Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

SimTech hírek

Így törnek az idei F1-es autók!

Természetesen még nem jelent meg az idei szezon hivatalos F1-es játéka, viszont több korábbi darabhoz megérkeztek mod formájában az idei autók - a játékosok pedig nem kímélik őket!

részletek

Szörfdeszkán érkezett az új F1-es karóra

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

részletek

Egy melbourne-i kör a 2017-es Renault-val

Ahogy közeleg a szezonnyitó, záporoznak a modok az új versenygépekkel. Itt a Renault RS17-be ülve mehetünk végig az Albert Park versenypályán.

részletek

Amikor az F1 találkozik a futballal

A Rocket League nevű játékot nagyon sokan ismerik és szeretik – de elképzeltétek már, milyen lenne ha F1-es Mercedesekkel és Ferarrikkal kergetnének a focilabdát?

részletek

Ferrari a Nordschleifén - mintha ott lennénk!

Ennél kevés élethűbb szimulátort tudunk elképzelni - ilyen egy kör a Zöld Pokolban egy Ferrari "nyergében".

részletek

Te is kipróbálhatod a rózsaszín Force Indiát!

Persze csak a virtuális világban: alig telt el 24 óra az indiai alakulat megdöbbentő és sokakban visszatetszést keltő bejelentése óta, egy játékban máris rózsaszínre festették a gépet.

részletek

Kipróbálnád, hogy megáll-e alattad a McLaren?

A szimulátoron még az MCL-32 is versenyképesnek tűnik - lehet, hogy te többet tudsz belőle kihozni, mint Alonso és Vandoorne a valóságban?

részletek

Egy kör St. Petersburgben az rFactorral

Az IndyCar 2017-es szezonja elkezdődött a floridai pályán, ennek apropóján íme egy kör a majd' három kilométeres aszfaltcsíkon.

részletek

Autófényező szimulátor VR-szemüveggel

Sokféle szimulátort bemutattunk már rovatunkban, de ilyet még soha: egy autófényező műhelyben kell új külsőt varázsolnod az ott levő járműveknek. A szobában mászkáló és hadonászó játékos azért megmosolyogtató látványt nyújt…

részletek

Idén is összecsapnak a pneumobilok Egerben!

Tizedik alkalommal szervezi meg az Aventics Hungary Kft. a Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyt május 5-6-án, Egerben. A tervdokumentációt ötvenkét csapat készítette el sikeresen...

részletek

RS Formula - Spa is terítéken volt

Molnár rajt-cél győzelem Spa-ban! A Red Rush-os kezd visszakapaszkodni a tabella élére. 2. lett Szűcs, a 3. pedig Híves. Azután jött a két One By One, akiknek most se volt teljesen tiszta futamuk Schneider esetében.

részletek

Elhozza a jelenbe a jövőt a Volkswagen

Történelmének legnagyobb átalakulási folyamatát kezdte meg a Volkswagen-csoport a „TOGETHER – 2025-ös stratégia” programmal.

részletek
Olvastad már?