Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

SimTech hírek

Ilyen egy F1-IndyCar öszvér

A Super GP elnevezésre hallgató versenygépet egy Formula-1-es és IndyCar-autóból gyúrták össze, aztán tesztelték is az iRacingben – a Nordschleifén, télen, VR-szemüveggel. Extrém.

részletek

Egy barcelonai kör a 2019-es Haasszal

Van, aki már megkezdte a barcelonai téli teszteket, legalábbis virtuálisan: ilyen egy kör a katalán versenypályán az idei Haasszal az Assetto Corsában.

részletek

Bizakodik az esport-versenyzés úttörője

A szimulátorosból igazi versenyzővé avanzsáló Jann Mardenborough szerint az autósport csak profitálhat a fénysebességgel növekvő esport-birodalomnak köszönhetően.

részletek

Így néz ki az új Haas a versenypályán

Csütörtökön mutatták be a Haas 2019-es, fekete-arany autófestését, amelyet valaki szinte azonnal formába is öntött a Forza Motorsport 7-ben - így mutat a dizájn a versenypályán.

részletek

Verstappen és Norris egy csapatban

Bár Max Verstappen és Lando Norris 2019-ben egymás ellen fog versenyezni a Formula-1-ben, a hétvégére összeállnak, és csapattársak lesznek egy 12 órás szimulátor versenyen.

részletek

Visszatért az A-Liga!

Új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol 2019-ben minden második vasárnap mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Ilyen lesz az új WRC 8

Idén érkezik a rali-vb új számítógépes játéka, benne a frissítésekkel és még szebb grafikával - íme a játék hivatalos bemutató videója.

részletek

Így szalad végig a 2008-as McLaren Bakuban

A 2008-as Formula1-es szezonra gyártott McLaren MP4-23 tesz meg egy kört a bakui versenypályán - természetesen nem a valóságban, "csak" az F1 2018-ban, virtuálisan.

részletek

A mesterséges intelligencia kártyatrükkje

Jelenleg YuMi a világ egyik leghíresebb robotja, amelyet az AI-re specializálódott ABB, a Formula-E partnere fejlesztett ki. Alább éppen azt bizonyítja, hogy a gondolkodó gépet már kártyával se lehet átverni: egyből megtalálja a pakliban azt a lapot, amit kiválasztottál!

részletek

Ilyen lehetne a Városliget GP pályája

Hősök tere, Vidámpark, Vajdahunyad vára - ilyen körítés mellett is folyhatna napjainkban a Magyar Nagydíj, ha a '80-as években nem a Hungaroring megépítése mellett döntöttek volna.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör Assenben

A motorversenyeken használt holland versenypálya nem szerepel az F1-es versenynaptárban, de a játékban azért tehetünk egy kört rajta Lewis Hamiltonnal.

részletek

Mio: Fedezd fel a téli kirándulás élményét

Sok ember gubódzik be a hideg idő elől, pedig még messze van a rügyfakadás. Ha már unjuk a tévé és mozi párosítást szabadidőnk eltöltésére, ideje felfedezni Magyarország téli kirándulóhelyeit.

részletek
Olvastad már?