Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Ralikrossz hírek

Szabó Krisz: Svédország eddig kimaradt

Ez a versenynaptár egyedüli helyszíne, ahol a Super 1600 címvédőjének még egyszer sem jött ki a lépés. A bajnokságban, melyben a magyar pilóta ötödik helyen áll, csak pár pontosak a különbségek.

részletek

WRX: A listavezető növelte előnyét

A svéd Johan Kristoffersson idei második győzelmével növelte előnyét honfitársa, Mattias Ekström előtt, a hazai kedvenc Petter Solberg viszont be sem jutott a döntőbe a norvégiai Hellben.

részletek

Lydden Hill – Búcsú a ralikrossz bölcsőjétől

A mostani hétvégénél minden bizonnyal nincs jobb a motorsportkedvelők számára. Monacói GP, Indy500, nürburgringi 24 órás, illetve a WRX is visszatért arra a pályára, ahol pontosan 50 éve megszületett.

részletek

Norvég siker, új éllovas az összetettben

Utoljára vendégeskedett a ralikrossz-világbajnokság mezőnye Lydden Hillben, ahol az egész hétvégén remeklő Petter Solberg győzött, miközben a defektet kapó Ekström elveszítette első helyét a tabellán.

részletek

WRX: Végre nem Ekström győzött

A fordulatos döntő utolsó körében egy defekt döntött a győzelemről Belgiumban. Mattias Ekström, az első három forduló nyertese még a dobogóra sem állt fel. Magyar szempontból gyengén alakult a hétvége.

részletek

Féltengely-törés, de megvan az elődöntő

Nem volt zökkenőmentes a szombati nap az ERX-ben szereplő magyar versenyző számára, de így is kiharcolta az elődöntőbe jutást.

részletek

WRX: A címvédő Hockenheimet is behúzta

Mattias Ekström háromból háromnál tart az idei ralikrossz-világbajnokságon, hiszen Barcelona és Montalegre után Hockenheimben sem talált legyőzőre.

részletek

A címvédő sikere és magyar ezüst az RX-ben

Mattias Ekström zseniális versenyzéssel húzta be az idei ralikrossz-világbajnokság második futamát, Szabó Krisztián pedig egyik riválisa kizárása után ezüstértmet szerzett az Európa-bajnokságon.

részletek

Korábbi ellenfele a magyar Európa-bajnokról

„A paddockban kedves srác, de amikor a pályára mentek, nagyon kemény ellenfél” – jellemezte a ralikrossz Európa-bajnokát, Szabó Krisztiánt a széria őt megelőző nyertese, a már WRX-ben szereplő Janis Baumanis.

részletek

Solberg: Button után jöhet Vettel a WRX-be!

Nem csupán a visszavonult brit, hanem az F1 négyszeres bajnoka is érdeklődik a ralikrossz iránt: ezért őket nézné meg legszívesebben a vb-n a szakág klasszisa, Petter Solberg.

részletek

Csucsu: Továbbra is hihetetlen, hol vagyok

Maximálisan elégedett első ralikrossz-világbajnoki versenyhétvégéjével a mezőny egyetlen magyar tagja, Lukács Kornél. A Kiával pontot szerző pilóta megilletődött, hogy Solberg mellett osztogathatott aláírásokat.

részletek

RX: Svéd győzelem, magyar második hely

A ragyogó napsütés a címvédő Mattias Ekström sikerét hozta a ralikrossz-vb nyitányán, Timo Scheider pedig ezüstéremmel váltott szériát. Az Európa-bajnokságon Kiss Pál Tamás eddigi legjobb eredményét szerezte.

részletek
Olvastad már?