DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Black Friday: Verhetetlen akcióval robbant a Mio

Nincs Black Friday Mio nélkül! A népszerű márka idén is ütős ajánlatokkal és több mint 2000 termékkel készül az akcióra. A Fekete Péntek keretében 28-32%-os engedménnyel csaphatunk le a Mio navigációkra és autós kamerákra, köztük több csúcskategóriás eszközre is.

Vigyázz, kész, rajt: nyakunkon az év legjobban várt akciója, a Black Friday! Ha szeretnénk a mindennapi vezetést megkönnyíteni, nemcsak magunkat, de autónkat is még nagyobb biztonságban tudni, a Fekete Péntek a tökéletes alkalom, hogy beszerezzük a Mio navigációkat vagy autós kamerákat.

mio_blackfriday



Mio Black Friday: navigációk akár 28%, autós kamerák akár 32%-os kedvezménnyel

A Mio navigációkkal könnyen és gyorsan célhoz érünk, hiszen ezek az eszközök folyamatosan több millió autós tapasztalatait használják. A Black Friday kedvezmény minden Mio GPS-re vonatkozik, köztük a költségkímélő Mio Pilot 15-re, vagy a csúcsmodell Mio Spirit 7700 LM-re, mely élethosszig tartó TomTom térképfrissítéssel, parkolási asszisztenssel és 3D kereszteződés nézettel segíti a sofőröket.

Az itthon egyre népszerűbb autóskamerák is a Black Friday akció fontos szereplői. A MiVue kamerák között most akciósan szerezhetjük be a legújabb, 7-es sorozat tagjait is, melyek számos extrával, pl. parkolási móddal (MiVue™ 731), wifi kapcsolattal (MiVue™ 792 WIFI Pro), sebességmérő kamera-figyelmeztetéssel (MiVue™ 785 Touch) vagy éppen éjszakai üzemmód funkcióval (MiVue™ 785 Touch) is elérhetők.

A Mio GPS-ek és autós kamerák többek között az alábbi áruházakban és webáruházakban vásárolhatók meg kedvezményesen a Black Friday keretében: Best Byte, Extreme Digital (eDigital.hu), eMAG.hu, Euronics, Expert Zrt., Mall.hu és Ramiris.

Az Extreme Digital-ban a Black Friday időpontja 2018. november 16.!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: