Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Ralikrossz hírek

Magyar versenyző indul a ralikrossz-vb-n!

Lukács Kornél, ismertebb becenevén Csucsu is a márciusban induló ralikrossz-világbajnokság állandó résztvevője lesz: a korábbi olasz ralissal, Gigi Gallival közös csapatban versenyez Kiával.

részletek

Exkluzív: Egy ralikrosszos fogadás története

Mattias Ekström, aki a DTM mellett az FIA World RX-ben is versenyzik, sőt ő a címvédő, egyre több túraautós kollégáját fertőzi meg a ralikrossz szeretetével. Egyikük a svájci Nico Müller.

részletek

Másféle pályát is tervez az F1-dizájner

Hermann Tilke neve összeforrt a modern F1 lélektelen és unalmas helyszíneivel, a német mérnök azonban most új fába, azaz sorozatba vágta a fejszéjét.

részletek

KPT az Eb-dobogót veszi célba

Nagy elhatározásokkal vág neki a 2017-es szezonnak a 25 éves miskolci pilóta: a hazai bajnokságban címet szeretne védeni, de nemzetközi színtéren is az abszolút élmezőnybe kerülne.

részletek

Átvette Európa-bajnoki trófeáját Szabó Krisz

A tradíciónak megfelelően több mint három hónappal a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság szezonzárója után, januárban tartották a szakág díjátadóját, melyen Szabó Krisztián megkapta a sorozat bajnokaként kiérdemelt trófeát.

részletek

Exluzív: Aki saját csapattal ért a csúcsra

A világbajnoki győzelmek közül talán azok érnek a legtöbbet, amit a versenyző a saját maga által alapított csapattal szerez. A kétszeres DTM-bajnok svéd, Mattias Ekström pont így ért fel a ralikrossz-világbajnokság csúcsára 2016-ban.

részletek

Exkluzív: A WRX jobb, mint a WTCC!

A kilencszeres ralivilágbajnok Sebastien Loebbel Rigában, első WRX-győzelme előtt beszélgetett szerzőnk. A francia legenda nagyon jó véleménnyel van a sorozatról, melyre érdemes odafigyelni!

részletek

Button már Sebringben készült a ralikrosszra

A ralikrossz-vb egyik svéd csapatával, egy Honda Civicet tesztelve szokta a sorozat körülményeit a 2009-es F1-es világbajnok, bár arról még senki nem akar beszélni, hogy idén csatlakozik-e a mezőnyhöz a brit.

részletek

Végre gyári támogatást kap Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek

Szabó 2. a legjobb magyar versenyzők listáján

Egymás után kapja a különböző elismeréseket a ralikrossz Super 1600-as Európa-bajnoka: a szakág eddigi legnagyobb magyar sikerét elérő versenyzőt előkelő helyre sorolta a top 50 hazai autóversenyző ranglistája.

részletek

Jean Todttól vett át díjat Szabó Krisztián

Újabb értékes elismerésben részesült a ralikrossz Európa-bajnoka: az év közép-európai tehetségeként nevezték meg, a különdíjat pedig az FIA elnöke adta át neki.

részletek

Befejeződött a ralikrossz-vb szezonja is

Miközben a szemek Abu Dhabira és az F1-re szegeződtek, este Argentínában véget ért a ralikrossz-világbajnokság idénye is. A kétszeres bajnok a futam nagy vesztese.

részletek
Olvastad már?