DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Szörfdeszkán érkezett az új F1-es karóra

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

A legtöbb pilóta már egy héttel a szezonnyitó kezdete előtt megérkezik az Ausztrál Nagydíj helyszínére, és szinte senkinek a programjából nem hiányozhat a homokos strand meglátogatása. Persze elsősorban nem barnulni mennek oda, hanem komoly szponzori kötelességeknek eleget tenni, és ennek keretében kötik össze a kellemest a hasznossal.

170322-0707



A Toro Rossónál a Tasmán-tenger partját találták ideális helyszínnek ahhoz, hogy bemutassák karórapartnerük, a Casio Edifice két legújabb modelljét, amelyek a nem túl sokatmondó EQB-501TRC-1A és EFR-556TR-1A névre hallgatnak. Persze számos olyan extra funkcióval és tulajdonsággal rendelkeznek ezek a csuklódíszek, amelyeket az ember a hétköznapi karóráján el sem tudna képzelni, és lassan már ezek is közelebb állnak a számítógépekhez, mint az egyszerű órákhoz.

Az esemény keretében Sainz és Kvjat a tengerben egy szörfdeszkán hasalós, evezős versenyt is lezavart egymás között, amely során időeredményüket természetesen az új Edifice órákkal mérték, hiszen a stopper már alapfelszereltségnek számít bennük az olyan funkciók mellett, mint a mobiltelefonra való rákapcsolódás, a sebességmérés vagy az időzónák közötti válogatás.

edifice

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: