Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

SimTech hírek

Ilyen lenne egy F1-es verseny egy bobpályán

A virtuális világban számos őrültséget lehet kipróbálni, ám a toplista élére kívánkozik az a játékos, aki egy bobpályán próbált meg kordában tartani egy Formula-1-es autót…

részletek

Ez a Codemasters leggyatrább F1-es játéka?

Sorba rendezte a fejlesztőcég kiadásait a Formula-1 mókás és bizarr oldalával foglalkozó wtf1.com. A lista élére a legfrissebb F1 2016 került, a végére pedig a legrégebbi F1 2009.

részletek

Mozgáskorlátozottakon segít a Toyota robotja

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott, ám a robotika területén is vezető szerepet betöltő Toyota 2017 őszétől megkezdi a Welwalk WW-1000 elnevezésű rehabilitációs segédrobot kölcsönzését...

részletek

A szimulátor, amire mindenki vár?

Valamikor az év vége felé jöhet ki a Project Cars 2, de a videók alapján megéri rá várni - ez a grafika és a különböző bajnokságok alighanem nagyon sokakat lázba hoznak majd.

részletek

Épületek okosítására is képes magyar cég

Több mint fél éve van már jelen az okosotthonok és értéknövelt ingatlanfejlesztői szolgáltatások piacán a Nold Technologies.

részletek

Robotok az elöregedő társadalom szolgálatában

Az WHO előrejelzése szerint 2050-re a világ népességének 22 százaléka 60 év fölötti lesz. A japán kormány kutatásai szerint 2060-ra várhatóan egyre több szociális gondozóra lesz szükség.

részletek

Talán Alonso is ezzel készül az Indy 500-ra?

Persze lehet, hogy nem... ki játszott ezzel a játékkal annak idején?

részletek

Roncsderbi a javából: 8-as pályán az F1-esek!

Ugyan a valóságban is léteznek olyan versenyek, ahol ténylegesen egy önmagát keresztező pályán köröznek a pilóták – a virtuális világban pedig megnézhetjük, milyen lenne mindez F1-es autókkal.

részletek

Így nézne ki egy F1-es verseny a tengerparton

A Formula-1-es autókat egyértelműen aszfaltra tervezték, így aligha láthatjuk őket homokos strandokon száguldozni – még szerencse, hogy a virtuális világban ez sem elképzelhetetlen!

részletek

Egy drón, ami megsétáltatja a kutyát

Lenyűgöző ötletek és futurista drónok: a dizájnerek és mérnökök innovatív ötletei sokféleképpen könnyítik meg életünket.

részletek

Tíz éve versenyeznek a sűrített levegős gépek

Tíz évvel ezelőtt az AVENTICS egri üzemegységének munkatársai olyan lehetőségeket kerestek, melyekkel szorosabb kapcsolatot tud kialakítani a cég a hazai felsőoktatás és a pneumatika világa között.

részletek

Virtuális csattanások az F1 múltjából

Nem csak a legújabb autókat lehet összetörni virtuálisan, hanem az F1 történelmének versenygépeivel is megtehetjük ugyanezt - egészen látványosan olykor.

részletek
Olvastad már?