SimTech hírek - Formula.hu
Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 16. csütörtök

SimTech hírek

Ennyi a különbség a játék és a valóság között

Egyre élethűbbek az F1-es szimulátorok, ebben a videóban azt hasonlíthatjuk össze, hogy az F1 2017-nek vajon mennyi köze van a valósághoz - egy melbourne-i kör áll rendelkezésünkre.

részletek

Pénztárcabarát navigáció nyaralásokhoz

Budapest, 2018. augusztus 6. – Mostantól Magyarországon is elérhető a pénztárcabarát Mio Pilot 15 FEU LM navigáció 45 európai ország térképével. Nagyszerű társ az autós nyaraláshoz: ...

részletek

Schumacher első Ferrarija az idei ellen

Itt a holtszezon, ráérünk ilyen videókat nézegetni: az 1996-os és a 2018-as Ferrari csap össze a Scuderia tesztpályáján, az Assetto Corsa segítségével.

részletek

F1-es játékok változása PS-en

Időről időre jó visszaidézni, hogy miben változtak az F1-es videojátékok évről évre - ezúttal a PlayStation-ra kiadott verziókból készült egy összeállítás.

részletek

Kijött az F1 2018 első trailere

Hangulatcsináló videó, egyben bepillantás a játékmenetbe: a Codemasters által fejlesztett hivatalos Formula-1-es játék augusztusban jelenik meg.

részletek

Hamilton örömhíre a Gran Turismo-játékosoknak

A Gran Turismo Sportban mentorként szereplő Lewis Hamilton tavalyi világbajnok autója, a Mercedes W08 szerepel a játék júliusi frissítési csomagjában.

részletek

A 2004-es vagy az idei Ferrari a gyorsabb?

A valóságban aligha jöhetne létre egy ilyen párharc, de szerencsére az Assetto Corsában lehetőség van erre is – az pedig itt is kiderült, hogy a pole-pozíciónak óriási jelentősége van a magyar pályán.

részletek

Ferrari F1 vs. Barbie-autó Monzában

Újabb értelmetlen, de szórakoztató összevetés az Assetto Corsában: a Barbie-autó kapott egy szektornyi előnyt a 2018-as F1-es Ferrarival szemben – vajon utoléri-e a célig a vörös gép a rózsaszínt?

részletek

Marquez is kipróbálta az új MotoGP-játékot

A Circuit of the Americas a MotoGP címvédőjének egyik legsikeresebb pályája, 2013 óta verhetetlen ott – de vajon mire megy a repsolos a virtuális világbajnok az austini vonalvezetésen?

részletek

Egy virtuális Vettel-kör a német F1-es pályán

Az Assetto Corsa van a segítségünkre, hogy hangolódni tudjunk az előttünk álló hétvégére - íme egy kör egy Ferrarival a hockenheimi F1-es pályán.

részletek

Az F1 2018 klasszikus autóinak teljes listája

A Brawn GP és 2003-as Williams mellett számos 70-es évekbeli modell került be a játékba – az F1 2017-ből már ismert autók természetesen mind visszatérnek az idei kiadásban.

részletek

Alakulnak az F1-es esport-csapatok

Hamarosan indul az F1 esport-ligája, amelyben a Ferrari kivételével minden egyes istálló hivatalos csapatot indít. Megkezdődött a draft, megvannak az első versenyzők.

részletek
Olvastad már?