DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Retro

Retro – Massa-rugdosás és csimpánz-Montoya

Ha volt versenyző, akinél mindig benne volt a pakliban, hogy olyasmit mond, mely bekerül az F1 aranyköpései közé – nos, David Coulthard mindenképpen ilyen volt. Válogattunk a legnagyobb mondásaiból!

„A legjobban azt bánom, hogy az 1995-ös Argentin Nagydíjon ott volt egy ikerpár, akiket otthagytam ahelyett, hogy éltem volna a kínálkozó lehetőséggel.”

/Arról, hogy mit bánt meg igazán/

„Ha nem félsz, akkor nincs meg az adrenalin, ha nincs meg az adrenalin, akkor nem tudsz összpontosítani. Ez így működik minden fontos dolognál, legyen az egy vizsga vagy egy interjú.”

/A félelemről/

„Élénken emlékszem, hogy Michael meghívott a Német Nagydíj utáni privát partijaira. Sokáig ébren maradtunk, szivaroztunk, és egy pár italt követően elbeszélgettünk arról. hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk.”

/Schumacherről/

coulthard-stallone-1994_1



„Azt hiszem, van egy Michael nevű srác. Tehetségesnek látszik, szerintem el fog jutni az F1-ig.”

/Amikor Schumacher 2007-ben tesztelt a Ferrarinak/

„Nem vesztegetem arra az időmet, hogy felkeressem Juan Pablót. Ez olyan lenne, mintha bemennék az állatkertbe és a csimpánzzal próbálnék kommunikálni.”

/Montoyáról/

„Ha Montoya lennék, most azt mondanám: mi a f*szt csinálsz?!”

/Amikor hozzáért egy figyelmetlen operatőr kamerája/

„Pont olyan, mintha valamilyen fizikai gyakorlatot kellene végezni egy szaunában, viszont a szex kivételével el sem tudom képzelni, miért akarna bárki bármit csinálni egy szaunában.”

/Arról, hogy milyen érzés Sepangban vezetni/

„Érzem, hogy nedves az alsógatyám, s az én koromban már nem lehetek biztos benne, hogy bevizeltem vagy csak az eső az...”

/Az esős 2008-as brit futam előtt/

„Ezt úgy hívják, munka.”

/Amikor Eddie Jordan rácsodálkozott, mekkora sürgés-forgás van a paddockban/

„Az elismerés nem motivál, egyszerűen csak azokat a dolgokat csinálom, amelyeket szeretem csinálni: versenyzés, dugás, evés, ivás.”

/A motivációról/

coulthard-smile

„Az egész testemen gumiruhát viselnék, hogy garantáljam a biztonságomat. A Formula-1-es versenyzői overálok úgy fognak kinézni, mint a tűzálló óvszerek!”

/A KERS-ről/

„Ez most egy férfias kihívás. Nem utasíthatsz vissza egy férfias kihívást!”

/Hamiltonnak, amikor Button kihívta egy triatlonra/

„A szentségit, hát 37 éves vagyok!”

/Amikor őt is kihívták erre a triatlonra/

„Tudom, hogy ugyanígy csesztem el én is tavaly Alexszel, amiért teljes felelősséget is vállaltam, épp ezért elvárom, hogy Felipe is ugyanígy tegyen. Ha nem, akkor három különböző színű sz*rt fogok kirugdosni ebből a kis rohadékból.”

/David Coulthard Felipe Massával történt 2008-as melbourne-i ütközéséről/

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: