DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Rali

Nyerj páros belépőt az Ózd Rali prológjára!

Nyereményjátékot hirdetünk: válaszolj egy egyszerű kérdésre és nyerj páros belépőt az Ózd Rali pénteki látványos prológjára!

Véget ér a nyári szünet a hazai ralibajnokság élvonalának, hétvégén következik a Steelvent Ózd Rali a jól ismert aszfaltos pályákon, ráadásul az ORB mellett a Rali2 és a Historic versenyzői is rajthoz állnak. A pénteki salakos prológ után szombaton tizenegy, vasárnap pedig további hat gyorsasági szakasz vár az ORB pilótáira.

hazai



Az augusztus 31-én, pénteken 16:00-kor, az ózdi Városi Stadionban kezdődő prológra mi két darab páros belépőjegyet sorsolunk ki, játékosaink dolga mindössze annyi, hogy kitöltik az alábbi mezőket és megadják a helyes választ a következő kérdésre: melyik pilóta vezeti jelenleg az Országos Rali Bajnokság abszolút értékelésének pontversenyét?

A játék péntek (augusztus 31-e) 08:00-ig tart. A nyereményeket a helyszínen vehetik át a nyertesek, akikkel délelőtt felvesszük a kapcsolatot. 

Figyelem! Csak az érvényes email-címmel rendelkezők között sorsolunk! Egy névvel és egy email-címmel csak egyszer lehet játszani, a többszörös jelentkezőket szűrjük, ők is csak egyszeres eséllyel indulnak. Csak olyanok jelentkezzenek, akik részt is tudnak venni a prológon!

Sok sikert!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: