Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 27. szombat

Ralikrossz hírek

Féltengely-törés, de megvan az elődöntő

Nem volt zökkenőmentes a szombati nap az ERX-ben szereplő magyar versenyző számára, de így is kiharcolta az elődöntőbe jutást.

részletek

WRX: A címvédő Hockenheimet is behúzta

Mattias Ekström háromból háromnál tart az idei ralikrossz-világbajnokságon, hiszen Barcelona és Montalegre után Hockenheimben sem talált legyőzőre.

részletek

A címvédő sikere és magyar ezüst az RX-ben

Mattias Ekström zseniális versenyzéssel húzta be az idei ralikrossz-világbajnokság második futamát, Szabó Krisztián pedig egyik riválisa kizárása után ezüstértmet szerzett az Európa-bajnokságon.

részletek

Korábbi ellenfele a magyar Európa-bajnokról

„A paddockban kedves srác, de amikor a pályára mentek, nagyon kemény ellenfél” – jellemezte a ralikrossz Európa-bajnokát, Szabó Krisztiánt a széria őt megelőző nyertese, a már WRX-ben szereplő Janis Baumanis.

részletek

Solberg: Button után jöhet Vettel a WRX-be!

Nem csupán a visszavonult brit, hanem az F1 négyszeres bajnoka is érdeklődik a ralikrossz iránt: ezért őket nézné meg legszívesebben a vb-n a szakág klasszisa, Petter Solberg.

részletek

Csucsu: Továbbra is hihetetlen, hol vagyok

Maximálisan elégedett első ralikrossz-világbajnoki versenyhétvégéjével a mezőny egyetlen magyar tagja, Lukács Kornél. A Kiával pontot szerző pilóta megilletődött, hogy Solberg mellett osztogathatott aláírásokat.

részletek

RX: Svéd győzelem, magyar második hely

A ragyogó napsütés a címvédő Mattias Ekström sikerét hozta a ralikrossz-vb nyitányán, Timo Scheider pedig ezüstéremmel váltott szériát. Az Európa-bajnokságon Kiss Pál Tamás eddigi legjobb eredményét szerezte.

részletek

WRX: Az eső megkavarta a lapokat

A nagyok közül egyedül Kristoffersson zárta a napot elfogadható pozícióban, a világbajnokok a mezőny második felében végeztek. Csucsu elégedett lehet bemutatkozásával.

részletek

Exkluzív: Melyik stílus nyerő a WRX-ben?

Versenyzési stílus alapján a fenti két táborra oszlik a világbajnokság mezőnye. A második csoportot a rutinos rókák, mint Solberg vagy Ekström erősítik, akik nem örülnek fiatal riválisaik forrófejűségének.

részletek

Csucsu: Nem fogom kímélni Solberget

Lukács Kornéllal – vagy ahogy még a nevezési listán is szerepel, Csucsuval – ralis háttérről, a mélyvízbe ugrásról, olasz-magyar csapatáról és a mezőnyben levő világsztárokról beszéltünk.

részletek

A széria, amelyben tízen lehetnek bajnokok

A jóslat Petter Solbergtől származik, a ralikrossz-vb címvédője, Mattias Ekström pedig 15 pilótát tart esélyesnek a győzelemre. Loeb, Block vagy Scheider is a feltörekvő sorozatot erősíti.

részletek

Magyar versenyző Gigi Galli csapatában

2017-ben állandó magyar versenyzővel startol a Rallycross Világbajnokság, a magyar - olasz kooperációban létrejött GG RX TEAM Hungary, Lukács Kornél Csucsuval, a Rallycross Világbajnokság mezőnyében.

részletek
Olvastad már?