Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Ralikrossz hírek

Szabó Krisztián a döntőben hibázott

Győzelem a Q3-ban és az elődöntőben: Szabó Krisztián magasabb sebességi fokozatba kapcsolt Rigában vasárnap, a döntőben azonban ő húzta a rövidebbet egy ralikrosszos akció folyamán.

részletek

Szombaton nem jött ki a lépés Szabó Krisznek

Nem tükrözik tempóját az EKS pilótájának eddigi eredményei Rigában: az Euro RX első kvalifikációján a rajt miatt veszített, a másodikon technikai problémája volt. A köztes eredménylista ötödik helyéről viszont még akármi elérhető.

részletek

Szabó Krisztián eggyel előrébb végezne

Második versenyére készül az Euro RX-ben a kétszeres ralikrossz Európa-bajnok. Érzése szerint több szempontból könnyebb hétvégéje lesz a loheacinál Rigában, ahol tesztelte az EKS autóját.

részletek

Szabó Krisztián második hellyel debütált

Az egész hétvége során az élmezőnyben szerepelt, végül pedig dobogóra állt Szabó Krisztián Loheacban, első Supercar Európa-bajnoki versenyén. A figyelemreméltó bemutatkozással csapata, az EKS is elégedett.

részletek

Két magyar dobogós a ralikrossz-Eb-n

Hazai szempontból kitűnően alakult a francia versenyhétvége, hiszen az ERX-ben Szabó Krisztián, az S1600-ban Marton Gergely végzett másodiként, és több másik magyar pilóta is az elődöntőkig jutott.

részletek

Első hellyel indított az ERX-ben Szabó Krisz

Mintha nem is lenne újonc a ralikrossz Európa-bajnokság Supercar osztályában a kétszeres S1600-as kontinensbajnok Szabó Krisztián: az EKS pilótája Franciaországban azonnal felvette a ritmust.

részletek

Szabó Krisz hétvégén debütál az ERX-ben

Jól ismert közeg, új géposztály, új csapat, új autó: érthető, hogy a kétszeres ralikrossz Európa-bajnok a megszokottnál jobban izgul Loheac előtt, ahol bemutatkozik a kontinensbajnokság Supercar kategóriájában.

részletek

Ekström csapatában folytatja Szabó

A Super 1600 kategória kétszeres Európa-bajnoka újra a ralikrossz kontinensbajnokságán versenyez, ezúttal azonban már az összkerékhajtású Supercar géposztályban áll rajthoz. Az EKS színeiben vág neki a szezon utolsó két versenyének.

részletek

Szabó Krisztián csúcsligában a ralikrosszban

Nem akármilyen lehetőséget kapott Szabó Krisztián, a ralikrosszos a svéd világbajnok Mattias Ekström csapatában, az EKS-ben kap lehetőséget két Európa-bajnoki futamon.

részletek

Ekström vb-s csapatával tesztelt Szabó Krisz

Először vezetett WRX-autót a ralikrossz Európa-bajnok: Szabó Krisztián Rigában két napon át tesztelte az EKS Audi S1-ét, a leggyorsabb Supercart, melyben eddig ült.

részletek

Szabó Krisztián: Dobogós tesztverseny

Lettországi kirándulása harmadik helyezéssel végződött Szabó Krisztián számára: a kétszeres Európa-bajnok Supercarjával gyakorolni ment a helyi bajnokság fordulójára, de trófeával távozott.

részletek

Lettországban versenyez Szabó Krisztián

Nyirád helyett Rigát választotta a ralikrossz Európa-bajnok: a világbajnokság naptárában is szereplő pályán folytatódik átállása a Supercar kategóriára. Az elsődleges cél a tapasztalatszerzés, de egy erős helyezésre is jó a kilátás.

részletek
Olvastad már?