DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Retro

Ezek voltak az idei legnépszerűbb Retro cikkeink

Egyik legnépszerűbb rovatunkban sok érdekes és tartalmas témát dolgoztunk fel, összeállítottuk a top10-es listát a legolvasottabb anyagokból.

Rengeteg különféle jól ismert, vagy éppen már elfeledett történetről számoltunk be idén Retro rovatunkban, így ebből is összeállítottuk a tíz legnagyobb érdeklődésre számon tartó cikk listáját. Ennek élén az a történet áll, amit Michael Schumacher egyik volt kollégája árult el a hétszeres világbajnokról: a német egyszer sebességmérőt kért az autójába.

Dppi_00000520_016



Ezt követi a talán legrosszabb fizetős F1-es versenyzőről szóló cikkünk, aki azt a pilótát mutatja be, aki 38 évesen kezdte pályafutását és 42 évesen vezetett a Hungaroringen. A harmadik helyre Méltán Elfeledve című "alrovatunk" legnépszerűbb írása került, amely egy sosem volt csapat történetét eleveníti fel 2002-ből.

Negyedikként érkezik egy óriási indianapolisi baleset és a túlélhetetlen túlélője, az ötödik helyet meg Kesjár Csaba budapesti száguldása szerezte meg. A lista második felét egy újabb Schumacher-cikk nyitja, visszaemlékeztünk arra, amikor a legendát kizárták a világbajnokságból. A hetedik helyre Kimi Raikkönen és egy érdekes rekord fért be, 

Ezt követi minden idők egyik legnagyobb előzéséről szóló cikkünk, majd a motorgyártók kerülnek főszerepbe: a lista kilencedik helyén az F1-es történelem legrosszabb motorjait összegző írásunk található, a sort pedig a "Honda válasza Hamiltonra" zárja. 

A lista:

1. Amikor Schumacher sebességmérőt kért az autójába
2. A legrosszabb fizetős F1-es versenyző? 
3. Méltán elfeledve: A sosemvolt csapat 2002-ből
4. Retro – Túlélni a túlterhelhetetlent Indianapolisban
5. Amikor Kesjár Csaba végigszáguldott Budapesten
6. Retro – Schumachert kizárják a világbajnokságból
7. Legtovább a csúcson: Raikkönnen rekordközelben
8. Retro – Minden idők egyik legnagyobb előzése 
9. Az F1-es történelem legrosszabb motorjai
10. Retro – A Honda válasza Hamiltonra

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: