Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Ralikrossz hírek

Szabó Krisztián a ralikrossz-vb-n folytatja

Eddigi pályafutása legfontosabb szezonjára készül a kétszeres Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnok, aki sikeres tavalyi bemutatkozása után még nagyobb lehetőséget kapott Mattias Ekström csapatától.

részletek

Dobogó vagy mindegy

Az összetett negyedik helyezés a ralikrossz-Európa-bajnokságon komoly fegyvertény. A Super 1600 kategória magyar pilótája nem maradéktalanul elégedett, de biztató szezont tudhat maga mögött.

részletek

Marton Gergely újra dobogóért ment

A Volland Racing négy versenyzője küzdött egymással a legjobb helyezésekért a Super 1600-as ralikrossz-Európa-bajnokság lett hétvégéjén. Marton Gergely kockázatvállalása ezúttal megbosszulta magát...

részletek

Komoly veszélybe került Solberg karrierje

A két sorozatban is világbajnoki címet szerző norvég versenyző egy évig titokban tartotta a dolgot és most is csak azért beszélt róla, mert már jobban érzi magát és javul az állapota.

részletek

Bajnokot avattak a ralikrossz-vb-n

A széria régóta várt amerikai versenyén Johan Kristofferssonra már az elődöntőben felkerült a második korona – az egész évet domináló svéd a döntőben tízből kilencedik győzelmével ünnepelte meg a sikert.

részletek

Ekström tippje: Krisz Supercar-bajnok lesz

Sajtótájékoztatót tartott Szabó Krisztián, kétszeres Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnok 2018. szeptember 20-án Budapesten, miután a hónap során első két Supercar Európa-bajnoki futamán indult.

részletek

Nincs izgalmasabb dolog a ralikrossznál!

A ralikrossz sajnos az autósport világának egy kis, eldugott szeglete. Pedig amit Lettországban, a világbajnokság rigai fordulóján láthattam, az alapján a totális őrület a legjobb szó a versenyekre.

részletek

Szabó Krisztián a döntőben hibázott

Győzelem a Q3-ban és az elődöntőben: Szabó Krisztián magasabb sebességi fokozatba kapcsolt Rigában vasárnap, a döntőben azonban ő húzta a rövidebbet egy ralikrosszos akció folyamán.

részletek

Szombaton nem jött ki a lépés Szabó Krisznek

Nem tükrözik tempóját az EKS pilótájának eddigi eredményei Rigában: az Euro RX első kvalifikációján a rajt miatt veszített, a másodikon technikai problémája volt. A köztes eredménylista ötödik helyéről viszont még akármi elérhető.

részletek

Szabó Krisztián eggyel előrébb végezne

Második versenyére készül az Euro RX-ben a kétszeres ralikrossz Európa-bajnok. Érzése szerint több szempontból könnyebb hétvégéje lesz a loheacinál Rigában, ahol tesztelte az EKS autóját.

részletek

A második fokon

A nyári szünetben teljesített teszt jó előjelnek bizonyult a Super 1600-as ralikrossz-Európa-bajnokság magyar pilótája számára, aki újult erővel vágott neki a folytatásnak.

részletek

Szabó Krisztián második hellyel debütált

Az egész hétvége során az élmezőnyben szerepelt, végül pedig dobogóra állt Szabó Krisztián Loheacban, első Supercar Európa-bajnoki versenyén. A figyelemreméltó bemutatkozással csapata, az EKS is elégedett.

részletek
Olvastad már?