Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 18. vasárnap

SimTech hírek

Hivatalos eSport-csapatot alakított a Renault

Az enstone-i F1-es istálló az első, amely egy hivatalos szimulátoros csapatot indít - egyre szorosabb az összefonódás a valóság és a virtuális világ között.

részletek

Egy kör a népligeti Grand Prix-pályán

1936-ban egy hétvége erejéig Budapestre figyelt a világ autósportot kedvelő része, hiszen a világ legjobb versenyzői gyűltek össze ezen a pályán - idézzük fel a Grand Prix Legends segítségével, hogyan nézett ki!

részletek

Ilyen lenne egy F1-es futam egy sípályán

Max Verstappen pár éve élesben is kipróbálta, milyen végigmenni egy F1-es géppel egy lesiklópályán – a téli olimpia kezdetére való tekintettel megmutatjuk, miképp néz ki mindez a virtuális világban.

részletek

Újabb halo-szimuláció – VR-szemüveggel

A napokban mutattunk egy virtuális versenyt, amelyet már halóval szerelt autóval futottak. Ez a videó annyiban mutat többet, hogy a játékosra ezúttal VR-szemüveg került.

részletek

Virtuális halo-teszt a francia pályán

Ennyit látni egy Ferrariból a Halo mögül, legalábbis az Assetto Corsában - milyen lesz ez majd a valóságban, mennyire fogja zavarni az F1-es pilótákat?

részletek

Újrakreálták a 2017-es Osztrák Nagydíjat

A holtszezonban minden jó, ami F1: nézzük újra a 2017-es spielbergi futamot, méghozzá virtuálisan "újrakeverve"!

részletek

Így szimulátorozik az ámokfutó ex-F1-es

Scott Speedet eltiltották az iRacingtől, amiért egy versenyen ütközésük után mindent elkövetett, hogy kilökje ellenfelei egyikét. Korántsem ez volt az online berkekben kétes hírű ralikrosszos első húzása.

részletek

Száguldj végig virtuálisan a Mount Panoramán!

A hétvégén rendezik a legendás bathursti 12 órás viadalt, amelynek a déli félteke egyik legjobb versenypályája ad otthont – ismerkedj meg virtuálisan a Mount Panorama parádés nyomvonalával!

részletek

Mire megy egy McLaren a Nordschleifén?

Az Assetto Corsa segítségével kideríthető - na persze nem az F1-es McLarenről van szó, "csak" a brutális utcai sportautóról. Ez se semmi...

részletek

Mintha valóban Sennát és a McLarent látnánk

Ez a gamer egészen beleélte magát a történetbe: 1988-ban, a Monacói Nagydíjon járunk Ayrton Sennával és a legendás McLaren-Hondával. A segédeszköz az Assetto Corsa és néhány apróság...

részletek

Láttatok már versenypályát Chilében? Na ugye!

A hétvégén első alkalommal Chile fővárosában, Santiagóban lepik el az utcákat a Formula-E autói. Hogy megismerjük a pályát az éles bevetés előtt, a sorozat elkészítette az alábbi szimulációt a vonalvezetésről.

részletek

Húszperces ízelítő a Daytonai 24 órásból

Az alábbi játékos a Project Cars 2-ben próbálta ki, milyen részt venni a legendás viadalon, amelyet a valóságban ezen a hétvégén rendeznek – persze ő nem ült a gépnél egy napon keresztül…

részletek
Olvastad már?