Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda
SimTech

Simtech rovatunk legsikeresebb idei cikkei

Ahogy többi rovatunkban, úgy itt is összeszedtük, hogy mely cikkeink voltak a legnépszerűbbek az idei év során - mutatjuk a top tízes listát.

Simtech rovatunkban elsősorban az autósport-szimulátorok világával foglalkozunk, de technikai újítások, érdekességek is szóba kerülnek - nézzük, hogy mely cikkeket kedvelték olvasóink leginkább ezek közül az idei év során. A top10-es listánk élén a londoni F1 Esport elődöntő magyar résztvevővéjel, az X-faktor énekesével, Bereznay Dániellel készült interjúnk áll, aki beszélt a szimulátoros eseményről és az odáig vezető útról is.

bereznay-esport

A második helyen egy teljesen más jellegű írást találunk, összeszedtük ugyanis, hogy hogyan vásároljunk biztonságosan az interneten, reméljük, hogy sokaknak tudtunk segíteni ezzel. A harmadik helyre fért be az első "klasszikus" szimulátoros videó, ahol két Ferrari összehasonlítását mutattuk be.

A dobogós helyezettek után következik egy összeállítás arról, hogy melyek a legjobb autós játékok Androidra, majd még egy nyári videó, amely az F1 2017 játékmenetét mutatta be. A lista második fele egy újabb összeállítással kezdődik, amelyben a legrealisztikusabb játékok kerültek terítékre, majd a Codemasters és a cég talán leggyatrább F1-es játéka következik a sorban. 

A legjobb tíz utolsó harmadában is három videót találunk, a nyolcadik helyen érkezik egy cikk a gamerről, aki gyorsabb Schumachernél, ezt követi egy januári videó még az F1 2016-tal kapcsolatban és végezetül az F1 2017 legendás autói kerülnek elő - ezeket a Simtech-cikkeket olvastátok leginkább az idei év során.

A lista:

1. Hatvan óra próbálkozás a sikerért:  Interjú a londoni F1 Esport elődöntő magyar résztvevőjével
2. Hogyan vásároljunk biztonságosan az interneten?
3. Mire megy Schumacher első Ferrarija az idei ellen?
4. Top 10 autós játék Androidra
5. Ilyen lesz az F1 2017 játékmenete
6. Ezek lennének a legrealisztikusabb játékok?
7. Ez volt a Codemasters leggyatrább F1-es játéka?
8. A gamer, aki gyorsabb Schumachernél
9. F1 2016: A legnagyobb esős rajt valaha!
10. Ezek a legendás autók szerepelnek az F1 2017-ben

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?