Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Ralikrossz hírek

Mi az a ralikrossz?

Már magyar Európa-bajnoka is van a talán kissé még mindig szokatlan hangzású, ám egyre népszerűbb szakágnak. Szabályok, versenyzők, kategóriák: minden, amit kezdésként tudni érdemes.

részletek

Síelőből ralikrossz Európa-bajnok

Európa-bajnoki cím, történelmi magyar siker, az autóversenyzés egyik legjobban fejlődő ágában, a ralikrosszban. Az elmúlt napok motorsporthírei Szabó Krisztiánról szóltak.

részletek

Marton Gergely az Eb-döntőben

Remekül alakult a 2016-os rallycross versenyévad zárása Marton Gergely számára. Az M-F Motorsport pilótája előbb a barcelonai Eb futamon jutott elődöntőbe, majd Nyirádon újabb győzelemmel fejelte meg.

részletek

Szabó Krisztián ralikrossz Európa-bajnok

Szabó Kisztián megszerezte a szakág történelmének első magyar Európa-bajnoki címét. Hat pont hátrányban várta a szezon utolsó versenynapját, de a döntő megnyerésével fordított a németországi futamon.

részletek

WRX: Mattias Ekström 2016 bajnoka!

A kétszeres DTM-bajnok újabb sorozatban ért csúcsra, hiszen először diadalmaskodott a Ralikrossz-világbajnokságon, miután ötödik helyen zárt a németországi Esteringen.

részletek

Szabó Krisztián Európa-bajnok!

A skodás magyar versenyző a Ralikrossz Európa-bajnokság S1600-es kategóriájában remek teljesítménnyel elhódította a koronát Ulrik Linnemann elől a németországi Esteringen.

részletek

Szabó Krisztián Eb-címet nyerhet

Németországban, a Super 1600-as kategória szezonzáró versenyén küzd a ralikrossz Európa-bajnoki címért hétvégén a pontversenyben második helyen álló Szabó Krisztián.

részletek

Szabó Krisztián Európa-bajnok lehet

Úgy érzi, üldözőként ő érkezik jobb pozícióban a döntő versenyre Németországba, hiszen neki nincs veszítenivalója. Magyar bajnokot avathatnak az FIA ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriájában hétvégén.

részletek

Két csúcsot támad a francia mókamester

Nagyszerű teljesítménye és vitathatatlan tehetsége mellett egyedi festésű autóról és különleges overáljairól is ismert a két éve hatalmasat bukó Guerlain Chicherit, aki óriási vállalkozásba kezdett.

részletek

Ken Block 2017-ben a bajnoki címre tör

Bár a világ egyik legismertebb autóversenyzője, Ken Blockot elsősorban nem a pályán nyújtott teljesítménye tette híressé – ezen kíván jövőre változtatni az amerikai sztár, aki Magyarországról is beszélt nekünk.

részletek

Amit a kétszeres bajnok utál a ralikrosszban

Roppant őszinte hangvételű interjút készítettünk a kétszeres ralikrossz- és egyszeres ralivilágbajnok Petter Solberggel, aki elmondta, mit szeret és mit nem saját sportágában, s mit gondol riválisairól.

részletek

Marton Gergely a barcelonai elődöntőben

Az elmúlt hétvégén, a Formula-1-es versenyhelyszínként is ismert barcelonai versenypálya ralikrossz nyomvonalán rendezték meg a Super1600-os FIA Rallycross Európa-bajnokság idei ötödik futamát.

részletek
Olvastad már?