Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

SimTech hírek

F1 2016-tal lejátszották az idei Monacói GP-t

Vettel a bokszban előzi Raikkönent, Button felteszi a falra a Saubert, Ericsson a biztonsági autó mögött esik ki - mintha már láttuk volna ezt valahol. Egy rajongó a Codemasters tavalyi F1-es játékát használva újrakreálta mindezt!

részletek

Hohó, micsoda játékra bukkantunk!

Emlékszel a kecskeszimulátorra? Az semmi! Itt a még újabb őrület, a medveszimulátor! Ennél királyabb játékot el sem tudunk képzelni!

részletek

A legborzasztóbb F1-es játékok!

Szerencsére az elmúlt időben jó néhány kimondottan sikeres F1-es játék született, melyek még mindig nem tökéletesek ugyan, de ha megnézitek az alábbiakat, elkezditek értékelni a Codemasters erőfeszítéseit!

részletek

Zsúfolt WTCC-mezőny? Ez nem mese! Hanem játék

Az eSportok világában idén szintén szárnyait bontogató WTCC újabb fordulóját rendezték meg az érdeklődők számára, ezúttal a portugáliai Algarvében. Ha a valóágban nem is, legalább itt sok nevezőt láthatunk.

részletek

Így nézne ki egy gokartverseny Baku utcáin

A valóságban valószínűleg soha nem rendeznének ilyen futamot – még szerencse, hogy a virtuális világban bármi lehetséges, és mindig van is olyan elvetemült, aki ki is próbálja ezeket!

részletek

Égjen porig: Gran Turismo Sport

Az E3-on bemutatták a Gran Turismo sorozat legújabb darabjának új előzetesét - nekünk már megjött a kedvünk hozzá, ősszel érkezik!

részletek

Ilyen lesz az F1 2017 játékmenete

Először adott ízelítőt abból a Codemasters, milyen lesz az augusztusban érkező hivatalos F1-es játék. 25 percnyi játék az F1 2017-ből.

részletek

JÖN: Bemutatták a Forza 7-et

A Los Angeles-i E3-on záporoznak a nagyobbnál nagyobb bejelentések, többek közt leleplezték a Porsche exkluzív partnereként az Xbox One X-re érkező új autós játékot, a Forza Motorsport 7-et. Lenyűgöző.

részletek

Egy szimulátoros kanadai kör a Ferrarival

Hangolódjunk a hétvégére egy szimulátoros gyorskörrel - Vettel, a Ferrari, Montreal és az rFactor kombinációja.

részletek

Kiderült, mikor érkezik a Project Cars 2

A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco Entertainment bejelentette, hogy mikortól vásárolható meg a világ egyik legnépszerűbb autós játékának második része.

részletek

Ez lenne Maldonado kedvenc játéka?

Ütközések és robbanások városi utakon: főként erről szól a Crash and Burn Racing névre hallgató játék – vajon kedvenc venezuelai F1-esünk is ezen szocializálódott annak idején?

részletek

Mivel készül egy pilóta Le Mans-ra?

Townsend Bell így próbál minél jobb formába kerülni a 24 órás megmérettetés előtt - valami hasonló technikával mi is elszórakoznánk...

részletek
Olvastad már?