Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

SimTech hírek

Virtuális kör Szaúd-Arábia FE-pályáján

Még mielőtt a pilóták birtokukba vették volna a Rijád külterületén kialakított új utcai versenypályát, a Formula-E számítógépes ízelítőt adott abból, hogyan is fest majd egy kör az immár halóval szerelt autókban.

részletek

13 millióan látták ezt az orbitális mentést

A Colin McRae Fordjába bújt szimulátoros az árokba szaladt, majd felpattanva megpördült tengelye körül – az autó azonban végül kerekeire esett, így folytatni tudta a versenyt.

részletek

Androidon is az F1 Mobile Racing

Hosszú várakozás után végre Androidra is elérhetővé vált az új telefonos F1-játék. F1 Mobile Racing néven keressétek a Google Play áruházban a Codemasters újdonságát, mely ingyen szerezhető be.

részletek

Autós kütyük karácsonyra a Miótól

Hatalmas léptekkel közeledik a karácsony! Már csak néhány hetünk van, hogy beszerezzük a tökéletes meglepetéseket szeretteink számára. Adunk néhány hasznos tippet.

részletek

Okostelefonnal rukkolt elő a McLaren

A McLaren a mai napon jelentette be, hogy együttműködést kötött a OnePlus kínai mobiltelefon-gyártó céggel. A sikeres vállalat legújabb telefonja a OnePlus 6T McLaren Edition nevet viseli.

részletek

F1-es autóval Laguna Secában

Az F1 nem használja ezt az amerikai pályát, az IndyCar viszont többek között igen - most az Assetto Corsa segítségével azt is megnézhetjük, hogy mire megy itt az idei Red Bull.

részletek

Van, aki már az F1 2019-cel játszik

Az AETERNO Veloce YouTube-csatorna az F1 2018 modjait vetette be: nemcsak a versenyzők találhatók meg új csapataikban, de még a jövő évi festéseket is elképzelték.

részletek

F1 Esports: 4 millió néző, 66 ezer próbálkozó

Érdekes statisztikai adatokat tettek közzé a virtuális F1-es bajnokságról, amelyet 2018-ban több millióan követtek nyomon. Bereznay Dániel több tízezer ellenfélnél bizonyult jobbnak.

részletek

Egy driftverseny kisteherautókkal

Ötlet a Tokyo Drift esetleges újabb változatához - ez már nehezebb fokozatnak tűnik...

részletek

Újraalkották Hülkenberg óriási bukfencét

Az Abu Dhabi Nagydíj első körében történt az igencsak látványos baleset Romain Grosjean és Nico Hülkenberg között – a renault-s német borulásával záruló incidenst az F1 2018-ban próbálták lemásolni.

részletek

Egy behemót busszal a szűk utakon

Ehhez már kell tudás: a játékos az Euro Truck Simulator 2 buszos modjával virtuózkodott úttalan hegyi utakon.

részletek

Ezt a felszerelést használják F1 Esportsban

Rövid bemutató videó a Fanatec CSL Elite F1 szettről, amellyel a hivatalos e-sport széria pilótái csaptak össze.

részletek
Olvastad már?