Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Retro hírek

Bízhatunk a tesztek eredményeiben? - 3. rész

Sorozatunkban visszatekintünk az elmúlt tíz év teszteredményeire, a szezon előtti jóslatokra, és arra, hogy ezek mennyire váltak be az év Forma-1-es futamain - az utolsó részben a legutóbbi négy tesztidőszakot hasonlítjuk össze az évad során látottakkal.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Bízhatunk a tesztek eredményeiben? - 2. rész

Sorozatunkban visszatekintünk az elmúlt tíz év teszteredményeire, a szezon előtti jóslatokra, és arra, hogy ezek mennyire váltak be az év Forma-1-es futamain.

részletek

F1-Archív: Bátyját győzné le Ralf Schumacher

"Alesi egy idióta és még vak is!" - egy ilyen mondat is elhangzott ezen a napon a Formula-1 világában. Március 12-ei F1-es hírek az utóbbi bő két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Csökkentenék Schumacher bérét

Több csapat is szívesen elvinné a Ferraritól Schumachert, Raikkönen új embernek érzi magát, Alonso a legnagyobbak közé emelkedne - március 11-ei F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Magyarázkodni kényszerül a McLaren

A Renault erőforrásával sem teljesít a McLaren autója, Lewis Hamilton szerint altat a Ferrari, Michael Schumacher nem fél a haláltól - az elmúlt húsz év F1-es hírei március 9-én.

részletek

F1-Archív: Tökéletes páros a Ferrarinál

Michael Schumacher óvatos, Rubens Barrichello úgy érzi, hogy eljött az ő ideje, Fernando Alonso szerint a nagy rivális McLaren most nem lesz igazán veszélyes - március 8-ai F1-es hírek.

részletek

Az F1 folyamatosan megihleti a zeneipart

Amióta létezik száguldó cirkusz, azóta ad újabb és újabb ötleteket zeneszerzőknek, műfaji megkötések nélkül, legutóbb a The Chemical Brothers gondolta újra a sportágat. Az alábbiakban a legjobb, F1-hez köthető dalokat gyűjtöttük össze.

részletek

F1-Archív: Hamilton majdnem visszavonul

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Michael Schumacher és Pat Symonds is fején találja a szöget, Peter Sauber viszont nagyon nem - a Mercedes nyilatkozatai viszont hasonlítanak egymásra...

részletek

F1-Archív: Fisichella leváltaná Schumachert

Március hatodikai Formula-1-es hírek 1996 óta - erről beszélt az F1-es világ ezen a napon az elmúlt bő húsz évben.

részletek

F1-Archív: Vettelt 2008-ban kereste a Ferrari

Fél az első bahreini versenytől az F1 személyzete, debütál a kétkörös időmérő, 12 pontot kaphat az első helyezett, Massa szerint az újonc Hamilton lesz az év meglepetése. Ilyen híreket olvastunk március 5-én 2000 óta.

részletek
Olvastad már?