Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Ralikrossz hírek

Megújulva vág a 2018-as WRX szezonnak az Audi

A Ralikrossz-világbajnokság e hét hétfői silverstone-i hivatalos teszt- és médianapján az EKS Audi Sport bemutatja a második generációs Audi S1 EKS RX quattro versenyautót.

részletek

2020-tól elektromos lesz a ralikrossz-vb

Tegnap a formulaautók, ma a motorok, holnap a karosszériás autók – megállíthatatlanul robog előre az elektromos forradalom a motorsportban, és a ralikrossz lehet az első ilyen világbajnokság.

részletek

Kiss Pál Tamás felhagy a versenyzéssel

Korábban a legsikeresebb magyar formulaautós volt, majd a ralikrosszban haladt a csúcs felé: Kiss Pál Tamás most váratlanul bejelentette, hogy bizonytalan hosszúságú szünet következik pályafutásában.

részletek

Szabó Krisztián másodszor is Európa-bajnok

Ezúttal nem kellett a döntőig várni a németországi szezonzárón a Super 1600 kategória bajnokavatására: Szabó Krisztián már az elődöntőben bebiztosította második ralikrossz Eb-címét.

részletek

Ralikrossz: Újra magyar Európa-bajnok

Ismételt Szabó Krisztián: akárcsak egy éve, Németországban a szezonzárón ismét megnyerte az Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriáját. A világbajnokságon csaknem fél év után Ekström újra győzött.

részletek

Szabó Krisztián: Nem számolgatok

Európa-bajnoki cím dől el hétvégén Németországban: a ralikrossz-Eb Super 1600-as kategóriájának éllovasa második helyen áll a szombati kvalifikációs futamokat követően, megelőzve két kihívóját.

részletek

Szabó Krisztián újra Európa-bajnok lehet

A nyomás nem nagyobb, csak más a feladata: a Super 1600 címvédője tavaly hátrányból nyert bajnoki címet a szezonzárón, ezúttal pontelőnyét kell megőriznie az Esteringen, elsősorban csapattársával szemben.

részletek

Johan Kristoffersson a WRX harmadik bajnoka

A tavalyi győztes is elismerően beszélt a svéd pilótáról, aki csapattársának, Petter Solbergnek mondott köszönetet a rigai sikere után – az álma vált valóra azzal, hogy felért a csúcsra.

részletek

WRX: Kristoffersson bajnok, Solberg megsérült

Két fordulóval a vége előtt eldőlt a Ralikrossz-világbajnokság egyéni- és csapatbajnoki címének sorsa is, ám a PSRX Volkswagen Sweden mégsem ünnepelhet felhőtlenül, hiszen Petter Solberget csonttöréssel kórházban ápolják.

részletek

Szabó Krisztián: Újabb Eb-győzelem

A második rajtkocka az elődöntőben és döntőben is győzelmet hozott a Volland Racing versenyzőjének, aki így 12 pont előnnyel készülhet a Super 1600-as FIA Európa-bajnokság szezonzárójára.

részletek

Szabó Krisztián és a felhőszakadás

Trükkös első napja volt a ralikrossz Európa-bajnokság mezőnyének Rigában: amint Szabó Krisztián csoportja pályára lépett a Q2-ben, leszakadt az ég, a harmadik kvalifikációt azonban megnyerte, így az összesítésben is jó helyről várja a folytatást.

részletek

Szabó Krisztián pontegyenlőséggel az élen

Riga korábban nem szerepelt a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság versenynaptárában: fontos fegyvertény a címvédő Szabó Krisztián számára, hogy csapatával ő már tesztelt a lettországi helyszínen.

részletek
Olvastad már?