Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Ralikrossz hírek

RX: Svéd győzelem, magyar második hely

A ragyogó napsütés a címvédő Mattias Ekström sikerét hozta a ralikrossz-vb nyitányán, Timo Scheider pedig ezüstéremmel váltott szériát. Az Európa-bajnokságon Kiss Pál Tamás eddigi legjobb eredményét szerezte.

részletek

WRX: Az eső megkavarta a lapokat

A nagyok közül egyedül Kristoffersson zárta a napot elfogadható pozícióban, a világbajnokok a mezőny második felében végeztek. Csucsu elégedett lehet bemutatkozásával.

részletek

Exkluzív: Melyik stílus nyerő a WRX-ben?

Versenyzési stílus alapján a fenti két táborra oszlik a világbajnokság mezőnye. A második csoportot a rutinos rókák, mint Solberg vagy Ekström erősítik, akik nem örülnek fiatal riválisaik forrófejűségének.

részletek

Csucsu: Nem fogom kímélni Solberget

Lukács Kornéllal – vagy ahogy még a nevezési listán is szerepel, Csucsuval – ralis háttérről, a mélyvízbe ugrásról, olasz-magyar csapatáról és a mezőnyben levő világsztárokról beszéltünk.

részletek

A széria, amelyben tízen lehetnek bajnokok

A jóslat Petter Solbergtől származik, a ralikrossz-vb címvédője, Mattias Ekström pedig 15 pilótát tart esélyesnek a győzelemre. Loeb, Block vagy Scheider is a feltörekvő sorozatot erősíti.

részletek

Magyar versenyző Gigi Galli csapatában

2017-ben állandó magyar versenyzővel startol a Rallycross Világbajnokság, a magyar - olasz kooperációban létrejött GG RX TEAM Hungary, Lukács Kornél Csucsuval, a Rallycross Világbajnokság mezőnyében.

részletek

Loeb, Block és Csucsu a WRX mezőnyében

Közzétették a ralikrossz-világbajnokság 2017-es nevezési listáját: a 18 főből álló rajtrácsnak egy magyar résztvevője is lesz. Mattias Ekström és csapata várják címvédőként a szezont.

részletek

Magyar versenyző indul a ralikrossz-vb-n!

Lukács Kornél, ismertebb becenevén Csucsu is a márciusban induló ralikrossz-világbajnokság állandó résztvevője lesz: a korábbi olasz ralissal, Gigi Gallival közös csapatban versenyez Kiával.

részletek

Exkluzív: Egy ralikrosszos fogadás története

Mattias Ekström, aki a DTM mellett az FIA World RX-ben is versenyzik, sőt ő a címvédő, egyre több túraautós kollégáját fertőzi meg a ralikrossz szeretetével. Egyikük a svájci Nico Müller.

részletek

Másféle pályát is tervez az F1-dizájner

Hermann Tilke neve összeforrt a modern F1 lélektelen és unalmas helyszíneivel, a német mérnök azonban most új fába, azaz sorozatba vágta a fejszéjét.

részletek

KPT az Eb-dobogót veszi célba

Nagy elhatározásokkal vág neki a 2017-es szezonnak a 25 éves miskolci pilóta: a hazai bajnokságban címet szeretne védeni, de nemzetközi színtéren is az abszolút élmezőnybe kerülne.

részletek

Átvette Európa-bajnoki trófeáját Szabó Krisz

A tradíciónak megfelelően több mint három hónappal a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság szezonzárója után, januárban tartották a szakág díjátadóját, melyen Szabó Krisztián megkapta a sorozat bajnokaként kiérdemelt trófeát.

részletek
Olvastad már?