Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök
SimTech

Rekordgarancia a Miótól

Újabb érv a Mio mellett: a navigációiról és autós kameráiról ismert márka év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. Most érdemes lecsapni az újdonságokra: szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.

Ha jó minőségű, megbízható autós kamerára vagy navigációra vágyunk, érdemes most beruházni egy új útitársra a Mio széles kínálatából.

A Mio eszközök kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és több mint 50 teszten mennek keresztül, mielőtt a boltokba kerülnének (többek között nagyon alacsony és magas hőmérsékletet kell kiállniuk és tesztelik a statikus elektromosságukat is). Minőségüket mi sem bizonyítja jobban, mint a márka legújabb akciója: az eddigi 2 éves garancia helyett 2018. szeptember 1. és december 31. között 3 év garanciával vásárolhatjuk meg bármelyik Mio autós kamerát és navigációt.

Mio_792_kamera

A Mio kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeihez, pénztárcájához leginkább passzoló autós eszközt, első lépésként érdemes körülnézni a Mio weboldalán.

Év végéig 3 év garanciával vásárolhatjuk meg például a márka csúcskategóriás menetrögzítő kameráját, a Mio MiVue 792 WIFI Pro-t is, mely gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségben rögzíti utunkat, emellett beépített WIFI-vel és GPS-el is rendelkezik. Sőt, vezetéstámogató funkciókkal (Lane Departure Warning System és Forward Collision Warning System) segít bennünket az út során.

7700 HU1_1

Ha pedig navigációra van szükségünk, december 31-ig 3 év garanciával szerezhetjük be többek között a márka legújabb, Mio Spirit 7700 LM GPS-ét is, élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel, Sávasszisztens és Parkolóasszisztens funkciókkal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?