DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Ingyen jön a hivatalos F1-es játék mobilra

A világ legkedveltebb formátumában, online multiplayerben játszhatják a rajongók a Formula-1-et az e héten piacra kerülő mobilapplikáció segítségével. Ezáltal a sport újabb lépést tesz a fiatalok bevonzása felé.

DpofBp5X4AAIcAy



Immár tízéves múltra tekinthet vissza a Codemasters számítógépre és Playstationre készült F1-es játéka, most azonban újabb platformot is meghódít az autóversenyzés csúcskategóriája. A népszerű fejlesztőcég elkészítette az F1 2018 mobilos változatát, amelyet ráadásul teljesen ingyen tesz elérhetővé a közönség számára. Az október 16-án kiadott közlemény szerint a játék két nap múlva, október 18-ától lesz letölthető az internetes boltokban.

Az F1 Mobile Racingben a 2018-as szezon mind a 20 pilótájával a naptár mind a 21 versenypályáján száguldhatunk, az egyéni gyakorlásokon, időméréseken túl azonban sokkal többet is nyújt a játék. Az online többjátékos módban a világ minden tájáról csatlakozó többi rajongóval is összemérhetjük a képességeinket a versenyeken, ráadásul a fejlesztők olyan „karrier-módot” is ígérnek, amelyben a játékos maga építheti meg és fejlesztheti az autóját.  

Október 18-án egyelőre iOS-re lesz letölthető a játék, de a fejlesztők azt ígérik, hogy az Android-felhasználókat sem várakoztatják meg túlságosan, és hamarosan számukra is elérhetővé válik az F1 Mobile Racing.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: