Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

SimTech hírek

Mielőtt végleg elmegyek, kapsz játékot rólam

Utolsó szezonját kezdi meg idén a DTM-ben a Mercedes, mielőtt kiszállna a sorozatból. Ennek apropóján életre hívtak egy a széria 30 évét átölelő szimulátorbajnokságot, amelyre invitálják az érdeklődőket.

részletek

Éld újra a Kínai Nagydíjat - a játékban!

Minden fontos és lényeges momentumot újraalkotott a hétvégi kínai futamról a videó készítője - megvan a Toro Rossók ütközése, vagy éppen a Vettel-Verstappen baleset is.

részletek

Napi őrültség: fűnyíróval Spában

Jó, persze nem igazival, kétszeresen sem: egyrészt csak szimulátorban, másrészt csak a "karosszéria" egy fűnyíróé.

részletek

Éld újra a Bahreini Nagydíjat – a játékban!

A rajt utáni kavarodás, Hamilton parádés hármas előzése, Vettel és Bottas hajszája – az alábbi videós szokásához híven az összes fontos jelenetét újraalkotta a múlt hétvégi versenynek.

részletek

Ilyen egy kör Suzukában az idei Ferrarival

A Japán Nagydíj még arrébb van, úgyhogy az Assetto Corsa segítségével nézhetjük meg, hogy milyen is egy kör Suzukában az idei, halóval felszerelt Ferrariban.

részletek

Amikor az idei McLaren versenyez Sennáé ellen

Az Assetto Corsa segítségével nézhetjük meg, hogy mennyivel is gyorsabb a 2018-as McLaren, mint az 1988-as - legalábbis Monzában, ahol azért elég egyértelmű a különbség...

részletek

Virtuális „séta” Róma utcai pályáján

A következő szombaton rendezik az első Róma ePrix-t a Formula-E-ben, elöljáróban pedig a sorozat közzétette az alábbi videót, amelyben megismerkedhetünk az új pálya vonalvezetésével.

részletek

Williams készített egy Ferrari-szimulátort

A Williams F1 Art csatorna készítője – kissé szokatlan módon egy idősödő úr – nagy Ferrari-rajongó. Elkészítette saját barkácsszimulátorát, melyet az ágaskodó paripa díszít. Igaz, nem minden működik úgy, ahogy elképzelte…

részletek

A Lexus helyet kapott az új Gran Turismoban

A Toyota Gazoo Racing idei Genfi Autószalonon leleplezett vadonatúj Toyota GR Supra versenyautója után az Emil Frey Lexus Team egyedi RC F GT3 versenygépe is helyet hapott a legújabb Gran Turismoban.

részletek

9 F1-es csapat indul az e-sport bajnokságban

Egyetlen kivételével az istállók csatlakoztak a virtuális széria második szezonjához: a lebonyolítás nagyobb szabású lesz a tavalyinál, egy újdonság pedig a draft.

részletek

Újraalkották az Ausztrál GP jeleneteit

Hogyan fest az F1 2017 játékban az idei szezonnyitó rajtja és az összes többi érdekes momentuma? Az alábbi videós szokásához híven az összes fontos jelenetet újraalkotta a virtuális világban.

részletek

Bahreini Nagydíj a McLaren-Renault-val

Egy hét múlva ismét összecsap az F1-es mezőny a villanyfényes futamon - az elvonási tüneteket enyhítendő íme egy verseny a 2018-as McLaren volánja mögött.

részletek
Olvastad már?