Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

SimTech hírek

Ilyen egy F1-es kör Spában visszafelé

Nemcsak az Eau Rouge érdekes ebből az irányból, hanem az ikonikus pálya összes többi jól ismert kanyarja, vagy akár egyenese is egészen mást mutat. A segédeszköz az F1 2018.

részletek

Ez történt az F1 Esport első fordulójában

Szinte mintha az igazit látnánk: profi közvetítés a pályán zajló akciókról, tévéből ismert kommentátorok és riporterek, interjúk a legjobbakkal. Összefoglaló az F1 Esport Series három futamból álló első fordulójáról.

részletek

Bereznay bekezdett az F1 Esportban

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek

Virtuálisan újraalkották a Japán Nagydíjat

Itt is Hamilton nyer, Vettetl itt is ütközik Verstappennel, sőt, minden pontosan ugyanolyan, mint ahogy az a valóságban lejátszódott - csak éppen ez az F1 2018-ban történik.

részletek

A zene és a Ferrari minden videót jobbá tesz

Nyolc új, választható Ferrari-modellel egészítették ki a Project Cars 2-t. Nehéz eldönteni, hogy a drámai zene teszi-e azonnal vonzóvá ezt az előzetest, vagy pusztán az a tény, hogy Ferrarik jönnek-mennek benne.

részletek

Kissé más lett a francia pálya az F1 2018-ban

Érdekes hiba a játékban: egészen új pályát találhatunk Franciaországban, ha elég elszántan keressük...

részletek

A McLaren szimulátorosa bemutatja Suzukát

Egy kör az MCL33-mal: a Japán Nagydíj előtt Rudy van Buren visz körbe minket a pályán.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Hamilton?

A valóságban a második helyről indulva, csapatutasítással nyerte az orosz futamot, a játékban viszont a mezőny végéről kellett rajtolnia – de vajon hányadikként ér célba a Mercedes?

részletek

Így zúzzák le a klasszikus autókat Szocsiban

Egy megpörgő Brawn itt, egy rommá törő 2007-es McLaren ott: az új F1-es játéknak köszönhetően immár korábbi autókat is kipróbálhatunk az újabb helyszíneken – és persze össze is törhetjük őket.

részletek

Kamionosoknak kedvez a Mio

Kamionosok, teherautósofőrök figyelem! A Mio szeptembertől a Mio MiVue Drive 60 FEU LM navigációi mellé Teherautó mód funkciót ajándékoz.

részletek

Ilyen egy 1:29-es F1-es kör Szocsiban

Ehhez azért elég sok dolognak kell úgy működnie, ahogy a valóságban majd bajosan fog, mindenesetre a játékban ilyenek is előfordulhatnak.

részletek

Mit kell tudni az F1 Hungary ligáról?

A liga erőssége mindenképpen az, hogy elképesztően szoros futamokat láthatnak a nézők és egy-egy futam előtt szinte képtelenség előre megmondani, hogy ki honnan rajtol és ér majd célba.

részletek
Olvastad már?