Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

SimTech hírek

Így alakították ki a barcelonai pályát WRX-re

Szokatlan virtuális pályabemutató: az F1 2018 és a DiRT Rally 2.0 között váltogat, hogy bemutassa a barcelonai ralikrosszpálya vonalvezetését. A videót Neil Cole, a WRX riportere készítette.

részletek

Magyar szimulátoros is versenyzik Monzában

Mihálszki Csaba egyedüli magyarként vette sikeresen a versenysorozat első selejtezőjét, így a hétvégén Monzában bizonyíthatja a tehetségét az SRO E-Sport GT Series versenyén.

részletek

Hogy néz ki a kínai F1-es pálya visszafelé?

Odafelé már megszokhattuk, na de hogyan kell jól végigmenni a kínai F1-es vonalvezetésen menetiránnyal szemben? Nézzük csak!

részletek

A-Liga: Szoros befutó a két éllovas között

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra. A 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Így mászik hegyet a 2019-es McLaren

Jimmy Broadbent nem máshová, mint a legendás Pikes Peakre vitte el a McLaren idei F1-es gépét. Így hasít közel ezer lóerő és mérhetetlen mennyiségű leszorítóerő a hegyi szerpentinen.

részletek

Ha nem megy az előzés, menj át rajta

Vedd az öledbe, aztán egy baseballos dobómozdulattal hajítsd el, csak ezúttal a hátad mögé! Avagy egy megtermett mezei poloskához hasonlítható "bug" az Assetto Corsában. Egy Ferrarival sok mindent lehet, de azért na.

részletek

Tavalyi Ferrari az idei ellen a kínai pályán

A FlashTV sorozatában most a 2019-es SF90-t és a 2018-as SF71H-t engedték egymásnak a következő nagydíjnak otthont adó sanghaji aszfaltcsíkon az Assetto Corsában.

részletek

Indul az F1 Esports harmadik szezonja

Az eddigieknél is korábban, jövő hétfőn kezdődik az újabb virtuális évad. Az alapkoncepció megmarad, de több lesz a verseny és nagyobb az összdíj, más változásokkal együtt.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel?

A valóságban egy megforgás és szárnycsere után kellett átvágnia a mezőny egy részén, az alábbi játékos viszont szánt szándékkal a rajtrács végéről rajtolt – de vajon meddig tudott felkapaszkodni?

részletek

Nagyon hamar érkezik az F1 2019

Idén a megszokottnál két hónappal korábban kerül a boltok polcaira a legújabb kiadása a Codemasters F1-sorozatának. Újdonságokkal turbóznák fel az F1 2019-et a videojáték fejlesztői.

részletek

A-Liga: A Prérikutya felér a dobogóra

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra - ezúttal Melbourne volt a soron következő állomás.

részletek

Mio tippek: Biztonságban frissjogsisként

Sokak álma a jogosítvány, és meg is tesznek mindent, hogy a rózsaszín plasztik kártya végre az övék legyen. De az igazi kihívások csak ez után jönnek!

részletek
Olvastad már?