Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Ralikrossz hírek

Ken Block 2017-ben a bajnoki címre tör

Bár a világ egyik legismertebb autóversenyzője, Ken Blockot elsősorban nem a pályán nyújtott teljesítménye tette híressé – ezen kíván jövőre változtatni az amerikai sztár, aki Magyarországról is beszélt nekünk.

részletek

Amit a kétszeres bajnok utál a ralikrosszban

Roppant őszinte hangvételű interjút készítettünk a kétszeres ralikrossz- és egyszeres ralivilágbajnok Petter Solberggel, aki elmondta, mit szeret és mit nem saját sportágában, s mit gondol riválisairól.

részletek

Marton Gergely a barcelonai elődöntőben

Az elmúlt hétvégén, a Formula-1-es versenyhelyszínként is ismert barcelonai versenypálya ralikrossz nyomvonalán rendezték meg a Super1600-os FIA Rallycross Európa-bajnokság idei ötödik futamát.

részletek

Luigi megszerezte első dobogóját!

Barcelonában rendezték a Super1600-as Ralikrossz Európa-bajnokság idei utolsó előtti versenyhétvégéjét, ahol az előrejelzésekkel ellentétben szinte végig ragyogó napsütésben vezethettek a pilóták.

részletek

Szabó Krisztián: Belekeveredtem a balhéba

Az üldözöttből az üldöző szerepébe került Szabó Krisztián a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokságon: az évad utolsó előtti, spanyol versenyének döntőjében egy hármas ütközés szenvedő fele lett.

részletek

Szabó Krisztián: Lehet, hogy motort cserélünk

A ralikrossz Európa-bajnokság barcelonai fordulójának nyitónapját követően Szabó Krisztián ötödik helyen áll kategóriájában. A széria éllovasának Skoda Fabiájában motort cserélhetnek holnapra, emellett egy hosszabb elemzés is vár rá este.

részletek

Szabó Krisztián a bajnokság célegyenesében

Hajrájához ért a ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriája, magyar versenyzővel a bajnoki cím esélyeseként. Két verseny maradt már csak hátra, hétvégén Spanyolországgal.

részletek

Szabó Krisztián: Győzelem Franciaországban

Második alkalommal született magyar siker idén a ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriájában. Szabó Krisztián a loheaci elsőséggel a bajnokságban is élre ugrott.

részletek

Szabó Krisztián: Jó lenne egy 1-2-es eredmény

Egy kvalifikációs futamot megnyert a „Ralikrossz Templomá”-ban a magyar versenyző, a program nagy részét azonban vasárnap rendezik. A legfontosabb, hogy a bajnoki rivális mögötte végezzen.

részletek

Véget ért a szünet Szabó Krisztián számára

Két hónap szünet után folytatódik a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság. A pontversenyben második helyet elfoglaló Szabó Krisztián felkészülten és kipihenten, a győzelem reményével érkezik Franciaországba.

részletek

Hihetetlen indokkal zárták ki Csucsut!

Már az is érdekes, hogy egy versenyautóval nem szabad "zajongani", de itt nem volt vége a furcsaságoknak, amelyek a magyar versenyzővel estek meg hétvégén Hollandiában.

részletek

Ralikrossz-vb: Az eső felülírt mindent

Timmy Hansen eredetileg be sem jutott a kanadai WRX-forduló döntőjébe, egy rivális kizárása miatt azonban felállhatott a rajtrácsra. A fináléra lehullt az eső, ami a svéd nem várt győzelmét eredményezte.

részletek
Olvastad már?