Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 23. szerda

SimTech hírek

Éjszakai futam Monacóban? Virtuálisan kiváló!

Mit szólnátok egy éjszakai futamhoz az F1 egyik történelmi helyszínén? Mutatjuk, hogy hogy néz ki az ötlet az F1 2017-ben!

részletek

Gamer-világbajnokságot indít az F1

A Formula-E után nyitott az eSport világa felé a királykategória vezetése is: többkörös bajnokságot indítanak szimulátorosoknak, melynek fináléja az Abu Dhabi Nagydíjon lesz!

részletek

Ilyen a McLaren MP4/4 az F1 2017-ben

Most már tényleg nagyon keveset kell várnia arra, hogy kezeink közé vegyük az F1 2017-et, és a számtalan klasszikus autót - a videón egy 25%-os verseny látható Interlagosból.

részletek

Valóság vs. játék - Egy MotoGP-KTM nyergében

Pattanjunk föl egy kör erejéig Pol Espargaro mögé a Red Bull Ringen, és nézzük meg, hogyan fest egy kör az osztrák pályán.

részletek

Minden idők öt legjobb F1-es játéka

A WTF1 válogatásában szerepel a 2016-os hivatalos kiadás, de a többség meglepő (vagy nem olyan meglepő?) módon gyerekkorunk játékaiból került ki. Neked melyik a befutó?

részletek

Schumacher F1-es bemutatkozása virtuálisan

Az F1 történetének egyik legmeghatározóbb pontja lett az 1991-es Belga Nagydíj - Spa, a Jordan és Michael Schumacher találkozása.

részletek

Mindjárt jön: Újabb traileren az F1 2017

Jövő héten, augusztus 25-én jelenik meg a Codemasters soron következő játéka, az F1 2017. A gyártó újabb kedvcsinálót adott ki a játékról.

részletek

Ilyen egy 1:40-es Ferrari-kör Spában

Egyre közelebb vagyunk a Belga Nagydíjhoz - íme egy kör Spában egy Ferrarival az Assetto Corsában.

részletek

Ilyen lesz az esős Spa az F1 2017-ben

Már csak kevesebb, mint két hetet kell várniuk a játékőrülteknek arra, hogy a Codemasters piacra dobja az F1 2017-et - a fejlesztő addig is ezzel a "félversennyel" kedveskedik a rajongóknak.

részletek

Az összes 2017-es F1-es baleset, virtuálisan

Az elmúlt időszakban kezdtek napvilágot látni az F1-es futamok virtuális összefoglalói, most viszont egy rajongó az idei baleseteket játszotta újra és vágta össze egy videóba.

részletek

Szenzációs szimulátorok érkeznek hamarosan

2017-2018-ban több parádés játék is megérkezik - ezúttal a tíz legjobban vártba nyerhetünk egy kis bepillantást. Ki melyiket favorizálja így előzetesen?

részletek

Ilyen a Nordschleife a Project Cars 2-ben

Szédületes sebesség, remek grafika - ha valaki nem tud mit kezdeni a hétvégéjével, mi a Project Cars 2-Nordschleife kombinációt csak ajánlani tudjuk. Ebben a videóban egy La Ferrari is beszáll!

részletek
Olvastad már?