Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Retro hírek

Alonso: Kihasználtuk Schumacher ingásait

Fernando Alonso az utóbbi évtizedek legjobb F1-es riválisának tartja Michael Schumachert, aki óriási hatással volt a későbbi pilótákra. 2006-os botlását azonban most sem tartja véletlennek.

részletek

F1-Archív: Szabotázst ajánló rajongó

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

Nyolc különlegesség Schumacher debütálásáról

Idén lesz huszonnyolc éve, hogy Michael Schumacher a szerencse folytán berobbanhatott a Formula-1 mezőnyébe. De milyen körülmények között mutatkozhatott be a későbbi legenda?

részletek

Tíz érdekes tény Schumacherről

A rajongók mindegyike fejből vágja, hogy a német legenda hét világbajnoki címet és kilencvenegy futamgyőzelmet szerzett karrierje során. Vannak azonban más érdekességek is Schumacherről.

részletek

Motoros foci, az 50-es évek technikai sportja

Szabadságharcos motorosok rúgják a gigantikus méretű golyót május 1-jén a Margit-szigeten. Mai szemmel nézve egy egészen szürreális technikai sport élte virágkorát Európa-szerte a világháború után.

részletek

F1-Archív: Ferrarihoz vagy Toyotához?

Két csapat bejelentkezett a McLaren finnjéért, a Sauber cunami miatt törölte autóbemutatóját, Schumacher menedzsere figyelmeztet a téves hírekre, Palmer szerint nem árt meg másfél év kihagyás: ezek voltak az F1-es hírek január 4-én 2000 óta.

részletek

Ocon 2014-ben még a Ferrarinál tesztelt

Esteban Ocon a Mercedes támogatásával került a Formula-1-be, a német gyári istálló tesztpilótája lesz jövőre. Kevesen tudják, de a fiatal francia a nagy riválisnál is tesztlehetőséget kapott.

részletek

F1-Archív: Schumacher 51 milliós biztosítása

Coulthard támogatást kér a brit közönségtől, Schumacher Alonso képességeit védelmezi, tovább formálódik a GPWC, a felfüggesztések körül áll a bál: ezek voltak január 3. Formula-1-es hírei.

részletek

Világbajnokok váratlan kiesési hullámai

Többször előfordult már a Formula-1 történetében, hogy a világbajnoki címvédő következő szezonja pocsékra sikeredett. Nézzük a rekordereket, akiknek az egyes rajtszám nem hozott szerencsét.

részletek

Raikkönen kis híján lekéste debütálását

A Formula-1-es mezőny korelnöke közel tizennyolc évvel ezelőtt kezdte pályafutását. Annyira nem izgulta túl, hogy nem sokkal a rajt előtt békésen szunyókált, de még kért öt percnyi alvást.

részletek

F1-Archív: Barrichello nem lesz másodhegedűs

Massa a csúcson hagyta abba, javult Schumacher állapota, megkezdődtek a munkálatok Austinban, Kubicát csak a vb-cím érdekli – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 31-i híreiből szemezgettünk.

részletek

Todt: Csak Schumacherrel sikerülhetett a cím

Fantasztikus triót alkotott a Ferrari aranykorában Michael Schumacher, Jean Todt és Ross Brawn. Az FIA elnöke elárulta, miért szerződtette a német ászt és milyen kérdést kapott a legjobb időszakban.

részletek
Olvastad már?