Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

SimTech hírek

Közlekedj okosan! - Futurer E-TWOW roller

Amikor valaki beleolvas a Futurer elektromos rollerének leírásába, azt gondolja: túl szép, hogy igaz legyen. Vajon eljött az ideje, hogy az ember maga mögött hagyja a klasszikus gyaloglást.

részletek

Ilyen egy kör Austinban az F1 2017-tel

Hangolódjunk a hétvégi USA Nagydíjra: egy virtuális kör az austini F1-es pályán egy Ferrari és az F1 2017 közreműködésével.

részletek

F1 Esport: Hatvan óra próbálkozás a sikerért

Úgy érzi, sebessége alapján továbbjuthatott volna a döntőbe, de mindkét futamon balszerencse üldözte, így nem utazhat Abu Dhabiba. A londoni elődöntőbe jutó 17 éves Bereznay Dániellel beszélgettünk.

részletek

Minden suzukai baleset – a játékban

A videó készítői ezúttal sem okoztak csalódást: fáradságot nem kímélve lemodellezték a múlt hétvégi Japán Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég hasonlóra sikerült.

részletek

RS Formula - Újra itt vagyunk

Útjára indult a 2017/2018-as szimulátoros bajnokság, kezdésként stílusosan az Ausztrál Nagydíjra került sor a melbourne-i pályán. A nyitó futamon a meglepetés sem maradt el.

részletek

Active Hybrid elektromos kerékpár a BMW-től

A BMW Active Hybrid elektromos kerékpár világpremierjével a bajor prémiumgyártó ismét az innovatív technológia és a kifinomult dizájn lélegzetelállító egységét gurítja reflektorfénybe.

részletek

Két magyar az F1 Esport elődöntőjében

A világ 40 legjobb F1-es gamere csapott össze egymással kedd este a hivatalos online széria nagyszabású elődöntőjében: a legjobb 20-an jutnak tovább a fináléba, az Abu Dhabi Nagydíjra.

részletek

Csúcsautó, amely csak egy új játékban létezik

A Peugeot 750 R Hybrid 750 lóerő teljesítményre képes, és a Le Mans-i 24 órás megnyerésére fejlesztették ki – a Gran Turismo Sport programozói, hiszen a gép csak virtuálisan létezik.

részletek

Minden sepangi baleset – a játékban

A videó készítői ezúttal sem sajnálták a fáradságot, és a múlt hétvégi Malajziai Nagydíj összes balesetét lemodellezték az F1 2017 játékban – néhányuk kifejezetten élethűre sikerült!

részletek

Mi lenne, ha az FE versenyezne Suzukában?

A hétvégén esedékes F1-es Japán Nagydíj előtt nézzük meg, hogy a Forza Motorsport 7-ben hogyan néz ki egy futam a suzukai pályán - méghozzá a Formula-E autóival!

részletek

Így izgalmas igazán egy szimulátor

Mi is el tudnánk így képzelni a szabadidőnket - kérdés, hogy mennyire kényelmes így pörögni, de egy próbát azért csak tennénk vele...

részletek

Hamarosan jön a Forza Motorsport 7

A nagyközönség október 3-án veheti meg, de aki előrendelt, az már rá is függhetett az új Forza Motorsportra, amely rengeteg autóval, gyönyörű grafikával igyekszik lekötni minden autósport-rajongót.

részletek
Olvastad már?