Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Ralikrossz hírek

Loeb előtt nyert az éllovas Franciaországban

Johan Kristofferssont egyszerűen nem lehet megállítani: sorozatban negyedik győzelmét aratta a ralikrossz-világbajnokság mezőnyében, így tovább növelte előnyét az összetettben Solberggel szemben.

részletek

Száz százalékos hétvégén győzött Szabó Krisz

Korábban még sosem sikerült neki ilyen bravúr – amely a ralikrosszban ritkaságszámba megy –, a Super 1600 kategória címvédője mind a négy kvalifikációs futamot, elődöntőjét és a döntőt is megnyerte.

részletek

Szabó Krisztián tökéletes szombatja

Három kvalifikációs futamból hármat nyert Szabó Krisztián Loheacban, a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság negyedik fordulójának első napján: korábban még sosem kezdett ilyen nagy lendülettel.

részletek

"A hátrányom egy versenyen ledolgozható"

Loheacba, a Super 1600-as Európa-bajnokság negyedik fordulójára 13 pont lemaradásban érkezik Szabó Krisztián: a különbség nagynak tűnhet, a ralikrosszban azonban könnyen megsemmisíthető.

részletek

Al-Attijah és Svitko diktálja a tempót

A HunGarian Baja szombati 140 kilométeres szelektív szakasza bőven tartogatott kihívásokat a versenyzők számára, még akkor is, ha délutánra felszáradt, és már sokkal kevésbé volt csúszós.

részletek

Csucsu a világbajnok cipőjében

Kanadában rendezték a ralikrossz világbajnokság aktuális futamát. Lukács „Csucsu” Kornél számára a hosszú repülőút azt hozta, ami a gyakori utazókkal előbb-utóbb megtörténik: elkeveredett a tűzálló versenyruházatát és sisakját is tartalmazó csomagja.

részletek

Megállíthatatlan az új szupersvéd

A Ralikrossz-világbajnokság kanadai fordulóján már zsinórban harmadik győzelmét szerezte a Volkswagen Polóval Johan Kristoffersson, ezzel tovább nyújtotta előnyét a bajnoki tabellán.

részletek

Második lett Svédországban Szabó Krisztián

Nem először fordult elő, hogy jó napot fogott ki a ralikrossz Európa-bajnoka, és minden összejött, feledtetve a hétvége addigi nehézségeit: Höljesben az elődöntőben és döntőben is pozíciókat javított.

részletek

Hazai győzelem, két magyar az Eb döntőjében

A címvédő távollétében zajlott a WRX versenye Höljesben, ahol ismét Kristofferssonnak jött ki a lépés. Szabó Krisztián személyében a Super 1600 kategóriában magyar versenyző is dobogóra állt.

részletek

Szabó Krisztián: A jobb elődöntőbe kerültem

Felemásan alakultak a pénteki és szombati kvalifikációs futamok Szabó Krisztián számára, aki a rajtbalesetet sem úszta meg a höljesi ralikrossz Európa-bajnoki hétvégén.

részletek

Szabó Krisz: Svédország eddig kimaradt

Ez a versenynaptár egyedüli helyszíne, ahol a Super 1600 címvédőjének még egyszer sem jött ki a lépés. A bajnokságban, melyben a magyar pilóta ötödik helyen áll, csak pár pontosak a különbségek.

részletek

WRX: A listavezető növelte előnyét

A svéd Johan Kristoffersson idei második győzelmével növelte előnyét honfitársa, Mattias Ekström előtt, a hazai kedvenc Petter Solberg viszont be sem jutott a döntőbe a norvégiai Hellben.

részletek
Olvastad már?