nyugat-Európában és Észak-Amerikában, majd később Kínában, Indiában és az északi régiókban is elindul a telefon értékesítése. A OnePlus 6T McLaren Edition várhatóan 699 dolláros áron lesz kapható, amely nagyjából 200.000 Ft-nak felel meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: