Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

SimTech hírek

Kipróbálnál egy 80 éves F1-es autót?

Az Assetto Corsában már erre is van lehetőség - virtuális köröket tehetünk az 1937-es technikákkal, csak hogy teljen az idő a 2018-as szezon rajtjáig...

részletek

Az F1 2017-ben: Játék és valóság

Érdekes kísérlet a következő klip, ugyanis valós felvételeket ötvöznek a számítógépes játékkal. Egészen bele lehet merülni ebbe a sajátos kevert valóságba.

részletek

A szezon összes balesete az F1 2017-ben

Az egyik YouTube-csatorna készítői nem kisebb feladatra vállalkoztak, hogy az idei F1-es évad összes ütközését és balesetét újraalkotják – néhány igazán élethűre sikeredett a bő egyórás videóban!

részletek

Egy Hyundait nyert a WRC eSports győztese

A 18 éves francia fiatalember ráadásul úgy győzött, hogy nem is kormányt használt, hanem egy sima PS4-kontrollert - jövőre meg akarja védeni a bajnoki címét.

részletek

Ilyen Raikkönen monacói pole-ja virtuálisan

Így néz ki Kimi Raikkönen monacói pole-pozíciót érő köre az F1 2017-ben és a valóságban, egymáshoz hasonlítva - hol nem élethű a szimulátor?

részletek

Forradalmi szimulátor a Hondánál

Az autógyártók közül a Honda alkalmazza elsőként a DiM250 névre keresztelt forradalmi szimulátort, ami minden eddiginél élethűbb formában adja vissza a vezetési élményt.

részletek

Schumacher első Ferrarija az idei ellen

Az Assetto Corsában olyan összehasonlításokat is végezhetünk, mint az alábbi, amelyben Michael Schumacher 1996-os Ferrarija versenyez a Scuderia 2017-es F1-es gépe ellen.

részletek

Verstappen fiktív holland pályát tesztelt

A Red Bull pilótájának eredményei révén Hollandia előbb-utóbb visszatérhet a naptárba: Verstappen egyik szponzora meg is alkotott egy virtuális vonalvezetést, amelyet maga a versenyző is kipróbált.

részletek

Éld újra a szezonzárót az F1 2017-tel!

A múlt hétvégi Abu Dhabi Nagydíj sem maradhatott ki a sorból: a videó készítői újraalkották a 2017-es évad utolsó versenyének legfontosabb mozzanatait a legfrissebb F1-es játékban.

részletek

A legkeményebb kihívás: Túlélni Bakut

Valószínűleg keveseknek kell magyarázni, mi fog történni a következő videóban: egy YouTuber maximális töréserősséggel, billentyűzöttel próbálja abszolválni az Azerbajdzsáni Nagydíjat.

részletek

Letisztult, versenyképes: ROAMER Searock Pro

A ROAMER mind az órák tervezésében, mind kivitelezésében a minőséget testesítik meg. Hatalmas előnye az, hogy a többi svájci márkák mellett minőségben és árban is versenyképes a piacon.

részletek

RS Formula – Európa Nagydíj

Szűcs vs. többiek, eddig ez a téma erre a futamra. Aztán lehet, hogy az élet más forgatókönyvet fog írni, és a Red Rushok odacsapnak egyet az asztalra, vagy Schneider végre nyerni tud idén.

részletek
Olvastad már?