Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

SimTech hírek

Minden BMW modellben lesz forgalomfigyelő

A HERE rendkívül nagy pontosságú helymeghatározó szolgáltatását 2018-tól a bajor gyártó új fejlesztésű modelljeiben a Mobileye valós idejű forgalmi információi egészítik ki...

részletek

Robotok bevetésen az Audinál

Az Audi Hungaria tovább halad az okos gyár felé vezető úton: a legnépszerűbb győri motor, a négyhengeres Otto-motor gyártósorán a már meglévő hat robot mellé újabb robotkollégát állítottak üzembe.

részletek

Daytona hőse a Budapesti Motor Kiállításon

Ahogy a Harley Davidson Amerika után Európában is kultikus járművé vált, most kezd valami hasonló utat bejárni a kanadai Bombardier első ránézésre elképesztő külsejű és formájú trike-ja...

részletek

Új, trendi villanyrobogó márka Magyarországon

Az igényes háziasszonyoknak, és a hobbijukat magas színvonalon űző akvaristáknak már világszerte bizonyított, mostantól az elektromos városi mobilitás terén is minőségre törekszik, korrekt áron.

részletek

Ki nyerte a virtuális Buenos Aires-i futamot?

A valóságban Sebastien Buemi diadalmaskodott, ám szokás szerint egy szimulátoros versenyre is sor került a Formula-E adott helyszínén – vajon a svájci a virtuális világban sem talált legyőzőre?

részletek

Elkészítette saját Mercedes-szimulátorát

Még a saját szobájában is azt akarta érezni, hogy a Mercedes Brackley-ben levő szimulátorában ül: megtervezte, és fából elkészítette saját modelljét!

részletek

Sportjachtot tervezett a Lexus

A tanulmány egy prémium teljesítményű jachtban testesíti meg mindazt, ahogyan a Lexus márka új területeket hódít meg az életstílusban és szabadidős tevékenységekben. A Lexus tökéletes stílusát és irányíthatóságát kínáló, hat-nyolcszemélyes nyitott jachtot két nagy teljesítményű Lexus V8-as motor hajtja.

részletek

RS Formula - Spielberg nem várt meglepetései

Új futamgyőztest avatott az RS Formula Spielbergben, Szűcs Zsolt is feliratkozott arra a bizonyos listára, miután rajt-cél győzelmet aratott Ausztriában, míg a One By One soha nem látott gyenge futamot produkált.

részletek

Ilyen Spa egy TCR-Hondával - szimulátoron

Egy virtuális kör a legendás pályán Michelisz Norbi autójának "kistestvérével."

részletek

Ilyen F1-es játékokat akarunk a jövőben

Noha a Codemasters termékei évről évre fejlődnek valamiben, sosem elég az újításokból - hoztunk hét olyan elemet, melyet szívesen látnánk a következő évek F1-es játékaiban.

részletek

Az egyik legfájdalmasabb F1-es játék

A grafika és az autók szürreális mozgása miatt is, de mindenen túltesz, hogy közben a legendás brit kommentátor, Murray Walker harsány hangját kell hallgatnunk. Persze mindez még PS1-re készült a '90-es évek közepén.

részletek

Hihetetlen a Need For Speed evolúciója

A nagy sikerű sorozat első részét 1994-ben mutatták be PlayStation-re, azóta pedig hatalmas karriert futott be, minden platformon.

részletek
Olvastad már?