DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Maricsek győzni akar Miskolcon

Kalandosan kezdődött a szezon Maricsek Miklós és Bán Viktor számára, akik az Eger Ralin előbb hajtás problémával küzdöttek, majd eltört egy lengőkarjuk. A Rally Café Racing párosa azonban nem adta fel, küzdött és a megpróbáltatások ellenére is célba ért, amit sikerként könyvelt el. Miskolcon is szeretnének sikeresek lenni, de ezúttal másképp.

„Jó lenne, ha a technika ördöge elkerülne bennünket. Ha pedig elkerül, akkor nyerni szeretnék – nevetett Maricsek Miki. – Erre egyébként minden esélyünk megvan. A mályinkai pálya lesz a verseny kulcsa, ha azt jól tudom teljesíteni, akkor van esélyünk.

maricsek-eger-rali-miskolc-elott-2019



Eger után kielemeztük a telemetriai adatokat, a lassítók előtt kell jobban figyelnem, hogy mennyire fékezem meg, illetve a lassú kanyarokban kell egy kicsit jobban igyekeznem. A gyors kanyarokkal nincs gond. Ezt kell megvalósítanunk Miskolcon.

Nagyon szurkolok a csapattársunknak, Tóth Tibinek. Ő is műszaki hibával küzdött Egerben, bízom benne, hogy most mind a két Rally Café Racinges páros a dobogó tetejére állhat, Tibiék a Productionban, mi pedig az ORC-ben.

Amúgy minden rendben van!“

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: