Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 22. szerda

Ralikrossz hírek

KPT az Eb-dobogót veszi célba

Nagy elhatározásokkal vág neki a 2017-es szezonnak a 25 éves miskolci pilóta: a hazai bajnokságban címet szeretne védeni, de nemzetközi színtéren is az abszolút élmezőnybe kerülne.

részletek

Átvette Európa-bajnoki trófeáját Szabó Krisz

A tradíciónak megfelelően több mint három hónappal a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság szezonzárója után, januárban tartották a szakág díjátadóját, melyen Szabó Krisztián megkapta a sorozat bajnokaként kiérdemelt trófeát.

részletek

Exluzív: Aki saját csapattal ért a csúcsra

A világbajnoki győzelmek közül talán azok érnek a legtöbbet, amit a versenyző a saját maga által alapított csapattal szerez. A kétszeres DTM-bajnok svéd, Mattias Ekström pont így ért fel a ralikrossz-világbajnokság csúcsára 2016-ban.

részletek

Exkluzív: A WRX jobb, mint a WTCC!

A kilencszeres ralivilágbajnok Sebastien Loebbel Rigában, első WRX-győzelme előtt beszélgetett szerzőnk. A francia legenda nagyon jó véleménnyel van a sorozatról, melyre érdemes odafigyelni!

részletek

Button már Sebringben készült a ralikrosszra

A ralikrossz-vb egyik svéd csapatával, egy Honda Civicet tesztelve szokta a sorozat körülményeit a 2009-es F1-es világbajnok, bár arról még senki nem akar beszélni, hogy idén csatlakozik-e a mezőnyhöz a brit.

részletek

Végre gyári támogatást kap Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek

Szabó 2. a legjobb magyar versenyzők listáján

Egymás után kapja a különböző elismeréseket a ralikrossz Super 1600-as Európa-bajnoka: a szakág eddigi legnagyobb magyar sikerét elérő versenyzőt előkelő helyre sorolta a top 50 hazai autóversenyző ranglistája.

részletek

Jean Todttól vett át díjat Szabó Krisztián

Újabb értékes elismerésben részesült a ralikrossz Európa-bajnoka: az év közép-európai tehetségeként nevezték meg, a különdíjat pedig az FIA elnöke adta át neki.

részletek

Befejeződött a ralikrossz-vb szezonja is

Miközben a szemek Abu Dhabira és az F1-re szegeződtek, este Argentínában véget ért a ralikrossz-világbajnokság idénye is. A kétszeres bajnok a futam nagy vesztese.

részletek

Mi az a ralikrossz?

Már magyar Európa-bajnoka is van a talán kissé még mindig szokatlan hangzású, ám egyre népszerűbb szakágnak. Szabályok, versenyzők, kategóriák: minden, amit kezdésként tudni érdemes.

részletek

Síelőből ralikrossz Európa-bajnok

Európa-bajnoki cím, történelmi magyar siker, az autóversenyzés egyik legjobban fejlődő ágában, a ralikrosszban. Az elmúlt napok motorsporthírei Szabó Krisztiánról szóltak.

részletek

Marton Gergely az Eb-döntőben

Remekül alakult a 2016-os rallycross versenyévad zárása Marton Gergely számára. Az M-F Motorsport pilótája előbb a barcelonai Eb futamon jutott elődöntőbe, majd Nyirádon újabb győzelemmel fejelte meg.

részletek
Olvastad már?