Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Ralikrossz hírek

Lettországban versenyez Szabó Krisztián

Nyirád helyett Rigát választotta a ralikrossz Európa-bajnok: a világbajnokság naptárában is szereplő pályán folytatódik átállása a Supercar kategóriára. Az elsődleges cél a tapasztalatszerzés, de egy erős helyezésre is jó a kilátás.

részletek

Mivel tölti Szabó Krisztián a szezont?

Kevés hír érkezett a kétszeres Super 1600-as Európa-bajnok Szabó Krisztiánról, mióta kiderült, nem véd újra címet a kategóriában. Pedig az év első fele tevékenyen telt a váci ralikrosszos számára.

részletek

WRX: Újra dobogóra állna Marton Gergely

Magyar szempontból is érdemes figyelemmel követni a bajnokság alakulását, ugyanis S1600 kategóriában Marton Gergely is rajthoz áll, aki az idei első futamon a dobogón végzett.

részletek

Solberg tökösségéért néz fel Alonsóra

Az elmúlt évek motorsportjára jellemző változás, hogy egyre több pilóta próbálja ki magát eltérő szakágban. Fernando Alonso élen jár ebben: ezért néz fel rá egy háromszoros világbajnok, Petter Solberg.

részletek

Megújulva vág a 2018-as WRX szezonnak az Audi

A Ralikrossz-világbajnokság e hét hétfői silverstone-i hivatalos teszt- és médianapján az EKS Audi Sport bemutatja a második generációs Audi S1 EKS RX quattro versenyautót.

részletek

2020-tól elektromos lesz a ralikrossz-vb

Tegnap a formulaautók, ma a motorok, holnap a karosszériás autók – megállíthatatlanul robog előre az elektromos forradalom a motorsportban, és a ralikrossz lehet az első ilyen világbajnokság.

részletek

Kiss Pál Tamás felhagy a versenyzéssel

Korábban a legsikeresebb magyar formulaautós volt, majd a ralikrosszban haladt a csúcs felé: Kiss Pál Tamás most váratlanul bejelentette, hogy bizonytalan hosszúságú szünet következik pályafutásában.

részletek

Szabó Krisztián másodszor is Európa-bajnok

Ezúttal nem kellett a döntőig várni a németországi szezonzárón a Super 1600 kategória bajnokavatására: Szabó Krisztián már az elődöntőben bebiztosította második ralikrossz Eb-címét.

részletek

Ralikrossz: Újra magyar Európa-bajnok

Ismételt Szabó Krisztián: akárcsak egy éve, Németországban a szezonzárón ismét megnyerte az Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriáját. A világbajnokságon csaknem fél év után Ekström újra győzött.

részletek

Szabó Krisztián: Nem számolgatok

Európa-bajnoki cím dől el hétvégén Németországban: a ralikrossz-Eb Super 1600-as kategóriájának éllovasa második helyen áll a szombati kvalifikációs futamokat követően, megelőzve két kihívóját.

részletek

Szabó Krisztián újra Európa-bajnok lehet

A nyomás nem nagyobb, csak más a feladata: a Super 1600 címvédője tavaly hátrányból nyert bajnoki címet a szezonzárón, ezúttal pontelőnyét kell megőriznie az Esteringen, elsősorban csapattársával szemben.

részletek

Johan Kristoffersson a WRX harmadik bajnoka

A tavalyi győztes is elismerően beszélt a svéd pilótáról, aki csapattársának, Petter Solbergnek mondott köszönetet a rigai sikere után – az álma vált valóra azzal, hogy felért a csúcsra.

részletek
Olvastad már?