Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 24. kedd

Ralikrossz hírek

Button már Sebringben készült a ralikrosszra

A ralikrossz-vb egyik svéd csapatával, egy Honda Civicet tesztelve szokta a sorozat körülményeit a 2009-es F1-es világbajnok, bár arról még senki nem akar beszélni, hogy idén csatlakozik-e a mezőnyhöz a brit.

részletek

Végre gyári támogatást kap Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek

Szabó 2. a legjobb magyar versenyzők listáján

Egymás után kapja a különböző elismeréseket a ralikrossz Super 1600-as Európa-bajnoka: a szakág eddigi legnagyobb magyar sikerét elérő versenyzőt előkelő helyre sorolta a top 50 hazai autóversenyző ranglistája.

részletek

Jean Todttól vett át díjat Szabó Krisztián

Újabb értékes elismerésben részesült a ralikrossz Európa-bajnoka: az év közép-európai tehetségeként nevezték meg, a különdíjat pedig az FIA elnöke adta át neki.

részletek

Befejeződött a ralikrossz-vb szezonja is

Miközben a szemek Abu Dhabira és az F1-re szegeződtek, este Argentínában véget ért a ralikrossz-világbajnokság idénye is. A kétszeres bajnok a futam nagy vesztese.

részletek

Mi az a ralikrossz?

Már magyar Európa-bajnoka is van a talán kissé még mindig szokatlan hangzású, ám egyre népszerűbb szakágnak. Szabályok, versenyzők, kategóriák: minden, amit kezdésként tudni érdemes.

részletek

Síelőből ralikrossz Európa-bajnok

Európa-bajnoki cím, történelmi magyar siker, az autóversenyzés egyik legjobban fejlődő ágában, a ralikrosszban. Az elmúlt napok motorsporthírei Szabó Krisztiánról szóltak.

részletek

Marton Gergely az Eb-döntőben

Remekül alakult a 2016-os rallycross versenyévad zárása Marton Gergely számára. Az M-F Motorsport pilótája előbb a barcelonai Eb futamon jutott elődöntőbe, majd Nyirádon újabb győzelemmel fejelte meg.

részletek

Szabó Krisztián ralikrossz Európa-bajnok

Szabó Kisztián megszerezte a szakág történelmének első magyar Európa-bajnoki címét. Hat pont hátrányban várta a szezon utolsó versenynapját, de a döntő megnyerésével fordított a németországi futamon.

részletek

WRX: Mattias Ekström 2016 bajnoka!

A kétszeres DTM-bajnok újabb sorozatban ért csúcsra, hiszen először diadalmaskodott a Ralikrossz-világbajnokságon, miután ötödik helyen zárt a németországi Esteringen.

részletek

Szabó Krisztián Európa-bajnok!

A skodás magyar versenyző a Ralikrossz Európa-bajnokság S1600-es kategóriájában remek teljesítménnyel elhódította a koronát Ulrik Linnemann elől a németországi Esteringen.

részletek

Szabó Krisztián Eb-címet nyerhet

Németországban, a Super 1600-as kategória szezonzáró versenyén küzd a ralikrossz Európa-bajnoki címért hétvégén a pontversenyben második helyen álló Szabó Krisztián.

részletek
Olvastad már?