Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda
Rali

Kovács Marcell: Pozitív élmény volt a verseny

Csalódottan fejezte be a 2017-es Szilveszter Rallye-t a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó, akik egy anyagfáradás miatt az ötödik szakasz előtti etapon ki kellett álljanak a versenyből. A csapat az idők alapján elégedett volt mindennel és ezért folytatni szeretnék a rallys vonalat is.

Az abszolút 32. és a kategóriájuk 3. helyéről kényszerültek kiállni a versenyből, ami az első éles rallys bevetés alapján nagyon jó eredménynek mutatkozik. Élvezték is a versenyt és már a folytatást is nagyon várják.

„Nagyon élveztem az egész versenyt, sokkal jobb volt minden, mint amire számítottam” – kezdte a verseny értékelését Kovács Marcell, majd hozzátette: „Sajnos az ötödik szakaszra vezető etapon a váltó kulisszában eltörött egy tengely, ami miatt ki kellett állnunk a versenyből.”

Az autójuk egyébként teljesen tökéletesen működött, a szervizcsapatnak semmilyen dolga nem akadt az egész verseny alatt.

„Az első napot kicsit elóvatoskodtam, ezt este a belső felvételek alapján derült ki számomra, így a másnapi gyorsokra már teljesen már tempóban indultunk neki. Robival nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, ez is biztató a jövőre nézve” – tette hozzá Marcell.

A folytatásban a csapat továbbra is a rallycrossra koncentrál, de a tervek alapján a Rallye2-es Bajnokság is a célok között szerepelnek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?